70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Sorma ya aslim bayağı sarsiyo su an makam seyimi😂 temizlik için koltuguma göz koymayan da ne biliyim yani😂

Tarhana çorbası yanina firinda tavuklu bezelye. Yanina ayran ya da salata yaparim. Normalde pilav yapardim ama diyette olunca bayagidir yapmiyorum 😬
Allah da seni güldürsun emi:KK70:

Sorma ya aslim bayağı sarsiyo su an makam seyimi😂 temizlik için koltuguma göz koymayan da ne biliyim yani😂

Tarhana çorbası yanina firinda tavuklu bezelye. Yanina ayran ya da salata yaparim. Normalde pilav yapardim ama diyette olunca bayagidir yapmiyorum 😬
🤭😂😂😂😂 ayyyy yine çok güldüm ki bennnn ❤️❤️❤️

Valla iyi yaptin enercim ben de kendime kizginim:KK67:
Dun sabah azcik calismistim devam etcektim kahvaltiyi bi yaptik sonrasini hatirlamiyorum tüm gün ne yaptim nasil gecti. Gece 11 de aklima geldi aa ders dedim kaldim 😂 artik günde 1 2 saat duzen oturtmak şart.
Birazdan gidip cezami yerine getiririm efenim saygılar :KK28:
Sen de calis ama bak. 2021 e az kaldi ona göre:KK69:
2021 çok yakın ya. 2022 de girerim.
Şimdi her an taşınma durumu olursa kafadan 1 ayımı alır çok strese girerim yeterince çalışmamıştım diye.
Nasılsa 2022 gk gy si de B için lazım olacakmış. A ve B hangisi olursa elimde bulunur.
Zırt pırt sınavla uğraşamam toptan 2022 de hallederim 😁
Dur bakayım ya kafam karıştı.
Önce A için yaşlara bir daha bakayım. Sınav tarihine bakayım. Alanı bu sene, gk gy seneye oluyorsa ona da o zaman girsem.

2021 çok yakın ya. 2022 de girerim.
Şimdi her an taşınma durumu olursa kafadan 1 ayımı alır çok strese girerim yeterince çalışmamıştım diye.
Nasılsa 2022 gk gy si de B için lazım olacakmış. A ve B hangisi olursa elimde bulunur.
Zırt pırt sınavla uğraşamam toptan 2022 de hallederim 😁
Dur bakayım ya kafam karıştı.
Önce A için yaşlara bir daha bakayım. Sınav tarihine bakayım. Alanı bu sene, gk gy seneye oluyorsa ona da o zaman girsem.
O zaman tamam enercim 2022ye devamke :KK4:

💕💕💕

Canım Eylül de girdin mi sen ?
Alım nasıl sizin bölümde?
Olacak canım secret yapmaya devam😍
Evet canim 2020 eylüldekine girdim ben.
Yani alımlar cok degisiyo bizim bölümde. Ama öyle harika değil. Kafam rahat kesin atanirim diyerek kadro beklemek icin 90 civari alsam hic fena olmaz.
Gecen sene 84le girdi en son kisi.

Bu sene belki alirdim o puanı sudem de sorular cidden cok farkli geldi girdigim denemelerde 90 100 net cikariyodum sinavin alakasi bile yoktu onlarla. Turkceden vurdular bu sene ki ben normalde cok guvenirim turkceme. Turkce gidince sinav komple gitti gibi bir sey oldu kısacası. Zaten psikolojik bi sinav sakin kalmayi yonetmeyi başarabilen kazaniyo☺️

Ben çalışkanım örtmenim bulaşık makinede çamaşır da yıkanıyor 😁

Şimdi de tarçınlı kayısıli form çayımı içiyorum:KK50:

Yarına hazırlık 😁

Korkulu rüya görmekten ise uyanık kalmak her zaman daha iyidir 😍😍

Koltuk sallanıyor bebem 😁😁
Koltuğunda gözü mu varmış Aslı nin :KK53::KK53:

Vooov 🥳🥳🥳🥳
Tebrikler 👏👏👏👏
Böyle devam canım harikasın 🏆🏆🏆🏆

Ne pişirdin güzellik:kk77:
Saol balimmm😍😘😘

Evet canim 2020 eylüldekine girdim ben.
Yani alımlar cok degisiyo bizim bölümde. Ama öyle harika değil. Kafam rahat kesin atanirim diyerek kadro beklemek icin 90 civari alsam hic fena olmaz.
Gecen sene 84le girdi en son kisi.

Bu sene belki alirdim o puanı sudem de sorular cidden cok farkli geldi girdigim denemelerde 90 100 net cikariyodum sinavin alakasi bile yoktu onlarla. Turkceden vurdular bu sene ki ben normalde cok guvenirim turkceme. Turkce gidince sinav komple gitti gibi bir sey oldu kısacası. Zaten psikolojik bi sinav sakin kalmayi yonetmeyi başarabilen kazaniyo☺️
Hayırlısı olsun 😍
Herkes zor dedi bu yıl zaten

X