70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Gel seni muglaya dogru alalim canim burda cook öyle bahceli ev😍 annemlerin de var babamla ikisi de ugrasir dururlar 🤭
Bizim de burda komsular ekiyo biciyo cok tatli minik citlerle cevrelemisler yuruyuse cikarsam fotografini atarim gerci yazinki kadar canli degil su an tabi.

İnşallah gönlüne göre bi evin olur canim🤲
Ayy çok güzel ya ben dağlarda ovalarda falan yaşamalıymışım... Şehir hayatı imkan dışında çok kısır, çok yapay, monoton...

Civcivim, minnak kuşum koordinatları ver :KK8:

Gündüz gezgiç gece yazarsın
Meyve soymaya üşenir koşuya çıkarsın
Ne zaman geleceği belirsiz bir dilersin
Kız sen kimsin kimlerdensin

Bu kadar sempatik olabilir misin
Yoksa sen in misin cin misin
Çabuk dön krizim gelmesin
Randevuya gecikme beklenirsin

Oldu mu bu şiir ne dersin
Anlamayan bana gülmesin
Kafiyedir işte uydur gitsin
Sen benim halimi ne bileceksin

Enişten içeride beklesin
Belki duyar çok güldürmeyesin
Yazayım ki Sudem eğlensin 😂😂😂
Muhteşem ya ❤️❤️❤️❤️
Sen hem bu kadar tatlı hem de bu kadar nasıl komik olabiliyorsun💕💕💕💕
Sen bana 2021 de gelen mucize melek 👼👼 misin?❤️❤️❤️❤️

Canım Trabzon hurması nasıl kurutuyordun? Bende denemek isterim
Onu yeşil haliyle pazarda satıyorlar. Saplarını çok kırmıyorlar toplarken.
Dışını soyacakla ince soyuyorsun. Sapındaki küçük dallardan ipe bağlıyorsun. Bir ipe mesela 4 parmak arayla bağlamıştım. Birbirine değmesin diye. Sonra bir yere asıp 10 gün kadar kurutuyorsun. Bu kadar basit.
Hatta ev içinde bile kuruttum. Sağlam kıyafet askılarına aynı kolye gibi bağladım. İpin bir ucunu askının sağına diğerini sola bağladım V şeklinde salladım. Onu da bir yere taktım. Kolay oldu 😊

Dışını soyacakla ince soyuyorsun. Sapındaki küçük dallardan ipe bağlıyorsun. Bir ipe mesela 4 parmak arayla bağlamıştım. Birbirine değmesin diye. Sonra bir yere asıp 10 gün kadar kurutuyorsun. Bu kadar basit.
Hatta ev içinde bile kuruttum. Sağlam kıyafet askılarına aynı kolye gibi bağladım. İpin bir ucunu askının sağına diğerini sola bağladım V şeklinde salladım. Onu da bir yere taktım. Kolay oldu 😊
Bende kendimi hamarat sanıyordum 🤭🤭
Hatuna bak ya yok yok 🤪🤪
On parmağında on bin bir marifet🧿🧿

Ayy çok güzel ya ben dağlarda ovalarda falan yaşamalıymışım... Şehir hayatı imkan dışında çok kısır, çok yapay, monoton...

Civcivim, minnak kuşum koordinatları ver :KK8:
Vermez miyim 😍
Bu arada ben hala sporumu yapamadim corbam yapilcak. Saçım boyancak sukur kas biyik aldim da abuzittin abilikten civcivlige terfi ettim

Buralarda hep dalsız satıyorlar hiç görmedim ben dallısını bir gün ağacım olursa muhakkak denerim canım her türlü çok severim Trabzon hurmasını

Vermez miyim 😍
Bu arada ben hala sporumu yapamadim corbam yapilcak. Saçım boyancak sukur kas biyik aldim da abuzittin abilikten civcivlige terfi ettim
😍
Kolay gelsin civcivimm🐤, şükür boya derdim yok. Direniyorum boyatmamak için. Bende yemek yapıyorum😋 Bir taraftanda mutfak temizliyorum. Su kesilmeden sulu şeylerle işimi bitireyim de sulu şakalara geçeyim 😂

Felicio Felicio canım ben fıstık ezmesini bal ile kendim yapmıştım. Dolapta kavanozda muhafaza ediyorum.ondan 1 cay kasıgı yesem olur mu??
Bal yok listede ama senin o güzel hatırın için 1 çay kaşığı ballı fıstık olur tabiki ❤️ Abartmadıktan sonra küçük değişimler her türlü olur İncim ❤️ Afiyet olsun ❤️

Sürekli aynı pazara gidiyorsan pazarcıya rica edebilirsin. Belki kendi bahçelerinden toplatıyor olabilir. İnşaallah olur Leylam. Sende seviyorsun böyle şeyleri
Buralarda hep dalsız satıyorlar hiç görmedim ben dallısını bir gün ağacım olursa muhakkak denerim canım her türlü çok severim Trabzon hurmasını

X