70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Afiyetler olsun kuzum, kahvaltina bayıldım, keşke benim olsa dedim

Sporların da çok güzel

Leyla balım, sormaya utanıyorum ama yulaf ezmesi marketlerde satılan mı oluyor hiç almadım da
Evet canım eti lilafin var doğa evi gibi markaların organik yulaf ezmesi var almışken bulursan chia tohumu da al Aslım çok güzel oluyor meyve yoğurt ile

Vay vay vay yıkılıyor buralar bunlar ne güzel sözler efendim böyle

akşam vakti yorma kendini civcivim şöyle bir sade kahve en iyisi
Tartiya yansir mi yarin
Afiyetler olsun kuzum, kahvaltina bayıldım, keşke benim olsa dedim

Sporların da çok güzel
Ayy hepinizin canini cektirdim valla yakin olsak da kocaman bi tavada kiymali yumurta yapip kahvaltıya cagirsam hepinizi
Ben de dolmaya katarken ondan azcik alip yumurtya eklemek aklima geldi dogaclama oldu yani

Tartiya yansir mi yarin

Ayy hepinizin canini cektirdim valla yakin olsak da kocaman bi tavada kiymali yumurta yapip kahvaltıya cagirsam hepinizi
Ben de dolmaya katarken ondan azcik alip yumurtya eklemek aklima geldi dogaclama oldu yani
Kesin yansır Sarıcivcivim bugün çok kalori yaktın Suda güzel içtinse garanti

Canım ellerine emeğine sağlık, benim boy 160, tabloyu hiç bozmayayim dedim.
Leyla ve Sudem gurur duydum sizle, tabloda ne güzel duruyorsunuz,yakında biz çekirgeler de sizin gibi olacağız inşallah

Enerjim var ya gözlerim doldu sen nasıl bir güzelliksin Çok teşekkür ederim senin kadar beceremesem bile bende sana yazacağım canımsın

Canım ellerine emeğine sağlık, benim boy 160, tabloyu hiç bozmayayim dedim.
Leyla ve Sudem gurur duydum sizle, tabloda ne güzel duruyorsunuz,yakında biz çekirgeler de sizin gibi olacağız inşallah
Bence yakında siz bizi geçersiniz bile ki biz de sizin gibi arkadaşlarımız olduğu için çok gururluyuz

Tartiya yansir mi yarin

Afiyet olsun canım, serbest gün yaptığımızda birazcık ben de yapar yerim. Ama keşke dediğin gibi mümkün olsa da şöyle koca bir masanın etrafinda toplanabilsek, sohbetler etsek.

3 Ocak Menü Bildirimi

11.30 2 bardak limonlu su

12.30 1 kk kadar peynir, 1 yumurta, 3 zeytin, 1 domates, 3 ceviz, 1 küçük muz

18.00 6 köfte, 1 bardak ayran ve yeşil salata

3 litre su
Afiyet olsun canım menün çok güzel.
Bende menümü bırakayım canlarım
Spor olarak 45 dk 5K Leslie yaptım
Afiyet olsun canım, bizimki aynı zaten genel olarak, spor da çok güzel.
Afiyet olsun canım menün çok güzel, çok hafif olmuş.
Ahhh burda senin kocana kızmak lazım, akşam akşam o poğaçaları yaptırdı sana

Kızlar böyle içim yanıyor, afedersiniz ishal de olmuşum. Su beni kesmiyor şu an, canım greyfurt istiyor sulu sulu. En son akşam 6da ağzımı kapatmıştım, if e de uygun olsun diye sabah 11 akşam 6 arasında yemeye dikkat ediyorum. Greyfurt hem bunu hem de telafi listesini olumsuz etkiler mi ne dersiniz.

Canim bence greyfurttan bisey olmaz. En azindan sürekli yaptigin bisey değil. Olumsuz etkilicegini dusunmuyorum sagligin daha önemli. Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…