70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Bu arada ballarım ben kürtajdan sonra regl olmadım.
( Bilmeyen ballar için özet geçeyim. Sürpriz, beklenmedik, plansız bir boş gebelik ardından düşük, ardından kürtaj yaşadım. )

1 Aralık’ta kürtaj olmuşum. Regl belirtileri var, hatta şaka gibi genç kız gibi alnımda bile sivilceler var🤭😅 umarım hemen olurum da haftaya cumartesiye bomba gibi bir kilo ile karşınıza çıkarım. Bu arada listeleme işini yaparım sanırım. Biraz ilgilenmem yeter. Kafama taktığımı yaparım. 😉💪🏻❤️
Umarım canım haftaya bence çok güzel sonuçlar alacaksın her halükarda burada kutlama yapacağız 💕💕💕

Geçmiş olsun canım mutlaka baktır canım 😘 Vitamin eksikliği kilo vermeye ket vuruyor 😕
Ya evet gecen ben de bi yerde okudum. İnşallah o eksiklik yoktur ben öyle saniyorumdur. Sürekli eksik cikiyo kan vermekten vitamin kullanmaktan biktim 🙄
Bu arada ballarım ben kürtajdan sonra regl olmadım.
( Bilmeyen ballar için özet geçeyim. Sürpriz, beklenmedik, plansız bir boş gebelik ardından düşük, ardından kürtaj yaşadım. )

1 Aralık’ta kürtaj olmuşum. Regl belirtileri var, hatta şaka gibi genç kız gibi alnımda bile sivilceler var🤭😅 umarım hemen olurum da haftaya cumartesiye bomba gibi bir kilo ile karşınıza çıkarım. Bu arada listeleme işini yaparım sanırım. Biraz ilgilenmem yeter. Kafama taktığımı yaparım. 😉💪🏻❤️
Tabiki yapicaksin canim cumartesi güzel eksilerle gel😍
Listeleme demissin ne listesi canim?

Ya evet gecen ben de bi yerde okudum. İnşallah o eksiklik yoktur ben öyle saniyorumdur. Sürekli eksik cikiyo kan vermekten vitamin kullanmaktan biktim 🙄

Haftalık kilo takibi gibi canım 🥰😘 ya da spor

Umarım canım 🙏
Cnm mesajı şimdi gördüm ☺️ geldim cnm, ancak fırsat bulabildim. Paşam bugün azıcık agresif 😂 ancak uyuttuk.
Hoşgeldin biz bile evde kalmaktan nasıl muzdaribiz 🤓 ah şu yasaklar

2 Ocak Menüm
Sabah 09.00
1 haslanmis yumurta ve bol yesillikten salata zeytin 1 dilim yagsiz kizarmis ekmek 1 cay kasigi fistik ezmesi 1 dilim peynir

Ara 11.30 yarim fincan nescafe+yarım kare cikileta
Ara 14.00 yarım muz+yarim cay bardagi kefir
Ara 16.00 toplamda 10 tane karisik badem antep fistigi findik

Akşam 17.30 yarim tabak hünkarbeğendi (dunden kalmaydi et 2 kasikti geri kalani yogurtlu közlenmis patlicandi)
1 kase salata yarim dilim ekmek
Yemegin ustune türk kahvesi

Spor; leslie boosted 30 dk+leslie fat burning 12 dk= 42 dakika
Su 2 litre

2 Ocak Menüm
Sabah 09.00
1 haslanmis yumurta ve bol yesillikten salata zeytin 1 dilim yagsiz kizarmis ekmek 1 cay kasigi fistik ezmesi 1 dilim peynir

Akşam 17.30 yarim tabak hünkarbeğendi (dunden kalmaydi et 2 kasikti geri kalani yogurtlu közlenmis patlicandi)

Su 2 litre
Afiyet olsun güzel menü ve spor canım 🍀

İyi akşamlar menüm ❤️
spor olarak Leslie 3 Mile AHA 45 dk

Eklentiler

• 74EA0708-56D5-453B-9FC4-BE0F6135D69B.jpeg
    74EA0708-56D5-453B-9FC4-BE0F6135D69B.jpeg
    59,2 KB · Görüntüleme: 36
  • 0A7C101C-74FF-4C42-B17B-88C670ED1F0F.png
    0A7C101C-74FF-4C42-B17B-88C670ED1F0F.png
    246,6 KB · Görüntüleme: 38
  • CF5E4885-5AA3-456E-A952-815406244A7C.png
    CF5E4885-5AA3-456E-A952-815406244A7C.png
    253 KB · Görüntüleme: 37
  • FDB9A8A3-DBBB-4DC4-BD93-AF0FF2247BF5.png
    FDB9A8A3-DBBB-4DC4-BD93-AF0FF2247BF5.png
    252,2 KB · Görüntüleme: 32
Ballarım bende hemen menümü yazayım 🥰

02 Ocak 2021 Menü Bildirimi

11.00 2 bardak limonlu su

12.00 1 yumurta, 1 kk kadar peynir, 4/5 dal yaprak kıvırcık, 3 zeytin, 1 çay kaşığı bal, 3 ceviz

18.15 6 yk karnıbahar yemeği, 2 küçük kase yoğurt

3 litre su

Sporumu ilerleyen saatlerde yapıp, yazacağım ballar ❤️

2 Ocak Menüm
Sabah 09.00

Su 2 litre
Afiyet olsun balım ❤👌🏻
İyi akşamlar menüm ❤️
Afiyet olsun Leylam ❤️👌🏻

İyi akşamlar menüm ❤️
Afiyet olsun canim menü dengeli spor da güzel👏

12.00 1 yumurta, 1 kk kadar peynir, 4/5 dal yaprak kıvırcık, 3 zeytin, 1 çay kaşığı bal, 3 ceviz

3 litre su

Senin gibilere o kadar özeniyorumki öğlen 12den aksam 6ya kadar nasil bisey yemeden dayaniyosun Allah askina😬 ben kahvaltıdan sonra bi iki saat gecsin de kahve iciyim diye hunharca sabirsizlaniyorum😂
Menü güzel👏

Afiyet olsun canim menü dengeli spor da güzel👏

Senin gibilere o kadar özeniyorumki öğlen 12den aksam 6ya kadar nasil bisey yemeden dayaniyosun Allah askina😬 ben kahvaltıdan sonra bi iki saat gecsin de kahve iciyim diye hunharca sabirsizlaniyorum😂
Menü güzel👏
Canım, alıştım 🥰 zamanla insan alışıyor . Bir de karbonhidrat tüketmeyince acıkmıyorum. ❤️

Secret olumlu dusunce olumlama canim 😬 belgeseli var izlesene onu izleyince cok etkilendim ben de. Zaten mevlananin sözleri de hep olumlamaya yönelik degil mi🥰
Off ben temizligi yapamadan geri geldim mutfagi topladim bi. Spor yapinca pilim bitti.
Bu arada telepatiye de ilgiliyim 😍
İzleyeceğim onu da civcivim yazdım deftere 😙

Mutfak yine dağılmıştır şimdi zira hiç toparlanamıyor 😤
(Bu mesaj mutfaktan gönderilmiştir.)

3 litre su

Güzel menü canım afiyet olsun 🍀

X