- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 33
Vaayyyy menü ayri spor ayri yakıyo7subat menumm
Sabah 1 bardak su
Kahvalti 09.45
1 yunurta haslanmis
Yarim salatalik
Cegrek yufka
2 yaprak marul1 catal peynir
Ara turk kahvesi sade duble
Ogle 14.00
1 kase bol acili tavuk corbasi
Ara 1 yesil cay
1 adet fit yulafli bar
Aksam 19.00
2 servis kasigi kuru fasulye
Salata
2 bardak ayran
Su 2 lt 3 e tamamlarim
Spor 45 dk tempolu yuruyus
30 dk lesli boosted
Menüye spora bak hizaya gel. Bi nazar boncuğu iliştirelim bu menüye balım, birde yetmez valla7subat menumm
Sabah 1 bardak su
Kahvalti 09.45
1 yunurta haslanmis
Yarim salatalik
Cegrek yufka
2 yaprak marul1 catal peynir
Ara turk kahvesi sade duble
Ogle 14.00
1 kase bol acili tavuk corbasi
Ara 1 yesil cay
1 adet fit yulafli bar
Aksam 19.00
2 servis kasigi kuru fasulye
Salata
2 bardak ayran
Su 2 lt 3 e tamamlarim
Spor 45 dk tempolu yuruyus
30 dk lesli boosted
Hiiiii ,1 saat dolmadan yetiştim balım geçti mi krizinnnnŞu an cok açım ve masada tahinliler bana bakıyo dahasi mutfak mis gibi tahinli çörek kokuyo halaayy napsak ki
Gidip kokluyum bari
Nerden yaptim da basima bela ettim şu çörekleri ya.
İşte ben kahvenin yanina 1 kare bitter yemeyince böyle seyler oluyo evde cikileta kalmamis ben de kahve yanina cörek yaptmyagmurdan kacarken doluya tutulduk
Ayy aclik ceneme vurdu kendi kendime konuşuyorum hunharca
Tahinliyi yememeliyim yememeliyim yememeliyim
Menünde iyiymiş balım ya, o kadar tahinli çörek normal artık7 Şubat Pazartesi Menüm
Sabah 08.30 2 dilim sucuk, 1 yumurtayla omlet, 1 dilim tb ekmegi, sekersiz cay, zeytin cherry domates
Ara 10.00 nescafe
Ara 13.00 filtre kahve, minik tahinli cörek(kendim yaptim disardakiler gibi kocaman degil onlarin 1/4 i kadar falan)
Akşam 18.30 1 tabak kapuska yemegi, 1 bardak ayran, 1 tursu
Ara 19.30 türk kahvesi
Spor; yok 2945 adım var. Yarın telafi etmem lazim kesinlikle.
Su; 2 litre
Kahve batagina dustum cikamiyorum bu aralarAllah baska dert vermesin
Harikasin cnmm insallah bu hafta 70leri gorursunn7 şubat Menüm
Sabah
2 ince dilim ekmek,
60 gr civarı karışık peynir
1 tk ayva reçelinin tanesi
Öğlen 1 sade kahve, 1 kare çikolata
Akşam
1 kase salata,
1 porsiyon ızgara hamsi
150 ml ev yapımı meyve suyu
Su; 1,5 lt daha içiyorum
Spor; 10 dk esneme egzersizi, 30 karma squat, 2000 adım, bu kadar fırsat bulabildim
**Kızlar 2 gündür tartılıyorum, tok karnına bugün öylesine bi çıktım 73.5, çok sevindimm4-5 gün veya 1 hafta kadar önce 75.6 bile görmüştüm malum Tabi bir kısmı ödemdi, tatlıydı, hamurdu, adetti vs.. Yediklerime biraz daha dikkat etmeye çalışacam bakalım. Cuma'ya 70i görsem süper olacak, haftada 1-2 kilo gitse daha ne isterim ki. Tok tartıldım derken ayağımda terlik cebimde tel ve kıyafetle tartıldım
Amin cnmm kahve helede sekersizse iyidir ama fazlasi zarar7 Şubat Pazartesi Menüm
Sabah 08.30 2 dilim sucuk, 1 yumurtayla omlet, 1 dilim tb ekmegi, sekersiz cay, zeytin cherry domates
Ara 10.00 nescafe
Ara 13.00 filtre kahve, minik tahinli cörek(kendim yaptim disardakiler gibi kocaman degil onlarin 1/4 i kadar falan)
Akşam 18.30 1 tabak kapuska yemegi, 1 bardak ayran, 1 tursu
Ara 19.30 türk kahvesi
Spor; yok 2945 adım var. Yarın telafi etmem lazim kesinlikle.
Su; 2 litre
Kahve batagina dustum cikamiyorum bu aralarAllah baska dert vermesin
İnsallah yememissindir cnm ama insanda nasil dayansin ki yaaŞu an cok açım ve masada tahinliler bana bakıyo dahasi mutfak mis gibi tahinli çörek kokuyo halaayy napsak ki
Gidip kokluyum bari
Nerden yaptim da basima bela ettim şu çörekleri ya.
İşte ben kahvenin yanina 1 kare bitter yemeyince böyle seyler oluyo evde cikileta kalmamis ben de kahve yanina cörek yaptmyagmurdan kacarken doluya tutulduk
Ayy aclik ceneme vurdu kendi kendime konuşuyorum hunharca
Tahinliyi yememeliyim yememeliyim yememeliyim
Ooo senin baklavalar benim cöreklerden daha guzelmis bir dahakine sana geliyimHiiiii ,1 saat dolmadan yetiştim balım geçti mi krizinnnn
Yeme balım, yemeseydin, yemedin inşaallahBana da baklavalar bakıyor ama hiç dokunmadım, tatlı falan yok bak sabret dedim diş sıkıyorum böyle
Olsun Allah cipse cikiletaya hamur isine dusurmesin de kahveyle cay halledilir balimMenünde iyiymiş balım ya, o kadar tahinli çörek normal artıkSen kahveye sardın bende çaya sardım kaç gündür, ne diyeyim Allah kurtarsın
Afiyet olsun balım bence güzel menü7 şubat Menüm
Sabah
2 ince dilim ekmek,
60 gr civarı karışık peynir
1 tk ayva reçelinin tanesi
Öğlen 1 sade kahve, 1 kare çikolata
Akşam
1 kase salata,
1 porsiyon ızgara hamsi
150 ml ev yapımı meyve suyu
Su; 1,5 lt daha içiyorum
Spor; 10 dk esneme egzersizi, 30 karma squat, 2000 adım, bu kadar fırsat bulabildim
**Kızlar 2 gündür tartılıyorum, tok karnına bugün öylesine bi çıktım 73.5, çok sevindimm4-5 gün veya 1 hafta kadar önce 75.6 bile görmüştüm malum Tabi bir kısmı ödemdi, tatlıydı, hamurdu, adetti vs.. Yediklerime biraz daha dikkat etmeye çalışacam bakalım. Cuma'ya 70i görsem süper olacak, haftada 1-2 kilo gitse daha ne isterim ki. Tok tartıldım derken ayağımda terlik cebimde tel ve kıyafetle tartıldım
Azcik yemis olabilirimİnsallah yememissindir cnm ama insanda nasil dayansin ki yaaen iyisi yapmamak galiba
Ooo afiyet olsun incim kahveyi de hic sevmemEki Görüntüle 3002808 gunaydin ballarimmmsade kahvem ve oglusumun ayaklari da cikmis ama olsun
Kahve sinrasi spor yapilacakk hayfi kalkin bakalim
O azcik olani bugun halledersin balim sennOoo senin baklavalar benim cöreklerden daha guzelmis bir dahakine sana geliyim
Olsun Allah cipse cikiletaya hamur isine dusurmesin de kahveyle cay halledilir balim
Afiyet olsun balım bence güzel menü
Spor da güzel başlangıç icin gayet iyi daha ne olsunbiz elimizden geleni yapalm önemli olan o. Yoksa hic spor yapmiyoruz mükemmelliyetcilikten o daha kötü oluyo.
Simdiden ödemleri atmissin cumaya bence 70e ulascaksin
Azcik yemis olabilirimama bugun halledicem onu
Ooo afiyet olsun incim kahveyi de hic sevmem
Oglusunun ayaklar pek tatli
Ben de birazdan bi kahve icerim öğleden sonra sporumu yaparim inşallah
Yuruyus bandinda mi yuruceksin sen simdi? Degerlendir kiz onu eniste satmadan müdahale et
Afiyet olsun İncimmEki Görüntüle 3002808 gunaydin ballarimmmsade kahvem ve oglusumun ayaklari da cikmis ama olsun
Kahve sinrasi spor yapilacakk hayfi kalkin bakalim
Günaydın fıstığımGünaydın fit kızlar ve kendini fit hissedenler
Bayramda o elbiselerin icine girip herkesin aaaa ne kadan incelmissin sözlerini duyacagina inananlar
Sabah bi tanesini götürdüm bile balım yaOoo senin baklavalar benim cöreklerden daha guzelmis bir dahakine sana geliyim
Olsun Allah cipse cikiletaya hamur isine dusurmesin de kahveyle cay halledilir balim
Afiyet olsun balım bence güzel menü
Spor da güzel başlangıç icin gayet iyi daha ne olsunbiz elimizden geleni yapalm önemli olan o. Yoksa hic spor yapmiyoruz mükemmelliyetcilikten o daha kötü oluyo.
Simdiden ödemleri atmissin cumaya bence 70e ulascaksin
Azcik yemis olabilirimama bugun halledicem onu
Ooo afiyet olsun incim kahveyi de hic sevmem
Oglusunun ayaklar pek tatli
Ben de birazdan bi kahve icerim öğleden sonra sporumu yaparim inşallah
Yuruyus bandinda mi yuruceksin sen simdi? Degerlendir kiz onu eniste satmadan müdahale et