- 11 Şubat 2016
- 3.943
- 18.270
Yaaa Rabbim yardımcın olsun sarı civcivim benimAslım bu arkadaş Kpss hazırlanıyor
Senin de olur canım. Yaparsın senNe güzel devlettesin demek keske benim olsa
Felicio canim ne güzel reddediyosun ya bu nasil naif bi yazis sekli. Benim bile takimimiz dolu diye reddedilesim geliyo
Olacak . Hepsini beraber başaracağız .Hazirlanamiyo desek daha dogru olur henüz baslayamadim calismaya. Ama o da olacak
Ayy maşallahHer derde devasın Bal Sudemim
PozitifimYaaa Rabbim yardımcın olsun sarı civcivim benimSaricivcivcikcik
Senin de olur canım. Yaparsın sen
Olacak . Hepsini beraber başaracağız .
Amiiin inşallah canim benim ❤Yaaa Rabbim yardımcın olsun sarı civcivim benimSaricivcivcikcik
Senin de olur canım. Yaparsın sen
Olacak . Hepsini beraber başaracağız .
Supersiniz kizlar bende isleri bitireyim lesli yapicam
Listede ne varsa tıpatıp yedim canım, şimdi mis gibi tavuk suyuna pilav ve kuru fasulye varken ben sadece salata yiyorumTutuyorum düdüğü boncuğum, sende tut, sözümüzden çıkmayalım hiç. Bunlara da ceza verelimAma bak sende birşey yiyeceksen ben beş yiyecem ona göre hani imam ... cemaat ....
Benim başımı yaktınız yaniŞu an herkesin icinde bir neşe neyseki imam değiliz diyeki onlardan biri de benim
Hele bir pazartesiye eksi gelmesin bak ben ne yapıyorum onaDevamsa yeni bir defter şart oldu Sudem
Şarjım bitiyor, sizin enerjiye santral de dayanmıyor.
Evet anlaşılan fazla kaçırdın
Ben akşam yapacağım canımbugun benim lesli yatti. Esim bisey ister oglan bisey ister . En iyisi ben pazartesi herseye basliyorum kizlar
Pazartesi ben test yaptıracağım sen de bu baktır istersen canım.Bu aralar cok yorgun hissediyorum yine d vitamin depom falan bosaldi sanirim
Alt tarafi spor yaptim kalkamadim yerimden
Aslinda bi kan versem iyi olur da hic gidesim yokPazartesi ben test yaptıracağım sen de bu baktır istersen canım.
Bide aksam deneyeyim yaparsam yazarim zaten canimmmBen akşam yapacağım canım
Canın sağolsun tatlım, müsait olduğunda yaparsın. Pazartesiden itibaren her şeyi düzene koyalım ama kendimiz için.bugun benim lesli yatti. Esim bisey ister oglan bisey ister . En iyisi ben pazartesi herseye basliyorum kizlar
Ben de öyle yapacağım canımBen akşam yapacağım canım
Aile hekimine gidebilirsin canım.Aslinda bi kan versem iyi olur da hic gidesim yokaz daha dursun bakalim
Ben kullanıyor balım. D vitamini, kan yok yok.Aslinda bi kan versem iyi olur da hic gidesim yokaz daha dursun bakalim
Geçmiş olsun canım mutlaka baktır canımBu aralar cok yorgun hissediyorum yine d vitamin depom falan bosaldi sanirim
Alt tarafi spor yaptim kalkamadim yerimden
Afiyet olsun Songülüm salata muhteşemListede ne varsa tıpatıp yedim canım, şimdi mis gibi tavuk suyuna pilav ve kuru fasulye varken ben sadece salata yiyorummasadan kaçtım resmen sözümüz söz kuzum
Canım akşama yapmaya çalışbugun benim lesli yatti. Esim bisey ister oglan bisey ister . En iyisi ben pazartesi herseye basliyorum kizlar
Bende spor yaptığım için kalsiyum magnezyum karışımı almıştım arada d vitamini ve Demir kullanıyorum ortaya karışıkBen kullanıyor balım. D vitamini, kan yok yok.
Erken kapattım ben günü, şimdi çay içiyorum, birkaç tane Antep fıstığı yesem oluyor mu.Geçmiş olsun canım mutlaka baktır canımVitamin eksikliği kilo vermeye ket vuruyor
Afiyet olsun Songülüm salata muhteşem
Canım akşama yapmaya çalışhiç olmadı 15 dk/ yarım saat yap muhakkak
Ye balım yeErken kapattım ben günü, şimdi çay içiyorum, birkaç tane Antep fıstığı yesem oluyor mu.