70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Aslım bu arkadaş Kpss hazırlanıyor 😂😂😂
Yaaa Rabbim yardımcın olsun sarı civcivim benim Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik ❤️

Ne güzel devlettesin demek keske benim olsa:dua:

Felicio canim ne güzel reddediyosun ya bu nasil naif bi yazis sekli. Benim bile takimimiz dolu diye reddedilesim geliyo😂
Senin de olur canım. Yaparsın sen 💪🏻❤️
Hazirlanamiyo desek daha dogru olur henüz baslayamadim calismaya. Ama o da olacak:KK8:
Olacak . Hepsini beraber başaracağız . 🥰🐝

Tutuyorum düdüğü boncuğum, sende tut, sözümüzden çıkmayalım hiç. Bunlara da ceza verelim 😂 Ama bak sende birşey yiyeceksen ben beş yiyecem ona göre hani imam ... cemaat .... :kk77:
Listede ne varsa tıpatıp yedim canım, şimdi mis gibi tavuk suyuna pilav ve kuru fasulye varken ben sadece salata yiyorum 😭😭 masadan kaçtım resmen 😂😂 sözümüz söz kuzum 😍😘

😑😑 bugun benim lesli yatti. Esim bisey ister oglan bisey ister . En iyisi ben pazartesi herseye basliyorum kizlar 😐
Canın sağolsun tatlım, müsait olduğunda yaparsın. Pazartesiden itibaren her şeyi düzene koyalım ama kendimiz için.
Ben akşam yapacağım canım ❤️
Ben de öyle yapacağım canım 😍
Aslinda bi kan versem iyi olur da hic gidesim yok 🤦🏼‍♀️ az daha dursun bakalim🤷🏼‍♀️
Aile hekimine gidebilirsin canım.

Bu aralar cok yorgun hissediyorum yine d vitamin depom falan bosaldi sanirim :işsiz:
Alt tarafi spor yaptim kalkamadim yerimden
Geçmiş olsun canım mutlaka baktır canım 😘 Vitamin eksikliği kilo vermeye ket vuruyor 😕
Listede ne varsa tıpatıp yedim canım, şimdi mis gibi tavuk suyuna pilav ve kuru fasulye varken ben sadece salata yiyorum 😭😭 masadan kaçtım resmen 😂😂 sözümüz söz kuzum 😍😘
Afiyet olsun Songülüm salata muhteşem 😁😁😁
😑😑 bugun benim lesli yatti. Esim bisey ister oglan bisey ister . En iyisi ben pazartesi herseye basliyorum kizlar 😐
Canım akşama yapmaya çalış 💕 hiç olmadı 15 dk/ yarım saat yap muhakkak 🍀🍀🍀

Geçmiş olsun canım mutlaka baktır canım 😘 Vitamin eksikliği kilo vermeye ket vuruyor 😕

Afiyet olsun Songülüm salata muhteşem 😁😁😁

Canım akşama yapmaya çalış 💕 hiç olmadı 15 dk/ yarım saat yap muhakkak 🍀🍀🍀
Erken kapattım ben günü, şimdi çay içiyorum, birkaç tane Antep fıstığı yesem oluyor mu.

Bu arada ballarım ben kürtajdan sonra regl olmadım.
( Bilmeyen ballar için özet geçeyim. Sürpriz, beklenmedik, plansız bir boş gebelik ardından düşük, ardından kürtaj yaşadım. )

1 Aralık’ta kürtaj olmuşum. Regl belirtileri var, hatta şaka gibi genç kız gibi alnımda bile sivilceler var🤭😅 umarım hemen olurum da haftaya cumartesiye bomba gibi bir kilo ile karşınıza çıkarım. Bu arada listeleme işini yaparım sanırım. Biraz ilgilenmem yeter. Kafama taktığımı yaparım. 😉💪🏻❤️

X