70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

7subat menumm
Sabah 1 bardak su
Kahvalti 09.45
1 yunurta haslanmis
Yarim salatalik
Cegrek yufka
2 yaprak marul1 catal peynir

Ara turk kahvesi sade duble

Ogle 14.00
1 kase bol acili tavuk corbasi

Ara 1 yesil cay
1 adet fit yulafli bar

Aksam 19.00
2 servis kasigi kuru fasulye
Salata
2 bardak ayran

Su 2 lt 3 e tamamlarim

Spor 45 dk tempolu yuruyus
30 dk lesli boosted

Vaayyyy menü ayri spor ayri yakıyo

Menüye spora bak hizaya gel. Bi nazar boncuğu iliştirelim bu menüye balım, birde yetmez valla

7 Şubat Pazartesi Menüm
Sabah 08.30 2 dilim sucuk, 1 yumurtayla omlet, 1 dilim tb ekmegi, sekersiz cay, zeytin cherry domates

Ara 10.00 nescafe
Ara 13.00 filtre kahve, minik tahinli cörek(kendim yaptim disardakiler gibi kocaman degil onlarin 1/4 i kadar falan)

Akşam 18.30 1 tabak kapuska yemegi, 1 bardak ayran, 1 tursu
Ara 19.30 türk kahvesi

Spor; yok 2945 adım var. Yarın telafi etmem lazim kesinlikle.
Su; 2 litre

Kahve batagina dustum cikamiyorum bu aralar Allah baska dert vermesin

Şu an cok açım ve masada tahinliler bana bakıyo dahasi mutfak mis gibi tahinli çörek kokuyo hala ayy napsak ki
Gidip kokluyum bari
Nerden yaptim da basima bela ettim şu çörekleri ya.

İşte ben kahvenin yanina 1 kare bitter yemeyince böyle seyler oluyo evde cikileta kalmamis ben de kahve yanina cörek yaptm yagmurdan kacarken doluya tutulduk

Ayy aclik ceneme vurdu kendi kendime konuşuyorum hunharca
Tahinliyi yememeliyim yememeliyim yememeliyim

Hiiiii ,1 saat dolmadan yetiştim balım geçti mi krizinnnn
Yeme balım, yemeseydin, yemedin inşaallah Bana da baklavalar bakıyor ama hiç dokunmadım, tatlı falan yok bak sabret dedim diş sıkıyorum böyle

Menünde iyiymiş balım ya, o kadar tahinli çörek normal artık Sen kahveye sardın bende çaya sardım kaç gündür, ne diyeyim Allah kurtarsın

7 şubat Menüm

Sabah
2 ince dilim ekmek,
60 gr civarı karışık peynir
1 tk ayva reçelinin tanesi

Öğlen 1 sade kahve, 1 kare çikolata

Akşam
1 kase salata,
1 porsiyon ızgara hamsi
150 ml ev yapımı meyve suyu

Su; 1,5 lt daha içiyorum
Spor; 10 dk esneme egzersizi, 30 karma squat, 2000 adım, bu kadar fırsat bulabildim

**Kızlar 2 gündür tartılıyorum, tok karnına bugün öylesine bi çıktım 73.5, çok sevindimm 4-5 gün veya 1 hafta kadar önce 75.6 bile görmüştüm malum Tabi bir kısmı ödemdi, tatlıydı, hamurdu, adetti vs.. Yediklerime biraz daha dikkat etmeye çalışacam bakalım. Cuma'ya 70i görsem süper olacak, haftada 1-2 kilo gitse daha ne isterim ki. Tok tartıldım derken ayağımda terlik cebimde tel ve kıyafetle tartıldım

Harikasin cnmm insallah bu hafta 70leri gorursunn

Amin cnmm kahve helede sekersizse iyidir ama fazlasi zarar

İnsallah yememissindir cnm ama insanda nasil dayansin ki yaa en iyisi yapmamak galiba

Hiiiii ,1 saat dolmadan yetiştim balım geçti mi krizinnnn
Yeme balım, yemeseydin, yemedin inşaallah Bana da baklavalar bakıyor ama hiç dokunmadım, tatlı falan yok bak sabret dedim diş sıkıyorum böyle
Ooo senin baklavalar benim cöreklerden daha guzelmis bir dahakine sana geliyim
Menünde iyiymiş balım ya, o kadar tahinli çörek normal artık Sen kahveye sardın bende çaya sardım kaç gündür, ne diyeyim Allah kurtarsın
Olsun Allah cipse cikiletaya hamur isine dusurmesin de kahveyle cay halledilir balim
Afiyet olsun balım bence güzel menü
Spor da güzel başlangıç icin gayet iyi daha ne olsun biz elimizden geleni yapalm önemli olan o. Yoksa hic spor yapmiyoruz mükemmelliyetcilikten o daha kötü oluyo.

Simdiden ödemleri atmissin cumaya bence 70e ulascaksin

İnsallah yememissindir cnm ama insanda nasil dayansin ki yaa en iyisi yapmamak galiba
Azcik yemis olabilirim ama bugun halledicem onu
Eki Görüntüle 3002808 gunaydin ballarimmm sade kahvem ve oglusumun ayaklari da cikmis ama olsun
Kahve sinrasi spor yapilacakk hayfi kalkin bakalim
Ooo afiyet olsun incim kahveyi de hic sevmem

Oglusunun ayaklar pek tatli

Ben de birazdan bi kahve icerim öğleden sonra sporumu yaparim inşallah
Yuruyus bandinda mi yuruceksin sen simdi? Degerlendir kiz onu eniste satmadan müdahale et

O azcik olani bugun halledersin balim senn
Sen kahve kahve diyince canim cekti diyelim ama spor oncesi icince yag yakiyormus
Aynen balim yuruyus bandinda yoksa elden gidecek

Eki Görüntüle 3002808 gunaydin ballarimmm sade kahvem ve oglusumun ayaklari da cikmis ama olsun
Kahve sinrasi spor yapilacakk hayfi kalkin bakalim
Afiyet olsun İncimm Yetişemedim kahveye, daha yeni içiyorum

Sabah yataktan kalkar kalmaz yüzümü bile yıkamadan direkt esneme ve bir kaç egzersiz yaptım. Bir kaç gündür böyle yapıyorum güzel oluyor. İlerleyen saatlerde depar atarım artık

Günaydın fit kızlar ve kendini fit hissedenler
Bayramda o elbiselerin icine girip herkesin aaaa ne kadan incelmissin sözlerini duyacagina inananlar
Günaydın fıstığım

İşte o ben ben bennn Bir tane çok sevdiğim pantolonum var, onun içine bir girsem zaten her şeye girerim

Geçen eski bir elbisem denk geldi, ya beli ne kadar küçükmüş, zayıfken bile nasıl giriyormuşum içine hayret ettim. Hani iki elle beli yanlardan kavrar gibi tutunca resmen eller birleşiyor gibi bi şey, hadi azıcık da giyince açılsa, yani giydiğimi bilmesem bu hangi çocuğunda araya karışmış diyecem
Vay bee, nereden nereye....

Sabah bi tanesini götürdüm bile balım yaonun için sabahta az yedim, evde olmasa daha iyiymiş. Sende pek bi şey yapma diyecemde enişte 2 güne sana sipariş vermeye başlar tatlı yok mu, şundan yapsana canım çekti diye. Nereden biliyorum, bi tanede bende var ondan

Yeni taktiğime göre tatlı yaparken eşimi zorla yanımda tutuğumdan beri daha az tatlı istiyor Bir keresinde ne kadar şeker kattığımı gördü aklı çıktı, çok değil mi o kadar şeker dedi, tarifteki ölçüye göre azaltmış halim bu dedim, o zaman bir daha yapmayalım ondan dedi mesela Tabi benim her türlü işime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…