- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Şu an herkesin icinde bir neşe neyseki imam değiliz diye ki onlardan biri de benimHa ha iyi ki imam değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an herkesin icinde bir neşe neyseki imam değiliz diye ki onlardan biri de benimHa ha iyi ki imam değilim
Yaaaaa, ne tatlışHerkes işine baksın de
Günlüğümun güçlü kadınları beni özlüyor de
Sudem ,can yoldaşım ,yol arkadaşım üzülür sonra de
İlk tanıştığımız gün bana ne demiştin
Yolun yolum
Canim senin bransin ne bu arada, devlette mi ozelde mi calisiyosun? Ya da calisiyo musun? Kafamda deli sorularYaaaaa, ne tatlış
Yolun, yolum . İçimi eritin balım benim
( zorla markete gönderdim, beni rahat bıraksın diye )
Balım, sınıf öğretmeniyim. Devlette çalışıyorum İstediğin deli soruyu sorabilirsinCanim senin bransin ne bu arada, devlette mi ozelde mi calisiyosun? Ya da calisiyo musun? Kafamda deli sorular
HoşgeldinizBenide eklermisiniz
Boncuğum el atmadık bi ora kaldıydı dedim gönlü kalmasınŞair de mi oldun balım
Aslım bu arkadaş Kpss hazırlanıyorBalım, sınıf öğretmeniyim. Devlette çalışıyorum İstediğin deli soruyu sorabilirsin
Güzel yazmışsın Müsait olduğunda bende isterim EnerjimBoncuğum el atmadık bi ora kaldıydı dedim gönlü kalmasın
Ne güzel devlettesin demek keske benim olsaBalım, sınıf öğretmeniyim. Devlette çalışıyorum İstediğin deli soruyu sorabilirsin
Felicio canim ne güzel reddediyosun ya bu nasil naif bi yazis sekli. Benim bile takimimiz dolu diye reddedilesim geliyoHoşgeldiniz
Grubumuz üye alımına kapalı bir grup buradaki arkadaşlar birbirini iyi tanıyan kişiler. Sizi misafir etmekten mutlu oluruz
Bugün yarın telafi diyeti yapıyoruz bize eşlik etmek isterseniz listedeki diyeti 1 günde olsa yazıp gördüğünüz eksiyi bizimle paylaşırsanız süper olur
Misafir olarak istediğiniz kadar kalabilirsiniz herhangi bir sınırlamamız yok sevgiler
Hazirlanamiyo desek daha dogru olur henüz baslayamadim calismaya. Ama o da olacakAslım bu arkadaş Kpss hazırlanıyor
SarıCivcivim deme öğle şeyler çok mahçup ediyorsun beniNe güzel devlettesin demek keske benim olsa
Felicio canim ne güzel reddediyosun ya bu nasil naif bi yazis sekli. Benim bile takimimiz dolu diye reddedilesim geliyo
SarıCivcivim deme öğle şeyler çok mahçup ediyorsun beni
İyi fikirmişYaaaaa, ne tatlış
Yolun, yolum . İçimi eritin balım benim
( zorla markete gönderdim, beni rahat bıraksın diye )
Ha haCanim senin bransin ne bu arada, devlette mi ozelde mi calisiyosun? Ya da calisiyo musun? Kafamda deli sorular
Her şeye el atarız bizBoncuğum el atmadık bi ora kaldıydı dedim gönlü kalmasın
Secret yapıyoruz benim oluyorNe güzel devlettesin demek keske benim olsa
Felicio canim ne güzel reddediyosun ya bu nasil naif bi yazis sekli. Benim bile takimimiz dolu diye reddedilesim geliyo
Devamsa yeni bir defter şart oldu SudemAyy kadının içinden ozan çıktı
Kocam böyle güzel şiir yazmadı
Okuttum baya utandı
Devam Enerjim
Ha ha iyi ki imam değilim
Batarya olur senin için ömrünu uzatırim balımDevamsa yeni bir defter şart oldu Sudem
Şarjım bitiyor, sizin enerjiye santral de dayanmıyor.
Evet anlaşılan fazla kaçırdın
Sensin süperSupersiniz kizlar bende isleri bitireyim lesli yapicam
Hadi başlayalım Leslie ye bende yapıp geliyorumSupersiniz kizlar bende isleri bitireyim lesli yapicam
Her derde devasın Bal SudemimBatarya olur senin için ömrünu uzatırim balım