70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Aslım bu arkadaş Kpss hazırlanıyor
Yaaa Rabbim yardımcın olsun sarı civcivim benim Saricivcivcikcik

Ne güzel devlettesin demek keske benim olsa

Felicio canim ne güzel reddediyosun ya bu nasil naif bi yazis sekli. Benim bile takimimiz dolu diye reddedilesim geliyo
Senin de olur canım. Yaparsın sen
Hazirlanamiyo desek daha dogru olur henüz baslayamadim calismaya. Ama o da olacak
Olacak . Hepsini beraber başaracağız .

Tutuyorum düdüğü boncuğum, sende tut, sözümüzden çıkmayalım hiç. Bunlara da ceza verelim Ama bak sende birşey yiyeceksen ben beş yiyecem ona göre hani imam ... cemaat ....
Listede ne varsa tıpatıp yedim canım, şimdi mis gibi tavuk suyuna pilav ve kuru fasulye varken ben sadece salata yiyorum masadan kaçtım resmen sözümüz söz kuzum

bugun benim lesli yatti. Esim bisey ister oglan bisey ister . En iyisi ben pazartesi herseye basliyorum kizlar
Canın sağolsun tatlım, müsait olduğunda yaparsın. Pazartesiden itibaren her şeyi düzene koyalım ama kendimiz için.
Ben akşam yapacağım canım
Ben de öyle yapacağım canım
Aslinda bi kan versem iyi olur da hic gidesim yok az daha dursun bakalim
Aile hekimine gidebilirsin canım.

Bu aralar cok yorgun hissediyorum yine d vitamin depom falan bosaldi sanirim
Alt tarafi spor yaptim kalkamadim yerimden
Geçmiş olsun canım mutlaka baktır canım Vitamin eksikliği kilo vermeye ket vuruyor
Listede ne varsa tıpatıp yedim canım, şimdi mis gibi tavuk suyuna pilav ve kuru fasulye varken ben sadece salata yiyorum masadan kaçtım resmen sözümüz söz kuzum
Afiyet olsun Songülüm salata muhteşem
bugun benim lesli yatti. Esim bisey ister oglan bisey ister . En iyisi ben pazartesi herseye basliyorum kizlar
Canım akşama yapmaya çalış hiç olmadı 15 dk/ yarım saat yap muhakkak

Geçmiş olsun canım mutlaka baktır canım Vitamin eksikliği kilo vermeye ket vuruyor

Afiyet olsun Songülüm salata muhteşem

Canım akşama yapmaya çalış hiç olmadı 15 dk/ yarım saat yap muhakkak
Erken kapattım ben günü, şimdi çay içiyorum, birkaç tane Antep fıstığı yesem oluyor mu.

Bu arada ballarım ben kürtajdan sonra regl olmadım.
( Bilmeyen ballar için özet geçeyim. Sürpriz, beklenmedik, plansız bir boş gebelik ardından düşük, ardından kürtaj yaşadım. )

1 Aralık’ta kürtaj olmuşum. Regl belirtileri var, hatta şaka gibi genç kız gibi alnımda bile sivilceler var umarım hemen olurum da haftaya cumartesiye bomba gibi bir kilo ile karşınıza çıkarım. Bu arada listeleme işini yaparım sanırım. Biraz ilgilenmem yeter. Kafama taktığımı yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…