70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ballarim sırf bu utanmisligi ve pismanligi yasamamak icin bi daha kacamak yokk. Valla cok utandimm yaaa😕😕😕
Tamam canım bugün geçti gitti artık, pişmanlık yaşama. Önümüzdeki günlere bakalım, çok geçmeden sağlıklı bir şekilde hedefimize ulaşalım.

Yok kiz zaten öyle düzenli bi if yapmiyorum. Gecen sene kilo verirken bayagi ise yaramisti aksam yemeginden sonra mideyi bos birakmak ondan kalan aliskanlik 😬
Yok kuzum canim cekse nolur sanki yarin yine icerim😍 sen bisey demeden de canim her seyi cekuyo 😂
Sen geçen sene ne kürü yapmıştın civcivim Tümay mı neydi onun kürü, elin ayağın titremişti şekerin düştüydü?

Yarın için öneri sorduğun mesajı göremedim bir daha minik kuşum,
Ben öğlen brokoli çorbası yapacağım ve akşam balıklı veya keten tohumlu salata yiyeceğim. Listeye uyuyor mu bir bakayım, ben önce menü çıkarıp sonra listeye uydurmaya çalışıyorum, bir terslik var ama nerede 😂😂😂

Tamam canım bugün geçti gitti artık, pişmanlık yaşama. Önümüzdeki günlere bakalım, çok geçmeden sağlıklı bir şekilde hedefimize ulaşalım.
İnşallah canımm .şimdi defterimi aldım elime listeleri yazayım eksikler varsa yarın alayım🤗

26 yaşındaydım kızım dünyaya geldiğinde 🥰

Sudemmm 🥰 geçen haftada bu videoları yapıyordum , hatta yanına bir kaç tane daha video ekliyordum . Bum bum falan çok eğlenceli. Gülerek yapıyorum onu . 🥰 :KK73: :KK54:
Güzel bir yaşta gelmiş kızın, şimdi sana arkadaş gibidir.
Off cooook aciktim sabah olsa da kahvalti yapsak:KK72:
Aynen yaa ben de çok acıktım sabahı bekliyorum. bol bol su içiyorum şimdi.
Yok kiz zaten öyle düzenli bi if yapmiyorum. Gecen sene kilo verirken bayagi ise yaramisti aksam yemeginden sonra mideyi bos birakmak ondan kalan aliskanlik 😬
Yok kuzum canim cekse nolur sanki yarin yine icerim😍 sen bisey demeden de canim her seyi cekuyo 😂
Ben bugün 6da tükkanı kapattım canım ama çok acıktım, suyla idare ediyorum.
Evet hasta olacağımdan endişe ediyordun boncuğum benim 😙😙😙
Evet çok üzülüyordum canım, çok şükür iyisin.

Haha minnak timurun gözlerine uyku göndereyim benden:KK36:
Çok sevinirim cnm 😍bak az önce uyudu diye bıraktık, odadan çıkar çıkmaz anneeee sesi geldi 😂 Nasıl yapıyor, anında uyuyup anında nasıl uyanıyor çözemiyorum. Bazen beni uyutuyor düşün.

Ballarım, tel şarjı çok azaldı. Çok çok öpüyorum hepinizi. Şimdilik iyi geceler . Yarın güzel bir güne uyanmak dileğiyle :KK200:
İyi geceler bal arım, sabaha görüşürüz. :KK200:
Hop hopp aile var kalpler boncuklar havada uçuşuyor :KK12::KK12::KK12:
aaa lütfen ben onun boncuğuyum, hep öyle derdi bana :KK200: :21:
Kizlar aclktan midir nedir bana da fena uyku bastirdi:olamaz: iyi geceler hepinize ballar🍯
sana da iyi geceler bal arım :KK200:
İnşallah canımm .şimdi defterimi aldım elime listeleri yazayım eksikler varsa yarın alayım🤗
Ben de yazacağım birazdan canım :KK200:

Felicio Felicio canım bu lisyelerde ara öğün yok kahve içsem ara da olur mu. Sade türk kahvesi içiyorum hergün. Ama içme dersen içmem🤔
Açıklamalarda sade Türk kahvesini spordan yarım saat önce için yazıyor diğer şekersiz olmak kaydıyla bitki çayları serbest çok acıkırsan az ara öğünde yapabilirsin canım kendi durumuna göre çok uzaklaşmadan ek yapabilirsin sütlü kahve bile olur ✅

Aslı da bak bugün 7 li kilolara düştü 💃💃
Enerji çözelim sayıların gizemini😅😅
3, 7 ve 14 uğurlu sayılarımdır. Bu mesaj epey su kaldırır. Sudem beni sen yoldan çıkarıyorsun, yakında matematiğe de el atacam. Hedefim de kimya vardı ama matematiği öne aldım gitti 😂😂😂
Astroloji talimin bittiyse numeroloji mi nümeroloji mi neydi onun adı ona geçelim 😂😂😂

benim de öyle hep canım birşeyler ister

Açıklamalarda sade Türk kahvesini spordan yarım saat önce için yazıyor diğer şekersiz olmak kaydıyla bitki çayları serbest çok acıkırsan az ara öğünde yapabilirsin canım kendi durumuna göre çok uzaklaşmadan ek yapabilirsin sütlü kahve bile olur ✅
Anladım canım şeker kullanmıyorum zaten hiç bişeyde. Tesekkür ederim cnım. Şimdi form kayısı çayı içiyorum. Metobalizma biraz çalışsın😂

2 Ocak menüsü

11.00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, 1 dilim ekmek.

13.15 öğle
3 kaşık yoğurt, 1 yeşil elma, yarım çay kaşığı tarçın, 2 kaşık yulaf, 1 tatlı kaşığına yakın fıstık ezmesi, yarısına yakınını oğlum yedi.

15.30 ara
1 bardak ayran, 5 çiğ badem.

17.30 akşam
Yeşil salata, lor yoktu o yüzden biraz ton balığı ekledim, bir iki kaşık kadar.

18.00 çay yanı biraz antep fıstığı, 10-15 adet.

Su 2,5 litre
Leslie boosted.

Ballarım, tel şarjı çok azaldı. Çok çok öpüyorum hepinizi. Şimdilik iyi geceler . Yarın güzel bir güne uyanmak dileğiyle :KK200:
İyi geceler 😘
Kizlar aclktan midir nedir bana da fena uyku bastirdi:olamaz: iyi geceler hepinize ballar🍯
İyi geceler 😘
2 Ocak menüsü

11.00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, 1 dilim ekmek.

13.15 öğle
3 kaşık yoğurt, 1 yeşil elma, yarım çay kaşığı tarçın, 2 kaşık yulaf, 1 tatlı kaşığına yakın fıstık ezmesi, yarısına yakınını oğlum yedi.

15.30 ara
1 bardak ayran, 5 çiğ badem.

17.30 akşam
Yeşil salata, lor yoktu o yüzden biraz ton balığı ekledim, bir iki kaşık kadar.

18.00 çay yanı biraz antep fıstığı, 10-15 adet.

Su 2,5 litre
Leslie boosted.
Çok güzel ilk günü atlatmışsın tebrik ederim 🍾

X