Afiyetler olsun kuzum, kahvaltina bayıldım, keşke benim olsa dedim3 Ocak Menüm
Sabah 10.00 1 yumurta 1 küp azcik kiyma 1 sogandan kiymali yumurta 1 dilim peynir bol roka 1 top granola 1 cay kasigi fistik ezmesi 1 dilim yagsiz kizarmis ekmek
Ara 11.30 yarim fincan nescafe 1 kare cikileta
Öğlen 14.00 1 tane biber dolmasi 2 kasik yoğurt
Ara 15.45 1 fincan filtre kahve
Akşam 17.45 1 kase corba 3 kasik yogurt 1 kasik dolma
Spor leslie boosted 38 dk+20 dk ağırlıklarla pilates (kol bacak karin 9 farkli egzersiz yirmi beşer sayi yaptim.)
2 saat de hunharca temizlik
Su 2 litre arttircam
Bana da aynısı geldi,bu telafi listesi zorladı bizi balım ama şükür alnimizin akıyla bitirdik.Normalde Hiç yemem canım kıymalı yumurta çektiaz mı geldi yine menüm soğanın kokusu bile burnuma kadar geldi
Evet canım eti lilafin var doğa evi gibi markaların organik yulaf ezmesi var almışken bulursan chia tohumu da al Aslım çok güzel oluyor meyve yoğurt ileLeyla balım, sormaya utanıyorum ama yulaf ezmesi marketlerde satılan mı oluyorhiç almadım da
Vay vay vay yıkılıyor buralarLEYLAM ŞİİRİ - 1
Kaçamak nedir bilmezsin
1200 kaloriyi geçmezsin
Örneksin hep fit gezersin
Dinlenmez yine Leslie edersin
Hadi listelerin ortaya serilsin
İşi bilmeyen senden öğrensin
Sevenin çok niye gerilesin
İhanet pistir sevmezsin
Leylam ne kadar da güzelsin
Yazar: Anonim
Felicio
Tartiya yansir mi yarinakşam vakti yorma kendini civcivim şöyle bir sade kahve en iyisi
Ayy hepinizin canini cektirdim valla yakin olsak da kocaman bi tavada kiymali yumurta yapip kahvaltıya cagirsam hepiniziAfiyetler olsun kuzum, kahvaltina bayıldım, keşke benim olsa dedim
Sporların da çok güzel
Çokkk teşekkür ederim, yarın mutlaka alacağım.Evet canım eti lilafin var doğa evi gibi markaların organik yulaf ezmesi var almışken bulursan chia tohumu da al Aslım çok güzel oluyor meyve yoğurt ile
Bence yarın güzel kayda değer bir eksi göreceğizBana da aynısı geldi,bu telafi listesi zorladı bizi balım ama şükür alnimizin akıyla bitirdik.
Kesin yansır Sarıcivcivim bugün çok kalori yaktınTartiya yansir mi yarin
Ayy hepinizin canini cektirdim valla yakin olsak da kocaman bi tavada kiymali yumurta yapip kahvaltıya cagirsam hepinizi
Ben de dolmaya katarken ondan azcik alip yumurtya eklemek aklima geldi dogaclama oldu yani
Canım ellerine emeğine sağlık, benim boy 160, tabloyu hiç bozmayayim dedim.Güçlü Kadınların Boy / Kilo Tablosu
BALLAR BOY 2 Ocak 9 Ocak 16 Ocak 23
Ocak 30
Ocak 68,2 Felicio 160cm 52,6 172cm 66,6 67,8 84,7 69,9 67,9 169cm 79,9
Aman dur çok fenayım zaten, erkenden yatsam mı acabaKizlar canim su an acayip pasta hamur isi Allah ne verdiyse istiyo
Enerjim var ya gözlerim doldu sen nasıl bir güzelliksinLEYLAM ŞİİRİ - 1
Kaçamak nedir bilmezsin
1200 kaloriyi geçmezsin
Örneksin hep fit gezersin
Dinlenmez yine Leslie edersin
Hadi listelerin ortaya serilsin
İşi bilmeyen senden öğrensin
Sevenin çok niye gerilesin
İhanet pistir sevmezsin
Leylam ne kadar da güzelsin
Yazar: Anonim
Felicio
159 cm canım AslımBallarım, boy ölçünüzü yazarsanız, listeyi güncellerim hemen
Aman dur çok fenayım zaten, erkenden yatsam mı acaba
Bence yakında siz bizi geçersiniz bile kiCanım ellerine emeğine sağlık, benim boy 160, tabloyu hiç bozmayayim dedim.
Leyla ve Sudem gurur duydum sizle, tabloda ne güzel duruyorsunuz,yakında biz çekirgeler de sizin gibi olacağız inşallah
Ben ben de değilem bugün diyince koptum esim bakiyo gülmem icime kaçtıO zaman bu türkü sana
Afiyet olsun canım, serbest gün yaptığımızda birazcık ben de yapar yerim. Ama keşke dediğin gibi mümkün olsa da şöyle koca bir masanın etrafinda toplanabilsek, sohbetler etsek.Tartiya yansir mi yarin
Ayy hepinizin canini cektirdim valla yakin olsak da kocaman bi tavada kiymali yumurta yapip kahvaltıya cagirsam hepinizi
Ben de dolmaya katarken ondan azcik alip yumurtya eklemek aklima geldi dogaclama oldu yani
Kesin göreceğiz canım, sen benim sabahki eksimi duydun mu.Bence yarın güzel kayda değer bir eksi göreceğizkesin telafi ettik 🎖🎖
Afiyet olsun canım menün çok güzel.3 Ocak Menü Bildirimi
11.30 2 bardak limonlu su
12.30 1 kk kadar peynir, 1 yumurta, 3 zeytin, 1 domates, 3 ceviz, 1 küçük muz
18.00 6 köfte, 1 bardak ayran ve yeşil salata
3 litre su
Afiyet olsun canım, bizimki aynı zaten genel olarak, spor da çok güzel.Bende menümü bırakayım canlarım
Spor olarak 45 dk 5K Leslie yaptım
Afiyet olsun canım menün çok güzel, çok hafif olmuş.Slm ballarım
Menumu yazayım
Sabah 08.15
3 bardk su
Kahvaltı 10.00
2 yumurta haslnmıs
1 kasık çökelek
5 zeytin
Ara türk khvesi sade duble
Öğle14.30
2 tane galeta kepekli
Aksam 18.30
1 tane kabak 1 tatlı kasıgı zeytin yagı ile soteledim
2 kasık yogurt
Nane
Pul biber
Spor
300 ip atlama
10.000 adım tempolu
3 lt su tarcınlı
Ahhh burda senin kocana kızmak lazım, akşam akşam o poğaçaları yaptırdı sana3 Ocak Menüm
Sabah 09:30
2 haşlanmış yumurta
5-6 yaprak roka
10-12 yaprak maydanoz
1 zeytin
2 lokma tt ekmek
Öğlen 14:00
Bir kaç parça brokoli
Akşam 19:00
Akşam menüsü yatmış bulunuyor.
3 küçük peynirli poğaça, oysa çorba ve salata yiyecektim
Not: meyve, kuruyemiş, çikileta falan yok, fazla vurmayın ❤
Çaylar: 5 fincan açık şekersiz
Su; pek yok, şimdi bir bidon suyu dikeceğim (5 lt)
Spor: sabahtan beri ayaktayım. Biraz dinleneyim, leslie ve bisiklete bineceğim.
Canim bence greyfurttan bisey olmaz. En azindan sürekli yaptigin bisey değil. Olumsuz etkilicegini dusunmuyorum sagligin daha önemli. Gecmis olsunKızlar böyle içim yanıyor, afedersiniz ishal de olmuşum. Su beni kesmiyor şu an, canım greyfurt istiyor sulu sulu. En son akşam 6da ağzımı kapatmıştım, if e de uygun olsun diye sabah 11 akşam 6 arasında yemeye dikkat ediyorum. Greyfurt hem bunu hem de telafi listesini olumsuz etkiler mi ne dersiniz.