- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
İçim bir hoş oluyor yineBen senin sınavını da seni de yirim
Bal böcüğü
Enerji patlamam
Hemen yersen ızgaram güzel olur
Zayıflarsam külbastı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçim bir hoş oluyor yineBen senin sınavını da seni de yirim
Bal böcüğü
Enerji patlamam
Ben her türlü kabulüm bebemİçim bir hoş oluyor yine
Hemen yersen ızgaram güzel olur
Zayıflarsam külbastı
Leyla m harfi harfine uyuyorsun ya senin sonucunu çok merak ediyorum .İyi geceler canlarım menüm ve sporum
45 dk Leslie aha
6500 adım
Küçük değişikliklerle menüye tamamen uydum
Valla ne armut ne elma ne karpuzCivcivim
Kabak diyet dostu ödem modem bişey bırakmaz
Tarti öncesi gün tüket efso
İstediğin sayı ertesi gün baskül de
Elma tipli yada dikdörtgen olmalısiniz.
Zira armut ve kum saati olsa beliniz ince olurdu.
Kitap çok güzel şeyler anlatıyor belli ki canım, intolerans var mı yok mu bilmiyorum ama pek sanmıyorum çünkü aynı yiyecek bazen yaparken bazen de yapmıyor şişliği. Biraz daha dikkat edeyim bakalım, neler yiyince şişlik oluyor, gaz yapanları bulmaya çalışayımBoncuğum gıda intoleransın yoksa bir yerde okuduğuma göre gaz yapması iyi bir işaretmiş. Bağırdak bazı şeyleri dışarı atıyor ve adapte oluyormuş. Bir süre aynı şeyi yemeye devam edersen özellikle tahıl ve lifli şeyler ise yediğin şey, bağırsak buna alışır ve o yediğin şeyden faydalı bakteriler beslenerek çoğalır, yerleşik koloni oluştururmuş, çabuk ölmezmiş. Doğal probiyotik yani. Ve gaz sorunu 2-3 hafta da çözülür diyordu. O bahsettiğim kitapta yazıyordu.
@Saricivcivcikcik
Ve şeker içinde diyor ki, şekerden beslenen bakteriler şekeri kestiğimizde ölmeye başlar.
Canınızın şeker isteme sebebi bu bakterileri beslemeniz için beyine sinyaller gönderir diyor. Şeker için kriz gelince yemeyin, bu bakterilerin açlık çığlığı diyor. Çok zordaysanız dayanamayacak gibi olursanız önce su için biraz bekleyin çünkü su ihtiyacı olunca da beyin aynı şekilde sinyal verir, geçmemiş ise çok küçük bir parça yiyin diyordu. O kitaba vakit ayırıp bunları yazmam lazım.
Afiyet olsun canım, harikasın yine, spor da çok güzelİyi geceler canlarım menüm ve sporum
45 dk Leslie aha
6500 adım
Ben de uyuyorum, beni de merak etmiyor musun balımLeyla m harfi harfine uyuyorsun ya senin sonucunu çok merak ediyorum .
Kilo gidecek bence garanti
Zaten yarım kilo gitti.
Çalışkan bal arısı seni
Sen balımAfiyet olsun canım, harikasın yine, spor da çok güzel
Ben de uyuyorum, beni de merak etmiyor musun balım
Şişlik olduğunda hemen o gün yediklerini yaz bir yere. Eleye eleye gidersin BoncuğumKitap çok güzel şeyler anlatıyor belli ki canım, intolerans var mı yok mu bilmiyorum ama pek sanmıyorum çünkü aynı yiyecek bazen yaparken bazen de yapmıyor şişliği. Biraz daha dikkat edeyim bakalım, neler yiyince şişlik oluyor, gaz yapanları bulmaya çalışayım
Ben en çok seninkini merak ediyorum Songül balım sen o efsane kilo verenler grubundasın ben en fazla 1 kg veririmde sen kaç verirsin tahmin bile edememAfiyet olsun canım, harikasın yine, spor da çok güzel
Ben de uyuyorum, beni de merak etmiyor musun balım
Başarı için istikrar şart belki o odunun için bir kum saati saklı hemen çıkarmak lazımValla ne armut ne elma ne karpuz
Bildigin odun
Saka bi yana, kivrimlari daha belirgin hale getirmek icin insallah yarindan tezi yok pilatesime, egzersizlerime donus saglicam
Bayan Prensip, afiyet olsundan başka söz yoktur. Menü süperdir. Spor candır. Çok güzelİyi geceler canlarım menüm ve sporum
45 dk Leslie aha
6500 adım
İyi geceler balımİyi geceler canlarım ben yatar
Ben bugünlerde niye böyle sevgi arsızı olduysamSen balım
3 er 5 er veriyorsun zaten garanti
Leyla garibin verilecek kilosu pek kalmadı ya son 1-2 kilocuk yani
Taam gel seni de seveyim
Evet canım o ikisi çok şişiriyor,yazacağım mutlaka.Şişlik olduğunda hemen o gün yediklerini yaz bir yere. Eleye eleye gidersin Boncuğum
Seni şişiren ayran ve sarımsak diye aklımda kalmış
Valla tatlım pazartesi sabah 66.8 görmüştüm sanırım, 65 ile 65.5 arasi görürsem cookk sevincem. Neyse neyse 65in her haline razıyım benBen en çok seninkini merak ediyorum Songül balım sen o efsane kilo verenler grubundasın ben en fazla 1 kg veririmde sen kaç verirsin tahmin bile edemem
İyi geceler Canımİyi geceler canlarım ben yatar
Söz yarın sevicemBen bugünlerde niye böyle sevgi arsızı olduysam
Evet canım o ikisi çok şişiriyor,yazacağım mutlaka.
Valla tatlım pazartesi sabah 66.8 görmüştüm sanırım, 65 ile 65.5 arasi görürsem cookk sevincem. Neyse neyse 65in her haline razıyım ben
İyi gecelerÇiceğimSöz yarın sevicem
Ben de yatayım
İyi forumlar canlarım
Senin 65 i görmen demek benimde görmem demekBen bugünlerde niye böyle sevgi arsızı olduysam
Evet canım o ikisi çok şişiriyor,yazacağım mutlaka.
Valla tatlım pazartesi sabah 66.8 görmüştüm sanırım, 65 ile 65.5 arasi görürsem cookk sevincem. Neyse neyse 65in her haline razıyım ben