- 11 Şubat 2016
- 3.944
- 18.271
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl güzel bir kalp, görmez mi hiç
Hop hopp aile var kalpler boncuklar havada uçuşuyorEvet hasta olacağımdan endişe ediyordun boncuğum benim
Tamam canım bugün geçti gitti artık, pişmanlık yaşama. Önümüzdeki günlere bakalım, çok geçmeden sağlıklı bir şekilde hedefimize ulaşalım.Ballarim sırf bu utanmisligi ve pismanligi yasamamak icin bi daha kacamak yokk. Valla cok utandimm yaaa
Sen geçen sene ne kürü yapmıştın civcivim Tümay mı neydi onun kürü, elin ayağın titremişti şekerin düştüydü?Yok kiz zaten öyle düzenli bi if yapmiyorum. Gecen sene kilo verirken bayagi ise yaramisti aksam yemeginden sonra mideyi bos birakmak ondan kalan aliskanlik
Yok kuzum canim cekse nolur sanki yarin yine icerim sen bisey demeden de canim her seyi cekuyo
İnşallah canımm .şimdi defterimi aldım elime listeleri yazayım eksikler varsa yarın alayımTamam canım bugün geçti gitti artık, pişmanlık yaşama. Önümüzdeki günlere bakalım, çok geçmeden sağlıklı bir şekilde hedefimize ulaşalım.
Ayran içseydin iyiydi canım. İyi geceler ❤Kizlar aclktan midir nedir bana da fena uyku bastirdi iyi geceler hepinize ballar❤
Güzel bir yaşta gelmiş kızın, şimdi sana arkadaş gibidir.26 yaşındaydım kızım dünyaya geldiğinde
Sudemmm geçen haftada bu videoları yapıyordum , hatta yanına bir kaç tane daha video ekliyordum . Bum bum falan çok eğlenceli. Gülerek yapıyorum onu .
Aynen yaa ben de çok acıktım sabahı bekliyorum. bol bol su içiyorum şimdi.Off cooook aciktim sabah olsa da kahvalti yapsak
Ben bugün 6da tükkanı kapattım canım ama çok acıktım, suyla idare ediyorum.Yok kiz zaten öyle düzenli bi if yapmiyorum. Gecen sene kilo verirken bayagi ise yaramisti aksam yemeginden sonra mideyi bos birakmak ondan kalan aliskanlik
Yok kuzum canim cekse nolur sanki yarin yine icerim sen bisey demeden de canim her seyi cekuyo
Evet çok üzülüyordum canım, çok şükür iyisin.Evet hasta olacağımdan endişe ediyordun boncuğum benim
Çok sevinirim cnm bak az önce uyudu diye bıraktık, odadan çıkar çıkmaz anneeee sesi geldi Nasıl yapıyor, anında uyuyup anında nasıl uyanıyor çözemiyorum. Bazen beni uyutuyor düşün.Haha minnak timurun gözlerine uyku göndereyim benden
İyi geceler bal arım, sabaha görüşürüz.Ballarım, tel şarjı çok azaldı. Çok çok öpüyorum hepinizi. Şimdilik iyi geceler . Yarın güzel bir güne uyanmak dileğiyle
aaa lütfen ben onun boncuğuyum, hep öyle derdi banaHop hopp aile var kalpler boncuklar havada uçuşuyor
sana da iyi geceler bal arımKizlar aclktan midir nedir bana da fena uyku bastirdi iyi geceler hepinize ballar❤
Ben de yazacağım birazdan canımİnşallah canımm .şimdi defterimi aldım elime listeleri yazayım eksikler varsa yarın alayım
Açıklamalarda sade Türk kahvesini spordan yarım saat önce için yazıyor diğer şekersiz olmak kaydıyla bitki çayları serbest çok acıkırsan az ara öğünde yapabilirsin canım kendi durumuna göre çok uzaklaşmadan ek yapabilirsin sütlü kahve bile olurFelicio canım bu lisyelerde ara öğün yok kahve içsem ara da olur mu. Sade türk kahvesi içiyorum hergün. Ama içme dersen içmem
3, 7 ve 14 uğurlu sayılarımdır. Bu mesaj epey su kaldırır. Sudem beni sen yoldan çıkarıyorsun, yakında matematiğe de el atacam. Hedefim de kimya vardı ama matematiği öne aldım gittiAslı da bak bugün 7 li kilolara düştü
Enerji çözelim sayıların gizemini
yaa yerim ben o bal yanağı yaaÇok sevinirim cnm bak az önce uyudu diye bıraktık, odadan çıkar çıkmaz anneeee sesi geldi Nasıl yapıyor, anında uyuyup anında nasıl uyanıyor çözemiyorum. Bazen beni uyutuyor düşün.
İyi geceler tatlımmBallarım, tel şarjı çok azaldı. Çok çok öpüyorum hepinizi. Şimdilik iyi geceler . Yarın güzel bir güne uyanmak dileğiyle
benim de öyle hep canım birşeyler isterYok kiz zaten öyle düzenli bi if yapmiyorum. Gecen sene kilo verirken bayagi ise yaramisti aksam yemeginden sonra mideyi bos birakmak ondan kalan aliskanlik
Anladım canım şeker kullanmıyorum zaten hiç bişeyde. Tesekkür ederim cnım. Şimdi form kayısı çayı içiyorum. Metobalizma biraz çalışsınAçıklamalarda sade Türk kahvesini spordan yarım saat önce için yazıyor diğer şekersiz olmak kaydıyla bitki çayları serbest çok acıkırsan az ara öğünde yapabilirsin canım kendi durumuna göre çok uzaklaşmadan ek yapabilirsin sütlü kahve bile olur
İyi gecelerBallarım, tel şarjı çok azaldı. Çok çok öpüyorum hepinizi. Şimdilik iyi geceler . Yarın güzel bir güne uyanmak dileğiyle
İyi gecelerKizlar aclktan midir nedir bana da fena uyku bastirdi iyi geceler hepinize ballar❤
Çok güzel ilk günü atlatmışsın tebrik ederim2 Ocak menüsü
11.00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, 1 dilim ekmek.
13.15 öğle
3 kaşık yoğurt, 1 yeşil elma, yarım çay kaşığı tarçın, 2 kaşık yulaf, 1 tatlı kaşığına yakın fıstık ezmesi, yarısına yakınını oğlum yedi.
15.30 ara
1 bardak ayran, 5 çiğ badem.
17.30 akşam
Yeşil salata, lor yoktu o yüzden biraz ton balığı ekledim, bir iki kaşık kadar.
18.00 çay yanı biraz antep fıstığı, 10-15 adet.
Su 2,5 litre
Leslie boosted.