Ayda hiç 5 kilo verdin mi?Hemen sana teslim oluyorum,
kobay olarak kullanabilirsin. Bilime destek şart.
Şuan ciddi bir aydınlanma yaşıyorum Sudemm, ufkum iki katına çıktı
Benim ayda 5 kg verdiğimi düşünürsen mart ortası işlem tamam
Vay beA ve B planı nedir?
Verdim canım, 5-6, dikkat edersem ve biraz hareket edersem çok kolay veriyorum. Direnme hiç yaşamadım. Zaten benim iştah çabuk kesiliyor. Spor yapınca iştahım azalıyor.Ayda hiç 5 kilo verdin mi?
Direnç kilon kaç?
Boy kaçtı?
Vki kaç şu an?
Verileri tamamla bir analiz yapalım.
İyi geceler Sudem ben uyuyorum şuanEnerjim ben yatıyorum
İyi forumlar sana
Tatlı rüyalar
Senin hesaba göre 2 aya tamam.Verdim canım, 5-6, dikkat edersem ve biraz hareket edersem çok kolay veriyorum. Direnme hiç yaşamadım. Zaten benim iştah çabuk kesiliyor. Spor yapınca iştahım azalıyor.
Boy 159,
67.8 son kilo
Vki 27 ye yuvarla.
Bir ara kilo aldım aldım 62 de kaldım uzun süre, sonra yine aldım 70e dayandım kaldım. Bu kiloları 10 yılda yavaş yavaş aldım. Bir kaç kere 50lere indim korumadım.
Bir kere 49a indim bir daha orayı görmedim, zaten planlı inmemiştim tamamen sıkıntıdan.
Evet vakanın özgeçmişi böyle.
Uyurgezer duydum da uyur okur, uyur yazar hiç duymadımİyi geceler Sudem ben uyuyorum şuan
Gidip gidip geliyorum galiba. Erken yatmaya alışsak iyi olacakUyurgezer duydum da uyur okur, uyur yazar hiç duymadım
Ay çok stres oldum bir anVar mısın ıddiaya
13.03 de mi 55 olcan
03.04 de mi
İlk oluyorum demek ki, bir çok ilkler yaşıyoruz birlikteUyurgezer duydum da uyur okur, uyur yazar hiç duymadım
Yaa hic hatirlamiyorum ama sanirim yesilcay sut karışımını surahiye doldurup o gün baska bisey yemiyodun bi tek oydu.Sen geçen sene ne kürü yapmıştın civcivim Tümay mı neydi onun kürü, elin ayağın titremişti şekerin düştüydü?
Yarın için öneri sorduğun mesajı göremedim bir daha minik kuşum,
Ben öğlen brokoli çorbası yapacağım ve akşam balıklı veya keten tohumlu salata yiyeceğim. Listeye uyuyor mu bir bakayım, ben önce menü çıkarıp sonra listeye uydurmaya çalışıyorum, bir terslik var ama nerede
Bugüne kismetAyran içseydin iyiydi canım. İyi geceler ❤
Neyse ki sabah olduGüzel bir yaşta gelmiş kızın, şimdi sana arkadaş gibidir.
Aynen yaa ben de çok acıktım sabahı bekliyorum. bol bol su içiyorum şimdi.
Ben bugün 6da tükkanı kapattım canım ama çok acıktım, suyla idare ediyorum.
Evet çok üzülüyordum canım, çok şükür iyisin.
Yaa ben onu yerim❤Çok sevinirim cnmbak az önce uyudu diye bıraktık, odadan çıkar çıkmaz anneeee sesi geldi Nasıl yapıyor, anında uyuyup anında nasıl uyanıyor çözemiyorum. Bazen beni uyutuyor düşün.
Afiyet olsun cok guzel canim2 Ocak menüsü
11.00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, 1 dilim ekmek.
13.15 öğle
3 kaşık yoğurt, 1 yeşil elma, yarım çay kaşığı tarçın, 2 kaşık yulaf, 1 tatlı kaşığına yakın fıstık ezmesi, yarısına yakınını oğlum yedi.
15.30 ara
1 bardak ayran, 5 çiğ badem.
17.30 akşam
Yeşil salata, lor yoktu o yüzden biraz ton balığı ekledim, bir iki kaşık kadar.
18.00 çay yanı biraz antep fıstığı, 10-15 adet.
Su 2,5 litre
Leslie boosted.
Afiyet olsun canim bence zamanla daha da iyi olcak. Miktarlari azaltman cok guzelBen burdayım cnmLeslie yapıp geldim.
02.01.2021 menüm;
Sabah 10:45
1 küçük dilim ekmek üstüne yağ ve reçel, 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık, 1 sekersiz çay
15:40
3 mandalina ,
16:45
2 fırın tavuk budu, 2 YK pilav, salata, 1 meyveli soda , şekersiz duble türk kahvesi
20:00 1 ince dilim pasta ( kardeşimin d.gunuydu, yarısını yedim)
1 sekersiz americano
2 lt ye yakın su
Leslie 30 min boosted Walk( 3 Miles planlamistim ama bu saate kaldık)
Sanki beni anlatmışsın ben de öyleyim canim.Çok sağol cnm, 33 bitti onunda şaka gibi
Ben kendimce liste üzerinden giderek değilde evde olandan az az yiyerek zayıflayayim dedim. Geçen yılda belki hatırlarsın baklava bile yemiştimo haftada galiba 1-1,5 kilo vermiştim.
Benim tempomda liste üzerinden gitmek özellikle iş günlerinde çok zor olur cnm. O nedenle hedefim porsiyon kontrolü, minimum kaçamak ve yapabildiğim kadar spor yapmak.
Allah seni napmasin sabah sabah beynim yandı galibaSayısalcı huyum kurusun
Şifreleri çözemesekte Sistemcim,
Senin hesaba göre şimdi ben kaç günde 55e inerim? (Verileri yazayım)
Gelmeden 65-66 arasıydım.
Geldiğim gün 67.5
Elim hadiseden sonra (üşütme) 66.2
Dün 67.8
Hadi bakalım bunu çözene Kpss muaf olsun.
Havuz bir çeşmeden doluyor, diğer çeşme havuzu boşaltıyor, bu havuz kaç günde boşalır?
Olur balımAy çok stres oldum bir an
Uykumu açmak için mi adrenalin verdin Sudem
23.03 olmaz mı
Hey masallah enercine.Günaydın
Ben heyecandan uyuyamıyorum
İçim içime sığmıyor
Hatta mutluluktan az çalışan bağırsaklarim bile kendine geldi
Mutluluk sen nelere kadirsin
3 gündür 6 saat uyuyorum anca
Ben Leslie yapmaya gidiyorum
Neden acsin kahvaltini hazirlasanaGünaydınnn 'Güçlü Kadınlar' Federasyonu üyesi 'Ballı' hatunlar
Bugün kaçamak yapanlar için hızlı ve öfkeli geliyorum
(açım şuan, eccük empati)
Amin canımm.Hey masallah enercine.
Neden acsin kahvaltini hazirlasanaben de simdi yaptm ayy nasil acikmisim
Allahim olmayanlara da versin aclikla imtihan cook zor