- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Merak ederiz amaKızlar gece 12den sonra 2-3 gün gelemezsem eğer merak etmeyin. Ev İnternetini şimdilik kapattırdık. İnterneti bol bir faturalıya taşınacağım. Şifremi hatırlıyorsam başka telden gelir giderim geçiş yapana kadar. Hatta şimdi deneyeyim bir şifreyi. Yarın belli olur, belki hemen geçeceğim.
afiyet olsun canım, güzel menüiyi akşamlar arkadaşlar:)
12 Ocak menüm
sabah 8:00
bı bardak çay, bir haşlanmış yumurta, iki ceviz, bir dilim peynir, maydonoz, bir dilim tereyağlı ballı ekmek.
11:00 bir sade türk kahvesi bir madlen çikolata bitter
öğlen 12:30
bir küçük activia bir yeşil elma
akşam 18:00
iki yemek kaşığı yoğurt, iki köfte, maydonoz, 3 yk karnibahar, bı tatlı kaşığı acı biber salçası
6.000 adım
2.5 lt su
Oyy bal Aslım benimMerak ederiz amaçok bekletme bizi .
Benim ki kafası ne zaman esse o saatte yer. Yağlı ballı kalori bombası ne varsa onu sever. Birde beni alet eder. Engel olmaya kalkarsam analık gibisin der
Tamam sen ne istersen ye ben artık yemeyeceğim dedim. Yalnızda içi gidiyor yerken. Birde bu standarttır, diyete girdiğim ilk gün gider nerede en sevdiğim şey var kolilerle alır o kadar. Sürekli ye, ye ya nolcak, gençken sağlıklıyken her şeyi ye. Yani hep böyle bir ye durumu. En son dedim artık bana bir daha ye dersen seni vururum dedimBeni yerken görsen bile yemee de dedim. Öyle işte
Afiyet olsun canım, çok hafif bir menü olmuş.
Neyse ki benim eşim ye diye tutturmuyor ama o da önümde çayın yanında bir sürü şey yer.
Bu güzel çiçeklere bayılıyoruum canım.
Ben de seni daha uzun hatırlıyordum.
Heyyy maşallah canım, ne güzel bilgiler veriyorsun bize. Neden sektör değiştirdiğini merak ettim, çok da bilgilisin. Çalışma şartları mı zordu.
Tamam canim inşallah cabucak hallolur de hemen gelirsin sen deKızlar gece 12den sonra 2-3 gün gelemezsem eğer merak etmeyin. Ev İnternetini şimdilik kapattırdık. İnterneti bol bir faturalıya taşınacağım. Şifremi hatırlıyorsam başka telden gelir giderim geçiş yapana kadar. Hatta şimdi deneyeyim bir şifreyi. Yarın belli olur, belki hemen geçeceğim.
Her yerdeyizZaten baska burc olsa sasardim bogazina en duskun burclardan oldugumuz icin burada toplanmis bulunuyoruz
Her şeyi severizSenin canın her şeyi çekmesin
şaşırdık mı? Hayırrrrah biz boğalar
ÇiçeğimKızlar gece 12den sonra 2-3 gün gelemezsem eğer merak etmeyin. Ev İnternetini şimdilik kapattırdık. İnterneti bol bir faturalıya taşınacağım. Şifremi hatırlıyorsam başka telden gelir giderim geçiş yapana kadar. Hatta şimdi deneyeyim bir şifreyi. Yarın belli olur, belki hemen geçeceğim.
Menünu beğendim Şamdaniyi akşamlar arkadaşlar:)
12 Ocak menüm
sabah 8:00
bı bardak çay, bir haşlanmış yumurta, iki ceviz, bir dilim peynir, maydonoz, bir dilim tereyağlı ballı ekmek.
11:00 bir sade türk kahvesi bir madlen çikolata bitter
öğlen 12:30
bir küçük activia bir yeşil elma
akşam 18:00
iki yemek kaşığı yoğurt, iki köfte, maydonoz, 3 yk karnibahar, bı tatlı kaşığı acı biber salçası
6.000 adım
2.5 lt su
Başlığın da menun de efso balım
Ballarım
Bugün Ne Yedim ?
09.00 2 bardak limonlu su
11.10 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 tk bal, 5 ceviz, 1 yeşil elma
16.30 2 avuç beyaz leblebi , 1 mandalina
18.30 6 yk yazı fasulye, 4 yk yoğurt
3 litre su
( Menü Bildirimi başlığını değiştirdim, “Bugün Ne Yedim?” yaptım.)
Ha haben size katılmadan önce eşim de bana yapmıştı aynısını
kiskaniyolar mi ne fit olmamızı
artık direniyosun değil mi
ben adamı sağlıklı yaşama davet ettikçe o beni baştan çıkarmaya çalışıyo
Gözüm gönlüm doydu12 ocak menüsü
9:30 : Mantarlı omlet, 3 zeytin, peynir, maydanoz, 2 dilim tam buğday ekmeği
12:00: 1 mandalina, 9 badem
14:00 : 1 kase mercimek çorbası, yoğurtlu köz patlıcan(içine 4 kaşık nohut), yeşil salata
18:30 : 1 kase domates çorbası,2 kaşık mantarlı tavuk sote,2 kaşık yoğurt,beyaz lahana salatası
Su: 2 litre
Spor: 7 bin adım
Her yerdeyiz
Her şeyi severiz
Çiçeğim
Ben sensiz solarim
Beni sensiz bırakma
Menünu beğendim Şamdan
Başlığın da menun de efso balım
Ara öğün eklemene sevindim.
Kalori yükseltmene de.
Korumada azaltirsin kaloriyi
Ha ha
Ben şok günlerde kalorili şeyleri dayadım
Bugün diyo kilo aldım .
1-2 kilo vermem lazım
Yeme kilo ver derdim sallamazdi.
Bana hiç şunu ye bunu ye demez di çünkü ben her şeyi yerdim
Şimdi de ye diye ısrar etmez
Uykusuzluğa dayanamadım
1.5 saat daha uyudum etti 5.5 saat
Bakalım bugün kaçta yaticam
Kahve de içmedim gündüz şimdi bir de kahva içsem uğraş dur
O da iyiymişhepsi aynı bunların
bı yandan diyo ki bir ay falan dikkat ediyim. diğer yandan diyo ki iyi bı tatlı olsa da yesekbilmem ne tatlısından olsa şu kadar yerim falan
eşim direk yüzüne kilo aldığı için bı hafta diyet bir ay serbest takiliyo
oruca Perşembe baslicam ben :) sen de balsicak mısın canım
O da iyiymiş
Benimki aldığımda iyiydi
Ben bu hale getirdim zavallıyi
Bütün hünerlerimi sergiledim
3 ayda 10 kilo aldı.
13 senedir o kilolarla yaşıyor
Bir kez 2011 de dukan yaptık beraber bir ayda 10 kilo verdi
Sonra bırakınca hızla geri aldi.
Sabah erken kalkmak bana göre değil yaben içtimgece onbirde uyanık kalmak için kahve içip 10 dk sonra uyurum uykum gelince kimse tutamaz beni
Evet canımbir ayda 10 kilo muhay maşallah
aslında isteseler verirler ya. nasılsa köstek olacak insanlar değiliz. sağlıklı olmak, sağlıklı beslenmek çok güzel bişey:)
benimki aldığımda kurbanlık tosun gibiydiiyi kötü kontrol altında tutuyo artık kilosunu :)
sen mi boğa burcuydun:)