• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Çok güzel geçti canım, az önce bitti. Yapılacaklar listemin ilkine tik atmış oldum böylece.
Ayy nasıl sevindim🤗su mübarek gün 🤗çok şükür 💜 emeğinin karşılığını aldın 🤗 istediğinde çok kısa sürede üstesinden geliyor sun.💜yeni yıl hepimize çok iyi gelecek inşallah 🧿

Gönlümüzden geçen bütün güzellikler hayırla hepimizin olsun🤗

Ahh balım 🍯
2003-2007 benimde.
İzmir caddesini de çok severdim ben.
Ordaki mağazaları çok severdik.
Sakarya ya da çok giderdik.
Metro çarsisi.
Her yer altını üstüne getirirdik.
Lahmacuna pizzaya 🤭
Kpss için kursa gittin mi?
Maltepe ki kursa da gittik biz orda da güzel bir kebapçı vardı sofra donatirdi🤪
Gama iş merkezinde parfümcumuz vardı.
Değişik değişik parfüm alırdık ordan 🤭
Aba ve hosta favorimdi. Kpss için kursa çok kısa gittim canım kızılayda bir yerde. Maltepede hiç takılmazdım. Gamaya ben de çok giderdim gezip çıkardım. Can balık, nil bar falan vazgeçilmez yerlerimizdi. İnsan çok özlüyor dimi o günleri, o yerleri.

Ayy nasıl sevindim🤗su mübarek gün 🤗çok şükür 💜 emeğinin karşılığını aldın 🤗 istediğinde çok kısa sürede üstesinden geliyor sun.💜yeni yıl hepimize çok iyi gelecek inşallah 🧿

Gönlümüzden geçen bütün güzellikler hayırla hepimizin olsun🤗
Canım çok teşekkür ederim, desteğiniz çok önemli benim için. Bu aralar birçok şeyi halletmek gerekiyor, inşallah hepimizin işleri rast gitsin, güzelce isteklerimize kavuşalım.

Songül um 😍
Chese cake in boy 164
Yaş 31
Hedef 50-56 diye biliyorum
Mesajı görmemiş gelince net bilgi verir .

Tabloyu düzenleyecek sen şimdilik bu rakamlar i girebilirsin🤗
Şu an kongre devam ediyor canım, ekranın yarısında onu dinlemeye devam ediyorum, bitene kadar ayrılamıyorum. Bildirimlerin fotosunu çektim telefonla, sanırım akşam girerim tabloya. Bunu da not aldım, eğer kendisi tüm bilgilerini o arada verirse onları girerim.

Aba ve hosta favorimdi. Kpss için kursa çok kısa gittim canım kızılayda bir yerde. Maltepede hiç takılmazdım. Gamaya ben de çok giderdim gezip çıkardım. Can balık, nil bar falan vazgeçilmez yerlerimizdi. İnsan çok özlüyor dimi o günleri, o yerleri.
Ayy hemde nasıl 🤗hosta filan bile aynı takıldığımiz mekanlar 😁 benim bir ayağım Ankara da hala.Esimin ailesi akrabaları,benim ablam yeğenim , ablam.
Hatta orda evim dükkanım var 🤭 yazları bir ay gider kalırım .

Uzun bir süre arkadaşlarla da görüştüm ben .Ailesi orda olan kankiler vardı Evlenip Ankara'da öğretmenlik yapanlar.Cocuk olunca sekteye uğradı çoğu şey işte.İlk zaman süslenir puslenir kızlarla Kızılay'a giderdik koşa koşa 😁

Ankamall, optimum, harikalar diyarı, Göksu 😁

Bu arada ben de kilomu bildireyim. Gecen haftayı falan hatırlamıyorum şu an, zaten cumartesi tartılmamıştım sonraki günlerde tartılmıştım. Bugün 70.2'yim. Hepimiz neden olduğunu biliyoruz ama kilo da aldım tabiki, bir hafta daha çok düzenli yapamam ama haftaya tamamen başlamış olacağım inşallah.

Şu an kongre devam ediyor canım, ekranın yarısında onu dinlemeye devam ediyorum, bitene kadar ayrılamıyorum. Bildirimlerin fotosunu çektim telefonla, sanırım akşam girerim tabloya. Bunu da not aldım, eğer kendisi tüm bilgilerini o arada verirse onları girerim.
Balım 🍯
Çok şükür tez bitti ya benim bile üstümden kalktı yükü.

Kapana sıkılmış dedikçe içim parçalanıyor idi.Sana haksızlık ettiğimi düşünüp çok üzüldüm 😔 çok şükür herşey geride kaldı🤗tıkır tıkır yoluna giriyor herşey.

İnşallah 🧿tedavin de hayırlısıyla biter hemen 💜iyileşir ona da bir tik atarız 🎯

Bu arada ben de kilomu bildireyim. Gecen haftayı falan hatırlamıyorum şu an, zaten cumartesi tartılmamıştım sonraki günlerde tartılmıştım. Bugün 70.2'yim. Hepimiz neden olduğunu biliyoruz ama kilo da aldım tabiki, bir hafta daha çok düzenli yapamam ama haftaya tamamen başlamış olacağım inşallah.
Balım 🍯 üç gün önce bende 70 idim.
Sen haftada 3 kilo vercek cesarete iradeye sahipsin💜 tıkır tıkır gidecek🎯

Ayy hemde nasıl 🤗hosta filan bile aynı takıldığımiz mekanlar 😁 benim bir ayağım Ankara da hala.Esimin ailesi akrabaları,benim ablam yeğenim , ablam.
Hatta orda evim dükkanım var 🤭 yazları bir ay gider kalırım .

Uzun bir süre arkadaşlarla da görüştüm ben .Ailesi orda olan kankiler vardı Evlenip Ankara'da öğretmenlik yapanlar.Cocuk olunca sekteye uğradı çoğu şey işte.İlk zaman süslenir puslenir kızlarla Kızılay'a giderdik koşa koşa 😁

Ankamall, optimum, harikalar diyarı, Göksu 😁
Öğrenci mekanıydı oralar ama aşırı da lezzetliydi yemekleri. Ben en son 10 yıl önce düğün dönüşü aktarma için birkaç saat ankaraya gitmiştim. ondan sonra kısmet olmadı hiç. Aşırı derecede istiyorum, pandemi olmasaydı bu yaz gidecektik, özellikle oğluma her yeri göstermek istiyorum. Ne güzel sen hala oraları görebiliyorsun keşke bana da kısmet olsa yakında. Eryamanda da oturmuştum bir ara, göksu ordaydı dimi.

Balım 🍯
Çok şükür tez bitti ya benim bile üstümden kalktı yükü.

Kapana sıkılmış dedikçe içim parçalanıyor idi.Sana haksızlık ettiğimi düşünüp çok üzüldüm 😔 çok şükür herşey geride kaldı🤗tıkır tıkır yoluna giriyor herşey.

İnşallah 🧿tedavin de hayırlısıyla biter hemen 💜iyileşir ona da bir tik atarız 🎯
yok canım yaa bu tez değil, akademik çalışma yapmak gerekiyor, ben de bir kongre için iki bildiri hazırladım, onları sundum bugün. Keşke tez bitmiş olsaydı ama o da bitecek yakında inşallah. O kapandan yakında çıkacağım inanıyorum biraz da zaman lazım, hepinizden biraz daha anlayış bekliyorum.

Bence yoğunluklarım bitince hastalığım da rahatlayacak.

Öğrenci mekanıydı oralar ama aşırı da lezzetliydi yemekleri. Ben en son 10 yıl önce düğün dönüşü aktarma için birkaç saat ankaraya gitmiştim. ondan sonra kısmet olmadı hiç. Aşırı derecede istiyorum, pandemi olmasaydı bu yaz gidecektik, özellikle oğluma her yeri göstermek istiyorum. Ne güzel sen hala oraları görebiliyorsun keşke bana da kısmet olsa yakında. Eryamanda da oturmuştum bir ara, göksu ordaydı dimi.
Evet canım.
O yıllarda hep yeni açılmıştı.
Optimum ,Göksu , harikalar.
Amcamız filan da orda .
Ben geçen yaz gidemedim sadece Pandemi dolayısıyla.
Yoksa her yaz giderdim .
Bu yaz kısmetse gidecem.
Ablam filan yurt dışından gelecek.
Ankara da iniyor oda.

yok canım yaa bu tez değil, akademik çalışma yapmak gerekiyor, ben de bir kongre için iki bildiri hazırladım, onları sundum bugün. Keşke tez bitmiş olsaydı ama o da bitecek yakında inşallah. O kapandan yakında çıkacağım inanıyorum biraz da zaman lazım, hepinizden biraz daha anlayış bekliyorum.

Bence yoğunluklarım bitince hastalığım da rahatlayacak.
Pozitif düşünmeye devam💜 mübarek gün iyi düşünelim iyi olsun herşey 🤗

Balım 🍯 üç gün önce bende 70 idim.
Sen haftada 3 kilo vercek cesarete iradeye sahipsin💜 tıkır tıkır gidecek🎯
dikkat edersem bir haftada 2-3 arası gidecek diye bekliyorum ben de canım. Eşim bile diyor yüzün nasıl kocaman oldu diye şişkinlikten.

dikkat edersem bir haftada 2-3 arası gidecek diye bekliyorum ben de canım. Eşim bile diyor yüzün nasıl kocaman oldu diye şişkinlikten.
Çabuk gelen çabuk gidiyor.
Benimde bacak bilek filan şişti.
Doğum günümuze kadar fıstık 🥜 gibi olacağiz.

Çabuk gelen çabuk gidiyor.
Benimde bacak bilek filan şişti.
Doğum günümuze kadar fıstık 🥜 gibi olacağiz.
Doğum günümde asıl hedefimi göremem muhtemelen ama en azından 5li rakamlara düşmüş olsam muhteşem olur :21: :21: Sen kesin olursun zaten, ona hiç şüphem yok.

Back
X