70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Senin yöntem de güzelmiş😘

Bahçeli ev çok istiyorum da zor,bahçeli dubleks baba evi.
45 azdı tabi canım ama 50 iyiydi ya 😅 yok kemiklerim ince değil,normal.52 halimi atıcam civcive söylesin size🤣
Çok da şey etme ya,abartmaya lüzum yok 5 bin adım yeter :confused: :confused:

Her sabah çiçeğiniz benden💕

Dişe diş kana kan bende🤣 sakinliğimi bozanın,sakinliğini bozarım diyelim😄

Her yöre de farklı demek ki,bende şipi yeni duydum😅

10 ve 6 yaşındalar.Büyük evde kilo aldı epey,dr liste verdi
Bahçeli ev candır ya😍
İnsan her türlü mutlu olur.
Ayağın toprağa değer, çocuklar da mutlu olur.
Bir iki bir şey dikersin. İnşaallah olur hayalimiz 🙏

Şuan 4bin küsür oldu canım yazarken yürüyorum bakalım 😁
Çok şey edecek vaktim de yok ama...

Civciv bizede göstersin olmaz mı? Bende ne çok ince ne kalın 52-53 iyi oluyordu 😍

Son düzenleme:
Senin yöntem de güzelmiş😘

Bahçeli ev çok istiyorum da zor,bahçeli dubleks baba evi.
45 azdı tabi canım ama 50 iyiydi ya 😅 yok kemiklerim ince değil,normal.52 halimi atıcam civcive söylesin size🤣
Çok da şey etme ya,abartmaya lüzum yok 5 bin adım yeter :confused: :confused:

Her sabah çiçeğiniz benden💕

Dişe diş kana kan bende🤣 sakinliğimi bozanın,sakinliğini bozarım diyelim😄

Her yöre de farklı demek ki,bende şipi yeni duydum😅

10 ve 6 yaşındalar.Büyük evde kilo aldı epey,dr liste verdi
Nego ayiptir sormasi sen kac yasindasin yahu cok genc bi kadin var profilde 10 yasinda nasil cochgun var masallahin var

Enerjim yulaf in alerji yaptığına emin misin balım 🍯

Dukan yaparken ben yulaf kepeği yerdik bağırsaktaki protein artıkları temizleme kabızlığı onleme ye filan iyi geliyor du.

Kepegin 3 kat şişip su tutma tokluk hissi yaratma temizleme özelliği de var çünkü.
Tadı için aynı şeyi söyleyemem.

Yulaf ezmesi sonuçta Kh daha yüksek lif oranı daha yüksek bir ürün.

Diyetlerin vazgeçilmezi.

Hele bir de keten tohumu chia tohumu yoğurt tarçın meyve karışımı olarak tüketince dengeli bir ara öğün yada kahvaltı oluyor.

Alerjik prick testi de yaptırdim ben kedi köpek tüyü hariç herşeye alerjim çıkmıştı.
14 alerjen maddeden.

Şimdi en çok tahin sivilce yapar.
Birde bahar poleni hapşırık kaşıntı gözde sulanma.

Amin sağol canım❤
Daha büyük de gözüm,dubleks istiyorum😅 dubleks evde büyüdüm,çok seviyorum merdiven inip çıkmayı.Bakma tombikliğime,beni ilaçlar mahvetti🤣
Zamanında annemin her gün bir kase tahin pekmez yedirmesi sonucu 45 kilodan 55 e çıkmış insanım,ah anne ah içimdeki kilo alma canavarını uyandırdı🤣
52 kilo ile evlenmişdim bir vakitler :confused:
4100 adım oldu bu arada:KK53:
Benim annecim de kucukken ne istah suruplari icirirdi tabi ne fayda yemezdim bide sabahtan aksama sokakta oynardim kilo almazdim cok uzulurdu😂 simdi de durdurabilene ask olsun😂
Bahçeli ev candır ya😍

Civciv bizede göstersin olmaz mı? Bende ne çok ince ne kalın 52-53 iyi oluyordu 😍
Bende de 52 iyi oluyodu diye hatirliyorum canim bi ara 45e dustum hirs yaptim ama iskelet gibiydim. Gerci lisedeydim spor falan yapmadan bilincsizce dusmustum.
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik bugün 4 saat uyudum ben ben değilim yani :confused:
6-8 saatten aşağısı zor yani:KK8:
Gece kahve içince uyku gelmedi 😅
Bu sefer de sabah ayilamadim😁
Ya kiyamam. Senin uyku duzeni denemelerini yesinler😂
Bide 6 saat dene bakalim tabi kisiden ksiiye degisir sen nasil iyi hissediyosan🤩

Benimki de böyle bi hastalik iste gec uyaninca coook mutsuz oluyorum tüm gunum mahvoluyo inanki😂

Benim annecim de kucukken ne istah suruplari icirirdi tabi ne fayda yemezdim bide sabahtan aksama sokakta oynardim kilo almazdim cok uzulurdu😂 simdi de durdurabilene ask olsun😂

Bende de 52 iyi oluyodu diye hatirliyorum canim bi ara 45e dustum hirs yaptim ama iskelet gibiydim. Gerci lisedeydim spor falan yapmadan bilincsizce dusmustum.

Bide 6 saat dene bakalim tabi kisiden ksiiye degisir sen nasil iyi hissediyosan🤩

Benimki de böyle bi hastalik iste gec uyaninca coook mutsuz oluyorum tüm gunum mahvoluyo inanki😂
Aa tıpkı ben🤣🤣

Enerjim yulaf in alerji yaptığına emin misin balım 🍯

Dukan yaparken ben yulaf kepeği yerdik bağırsaktaki protein artıkları temizleme kabızlığı onleme ye filan iyi geliyor du.

Kepegin 3 kat şişip su tutma tokluk hissi yaratma temizleme özelliği de var çünkü.
Tadı için aynı şeyi söyleyemem.

Yulaf ezmesi sonuçta Kh daha yüksek lif oranı daha yüksek bir ürün.

Diyetlerin vazgeçilmezi.

Hele bir de keten tohumu chia tohumu yoğurt tarçın meyve karışımı olarak tüketince dengeli bir ara öğün yada kahvaltı oluyor.

Alerjik prick testi de yaptırdim ben kedi köpek tüyü hariç herşeye alerjim çıkmıştı.
14 alerjen maddeden.

Şimdi en çok tahin sivilce yapar.
Birde bahar poleni hapşırık kaşıntı gözde sulanma.
Sudemim çok uzun zaman önce diyet yaparken de yulaf yemiştim. O zamanda rahatsız etmişti ama tam çözememiştim. Bütün yulaf kutularını başkasına vermiştim. Şimdi yine olunca ona bağladım. Birde pişirip yemeyi deneyeceğim. Beyaz un beni rahatsız ediyor canım ya. Hamur hazırlarken de unun tozu gelince burnum yüzüm kaşınıyor veya yoğururken ellerimde tatlı bir kaşıntı oluyor. Sanırım vücudum glutene duyarlı. Ekmek yemezsemde ishale yatkınım. Düzgün tam tahıllı un bulursam veya mısır unu vs onunla ekmek yapıyorum o iyi oluyor. Prick testini yıllar oldu yaptıralı. Polenlere ve tozlara hassasım. Bazı deterjanlara da hassasım. Tarçın kaşındırıyor. Tahin bende de sivilce yapıyor maalesef. Ve midem rahatsız oluyor. Vs vs

Allah im ac geziyorum resmen ya guya temizlik yaptim zaten cocukla o kadar zor oluyoki bide aclik basima vurdu mu... Simdide canim patso cekiyo ne alaka bu kadsr kalitesiz bu kadar nisasta deposu bisey nerden geldi aklima en son lise sonda yemisimdir muhtemelen bide boyle dandik yagda yapilmis olucak o zaman daha bi lezzetli oluyo 🤣🤣🤣

Bahçeli ev candır ya😍

Amiiin canım İnşallah🤗🤗

Allah im ac geziyorum resmen ya guya temizlik yaptim zaten cocukla o kadar zor oluyoki bide aclik basima vurdu mu... Simdide canim patso cekiyo ne alaka bu kadsr kalitesiz bu kadar nisasta deposu bisey nerden geldi aklima en son lise sonda yemisimdir muhtemelen bide boyle dandik yagda yapilmis olucak o zaman daha bi lezzetli oluyo 🤣🤣🤣
Sen ben misin ya yiyemicigini bilince inadina sacma sapan seyler ceker benim de canim 😂😂
Yol dinlenme tesislerinde satilan sekerlemelerden tut taa kac yil önce yedigim bilmem nelere kadar😂😂😂

Sen ben misin ya yiyemicigini bilince inadina sacma sapan seyler ceker benim de canim 😂😂
Yol dinlenme tesislerinde satilan sekerlemelerden tut taa kac yil önce yedigim bilmem nelere kadar😂😂😂
Ay ictim smoothie mi oturdum dadmin olmadim 🤣🤣🤣 yok ya Allah bi daha diyet yaptiracak raddeye getirmesin cidden beni cok bi kilom yok ama gidene kadar anam aglicK belli... Boga burcuyum ben zaten lezzet hastaligi var resmen

Denemeden ziyade mecburiyet diyelim 😅
Akşam yatmaz sabah kalkmaz Sudem😁
Sudemim çok uzun zaman önce diyet yaparken de yulaf yemiştim. O zamanda rahatsız etmişti ama tam çözememiştim. Bütün yulaf kutularını başkasına vermiştim. Şimdi yine olunca ona bağladım. Birde pişirip yemeyi deneyeceğim. Beyaz un beni rahatsız ediyor canım ya. Hamur hazırlarken de unun tozu gelince burnum yüzüm kaşınıyor veya yoğururken ellerimde tatlı bir kaşıntı oluyor. Sanırım vücudum glutene duyarlı. Ekmek yemezsemde ishale yatkınım. Düzgün tam tahıllı un bulursam veya mısır unu vs onunla ekmek yapıyorum o iyi oluyor. Prick testini yıllar oldu yaptıralı. Polenlere ve tozlara hassasım. Bazı deterjanlara da hassasım. Tarçın kaşındırıyor. Tahin bende de sivilce yapıyor maalesef. Ve midem rahatsız oluyor. Vs vs
Anladım boncuğum 😍
Fişi duruyorsa iade et napican.
Zaten bereketli oluyor.
Ben daha ikinci pakette yım😁
Ay ictim smoothie mi oturdum dadmin olmadim 🤣🤣🤣 yok ya Allah bi daha diyet yaptiracak raddeye getirmesin cidden beni cok bi kilom yok ama gidene kadar anam aglicK belli... Boga burcuyum ben zaten lezzet hastaligi var resmen
Aaa gerçekten mi?
Sen de mi Brutus 😁
Etti boğa 4 😁

Denemeden ziyade mecburiyet diyelim 😅
Akşam yatmaz sabah kalkmaz Sudem😁

Anladım boncuğum 😍
Fişi duruyorsa iade et napican.
Zaten bereketli oluyor.
Ben daha ikinci pakette yım😁

Aaa gerçekten mi?
Sen de mi Brutus 😁
Etti boğa 4 😁
Zaten baska burc olsa sasardim bogazina en duskun burclardan oldugumuz icin burada toplanmis bulunuyoruz 🤣🤣

Senin canın her şeyi çekmesin 😬🤭😂🤣🥰😘😘
şaşırdık mı? Hayırrrr 😂🤣😂🤣😂 ah biz boğalar 😂😂😂😂

X