70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Sen diyet konusunda ne yapacağını benden iyi biliyorsun tabiki olur özünü kaybetmedikten sonra afiyet bal olsun derim tabiki

Sen diyet konusunda ne yapacağını benden iyi biliyorsun tabiki olur özünü kaybetmedikten sonra afiyet bal olsun derim tabiki
Hiç öyle bir iddiam yok canım, ne bildiysem sizlerden öğrendim. sabahı artık daha heyecanlı bekleyebilirim, oğlum da çok sevinecek.

Afiyet olsun canım bu ne intizam, neredeyse tamamı tamamına uymuşsun listeye ne kadar güzel, spor da yapılmış , su da içilmiş

67-68 arası çok fena takıldım canım, düzgünce yapayım da yakın zamanda 65 göreyim artık istiyorum.
Evet güzel gözlüm, bir kaç gün sıkarsak beraber de görebiliriz. 67.8 çıktım, sayılarımızda tutuyor. Zaten neyimiz tutmuyor da
Şimdi yarın yani bugün yine listeyi yapıyoruz dimi?
Sonra 1 haftalık yağ yakma listesine mi geçiyoruz

Herkes uykuya gitmiş galiba, leptin mi neydi çalışsın bakalım. Sabaha görüşmek üzere, hepinize iyi geceler diliyorum bal böceklerim
Ben burdayım cnm Leslie yapıp geldim.

02.01.2021 menüm;
Sabah 10:45
1 küçük dilim ekmek üstüne yağ ve reçel, 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık, 1 sekersiz çay
15:40
3 mandalina ,
16:45
2 fırın tavuk budu, 2 YK pilav, salata, 1 meyveli soda , şekersiz duble türk kahvesi
20:00 1 ince dilim pasta ( kardeşimin d.gunuydu, yarısını yedim)
1 sekersiz americano
2 lt ye yakın su
Leslie 30 min boosted Walk( 3 Miles planlamistim ama bu saate kaldık)

Hakkaten her şeyimiz aynı canım ne güzel. Yarın da iki günlük listeyi yapıyoruz canım, ben bugün de tam uymuştum, pazartesi güzel bir rakam bekliyorum. Sonrasında yağ yakma listesinde yine birlikteyiz

Herkes uykuya gitmiş galiba, leptin mi neydi çalışsın bakalım. Sabaha görüşmek üzere, hepinize iyi geceler diliyorum bal böceklerim
Sudem iyi geceler demediyse gelir galiba, görmedim yazı.

Melatonin hormonu ve leptin oluyor canım.

İyi geceler Kraliçe Arım

afiyet olsun canım, biraz karbonlu bir gün olmuş, kardeşinin doğum günü kutlu olsun, nice mutlu yılları olsun inşallah.

afiyet olsun canım, biraz karbonlu bir gün olmuş, kardeşinin doğum günü kutlu olsun, nice mutlu yılları olsun inşallah.
Çok sağol cnm, 33 bitti onunda şaka gibi
Ben kendimce liste üzerinden giderek değilde evde olandan az az yiyerek zayıflayayim dedim. Geçen yılda belki hatırlarsın baklava bile yemiştim o haftada galiba 1-1,5 kilo vermiştim.
Benim tempomda liste üzerinden gitmek özellikle iş günlerinde çok zor olur cnm. O nedenle hedefim porsiyon kontrolü, minimum kaçamak ve yapabildiğim kadar spor yapmak.

Hakkaten her şeyimiz aynı canım ne güzel. Yarın da iki günlük listeyi yapıyoruz canım, ben bugün de tam uymuştum, pazartesi güzel bir rakam bekliyorum. Sonrasında yağ yakma listesinde yine birlikteyiz
Tamam canım.
Durmak yok, yola devam

Götür beni gittiğin yere

Bir an önce yatalım boncuğum, mühendisimi de yatıralım kapatalım dükkanı bugünlük. Vücudumuzda da ne çalışacaksa çalışsın, bizi çabuk zayıflatsın

Kalan geçmişi tamamlayayım hızlıca
Gözlerim de kayıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…