70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Benzetmeye bayıldım hakkaten öyle :KK70:

Allah seni napmasin:KK70: :KK70:
Bilmiyorumki bizim kültürden mi kaynakli nedir biraz abarti seviyo teyzeler. Gelinler genc kizlar evini süslesin kendileri suslensin isveli cilveli kirita kirita cay kahve servisi yapsin annecim annecim diye hunharca tatli dille konussun istiyolar😂
Ama valla ben tam bir odunum elimde değil 😂😂 biraz agırbasli bi insanım karakter olarak 😬
Hunharca tatlı dil 👅 yorumuna bayıldım 😁😁
değerli zaten şu an da onlar çok güzel dönüşüm yapılıyo onlardan😍 benim için kiymetliler. fazlasını dağıtıyorum. yeteri kadarı evde duruyo:)

yaaa ders çalışmayı bırakma sakın 😍 çok harika oluyo. çalışıyosun ya gezmeye gelse de aksamdan akşama görüyosun:KK70::KK70:

ev işi kakalarsan gelmiyo mesela. işe yarayacağını hissettirirsen de gelmiyo:KK70:
İşe yarayacağı nokta atışı 😁
Bir kez kv tatile gelmek istememişti 😁
Siz beni çocuk baksin diye istiyorsunuz diye😁.

İşe yarayacağı nokta atışı 😁
Bir kez kv tatile gelmek istememişti 😁
Siz beni çocuk baksin diye istiyorsunuz diye😁.

tabi asla sökmez:KK70: masallahlari var:KK70: benimki iki gün çocuk baktı pert oldu:KK70:

tabi asla sökmez:KK70: masallahlari var:KK70: benimki iki gün çocuk baktı pert oldu:KK70:
Kız bizimki çocuk bakmaya gelirdi 😁
Çocuk hasta diye çağırirdik 😁
Kreşe gidemeyecegi zaman😁

Bir kez ben öğlen okuldan geldim daha kahvaltılıklar ortada kaymak filan ekşimiş sıcaktan 😁

Gündüz çocuk bakardı akşamları eşimle o akraba senin bu benim gezerdi😁
Haftasonu da İstanbul gezmesi yemek alışveriş 😁

Ben evde çocukla 😁

benim hikayem aslında fiyasko civcivimD:KK70: uzun uzun yazarım sıkılmazsan:KK70::KK70:
Hic sıkılmam cok severim boyle sonu harika biten hikayeleri keske anlatsan😍
Afiyet olsun canım menün çok güzel, spor da var daha ne olsun 🤩

Biz de hemen buluşma noktasına gideceğiz canım 🤩
Inşallah canim🤩
Cok güzel yorumlarim :deli:
İyi Akşamlar Ballarım
🍯
Bugün Ne Yedim?

09.00 2 bardak limonlu su
11.00 yarım simit, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 domates
18.30 1 tabak hamsi buğulama ve salata
3 litre su ❤️
Aslim masallah cok iyisin:nazar:

Bir kez ben öğlen okuldan geldim daha kahvaltılıklar ortada kaymak filan ekşimiş sıcaktan 😁

Ben evde çocukla 😁
Aksamlari neden esinle geziyodu peki gelinimle gezcem demiyo muydu😁

İyi en azindan yardim etmis cocuga bakmaya sag olsun canim 😁😂😂

Ben evde çocukla 😁

ohaaa:KK70::KK70:
seninki ultra acayipmis sudem:KK70:
benimki de alışmış yıllardır akşam onbirde yatıp sabah on onbirde kalkmaya.
biz işe gidiyoruz ya erken kalkıp bakmak zor geldi:KK70:

ben sabahın nurunda işe gidip akşam gelince yemek çay temizlik uğraşırken hala küçümser havadan havadan bakardı.
sonra herşeyi yapmayı bırakıp kitledim kaynanama:KK70: nasıl kaçacagini şaşırdı:KK70::KK70:

Şamdan sen kaç yıllık evlisin 😅😅

Evliliği çözmüş sun😂😂

7 olacak bu sene canım 😁
çocuktan sonra zekam arttı sudem:KK70::KK70:

ama çok çektim ben kaynanamdan. zorla gözümü açtı kadın:KK70:

Hic sıkılmam cok severim boyle sonu harika biten hikayeleri keske anlatsan😍

Inşallah canim🤩

Cok güzel yorumlarim :deli:

Aslim masallah cok iyisin:nazar:

Aksamlari neden esinle geziyodu peki gelinimle gezcem demiyo muydu😁

İyi en azindan yardim etmis cocuga bakmaya sag olsun canim 😁😂😂

şimdi ben evlenmeden eşimle konuştum civcikim:) ben hep b grubundan atanmayı denedim öğrenciyken falan olmadı. yüksek puanlarla merkezi atama kovaladim ama yetmedi:) dedim ki bı seferde alandan denemek istiyorum sınava hazırlanmayi. tamam dedi evlenince dene. anlaştık biz evlendik. balayına gittik döndük ben dersanaye başladım.

yeni evliyim ya ben sanıyorum cicim ayları olacak. oldu bana hepsi zehir ayları:KK70::KK70: kaynanam yüzünden eşimle ve ailesiyle çok sorun yaşadım. stresten üzüntüden dershaneyi yarıda bıraktım. ders mers de çalışmadım.

sonra sınava girdim kurum sınavına girecek kadar puan almışım. hemen arkasından kurum ilanı geldi.
ben de kendimi kütüphaneye kapattım. evde bile çalışmıyodum dikkatim dağılmasın diye. o yarıda bıraktığım bütün dersleri kütüphanede çalıştım iki ay boyunca. haftada altı gün sabah dokuz akşam yedi sekize kadar çalıştım.

sonra sınava girdim sınırda kazandım:) sonra mülakata girdim kazandım çok şükür:)

zaten seçtiğim il İstanbul'du. çağrılinca hemen geldim başladım eşimde arkamdan geldi.
çok şükür nasibimde varmış iyi ki gitmişim kütüphaneye 😍 iyi ki yarım eksik yapamam dememisim😍

şimdi ben evlenmeden eşimle konuştum civcikim:) ben hep b grubundan atanmayı denedim öğrenciyken falan olmadı. yüksek puanlarla merkezi atama kovaladim ama yetmedi:) dedim ki bı seferde alandan denemek istiyorum sınava hazırlanmayi. tamam dedi evlenince dene. anlaştık biz evlendik. balayına gittik döndük ben dersanaye başladım.

yeni evliyim ya ben sanıyorum cicim ayları olacak. oldu bana hepsi zehir ayları:KK70::KK70: kaynanam yüzünden eşimle ve ailesiyle çok sorun yaşadım. stresten üzüntüden dershaneyi yarıda bıraktım. ders mers de çalışmadım.

sonra sınava girdim kurum sınavına girecek kadar puan almışım. hemen arkasından kurum ilanı geldi.
ben de kendimi kütüphaneye kapattım. evde bile çalışmıyodum dikkatim dağılmasın diye. o yarıda bıraktığım bütün dersleri kütüphanede çalıştım iki ay boyunca. haftada altı gün sabah dokuz akşam yedi sekize kadar çalıştım.

sonra sınava girdim sınırda kazandım:) sonra mülakata girdim kazandım çok şükür:)

zaten seçtiğim il İstanbul'du. çağrılinca hemen geldim başladım eşimde arkamdan geldi.
çok şükür nasibimde varmış iyi ki gitmişim kütüphaneye 😍 iyi ki yarım eksik yapamam dememisim😍
Tebrik ederim canım, çokkkkk iyi yapmışsın. ❤️ Harikasın. Hep böyle mutlu ol inşallah, hep azimli ❤️

Tebrik ederim canım, çokkkkk iyi yapmışsın. ❤️ Harikasın. Hep böyle mutlu ol inşallah, hep azimli ❤️

teşekkür ederim örtmenim 😍😍

inşallah şu son sınavımi da veririm kilolarimi da veririm 😁😁

insanın nerde, nasıl hayatı değişecek, hangi noktada olgunlasacak hiç belli olmuyo:)

o zamanlar o kadar çok ağlamış üzülmüştüm ki. hepsi geride kalacak, gülerek hatirlicam diye avuturdum kendimi. gerçek oldu çok şükür 😍😍 şimdi gülerek hatırlıyorum:)

teşekkür ederim örtmenim 😍😍

inşallah şu son sınavımi da veririm kilolarimi da veririm 😁😁

insanın nerde, nasıl hayatı değişecek, hangi noktada olgunlasacak hiç belli olmuyo:)

o zamanlar o kadar çok ağlamış üzülmüştüm ki. hepsi geride kalacak, gülerek hatirlicam diye avuturdum kendimi. gerçek oldu çok şükür 😍😍 şimdi gülerek hatırlıyorum:)
Maalesef hepimiz geçiyoruz o süzgeçten. Çok şükür kazanan bizler olmuşuz. ❤️

avangard mobilyaya bakmak çok zor ya Allah kolaylık versin.

benim çocuktan önce de eşim ve arkadaşları çocuk gibi batiriyodu:KK70::KK70:
Evrt gercekten zor hele de cocukla. Suan ustleri zaten ortulu yaz kis. Ustleri ortulecekse niye aldik vu ne yaman celiski 🤣

senin hikayen de mi benzer😍😍
Sayılır biriciğim , bizde aynı apartmandaydık. Annesine çok düşkündür benimkisi. Yakın olunca beklenti çok oluyor. Beni çok üzmüştü o zamanlar eşim hatta çok çok. Sonra 8 yıl önce eşim gel Sakarya’ya gidelim, kendi kendimize kalalım dedi. Kendi ayaklarımızın üzerinde duralım. Bende tamam dedim. Her şeyim ( ailem ) İStAnbuL’da kaldı. Ama kendi kurduğum ailem için bunu yapmalıydım. Yaptım canım. Çok şükür. 15 yıllık evliyiz. Ben bu şehirde anladım evli olduğumuzu. O kadar yani, kötü günler geçiyor. Geçti , çok şükür. Şuan her şey yolunda. ❤️🙏🏻

Güzel eşarplar ve yazmalar vardı ben de onları hediye ettim bir yerlere gittikçe. Tülbentler uygun olmaz diye düşündüm. Dantelleri kız kardeşim evlenirken anneme verdim, al onun böyle çeyizi yok, köy da görsünler diye kandırdım 😂😂 kvden gelenlere dokunmuyorum gönül koymasın diye.

Keşke bıraksalar artık şu çeyiz işini 😂😂

Ben hiç birini kullanmadım hepsi baza altında durdu öylece. Emeklerine yazık günah.

Benim de evim en baştan beri çok sadedir, kalabalıkla da hiç uğraşamam, yoruyor beni.
Ben su koyarken bile tabagin altina dantel koyuyodum boyle fantezilerim vardi yani🤣🤣🤣 gecti gitti artik su isteyen mutfajtan gidip kendi aliyo 🤣🤣🤣

Evrt gercekten zor hele de cocukla. Suan ustleri zaten ortulu yaz kis. Ustleri ortulecekse niye aldik vu ne yaman celiski 🤣

benim koltuklar bitter çikolata rengi:KK70::KK70: örtmeye gerek kalmıyo canım:KK70:

ama cidden çok sıkıntı bitmiyor iş yarebbel alemin😬

Sayılır biriciğim , bizde aynı apartmandaydık. Annesine çok düşkündür benimkisi. Yakın olunca beklenti çok oluyor. Beni çok üzmüştü o zamanlar eşim hatta çok çok. Sonra 8 yıl önce eşim gel Sakarya’ya gidelim, kendi kendimize kalalım dedi. Kendi ayaklarımızın üzerinde duralım. Bende tamam dedim. Her şeyim ( ailem ) İStAnbuL’da kaldı. Ama kendi kurduğum ailem için bunu yapmalıydım. Yaptım canım. Çok şükür. 15 yıllık evliyiz. Ben bu şehirde anladım evli olduğumuzu. O kadar yani, kötü günler geçiyor. Geçti , çok şükür. Şuan her şey yolunda. ❤️🙏🏻

yaaaa evet biz de İstanbul'a geldikten sonra evliliği aile olmayı yaşadık 😍

çok şükür güzel şeyler olmuş 😍 iyi ki eşin gidelim demiş. normalde kolay kolay çıkmaz erkekler aile apartmanindan:) enişte bey çok seviyor demekki kerem misali😍

yaaaa evet biz de İstanbul'a geldikten sonra evliliği aile olmayı yaşadık 😍

çok şükür güzel şeyler olmuş 😍 iyi ki eşin gidelim demiş. normalde kolay kolay çıkmaz erkekler aile apartmanindan:) enişte bey çok seviyor demekki kerem misali😍
Canım annesinin memleketine geldik 🤦🏻‍♀️ Biz taşındıktan sonra onlar da geldi. 🤭 ama aramızda 30 km var. E çocuklar büyüdü, dersleri vs derken çok sık gitmiyoruz. 😉😘

Canım annesinin memleketine geldik 🤦🏻‍♀️ Biz taşındıktan sonra onlar da geldi. 🤭 ama aramızda 30 km var. E çocuklar büyüdü, dersleri vs derken çok sık gitmiyoruz. 😉😘

ahahaha:KK70::KK70: ya çok tatlısın eşin de tam türk erkeği:KK70: ama olsun çok şükür ne güzel kurmuşsun düzenini 😍😍

X