- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Neyse artik elektrinkler gelene kadar kitaptan soru cozeyim madem enercim bana cok kızdıDemek tam derse oturdun elektrik gitti. Elektrik gitti diye derse oturmandan iyidir yinede
Hem ders yok hem bal istersin
Eyvah benimde şarj bitiyor
Enerciyi o tarafa mı versemmm bu tarafa mı versem
Evet canım sordum bizim sağlık sigortası da karşılıyormuşEv işi konusundaki tüm tembeller bir araya toplanmışız belli
Oyyy bitanem elinden içmiş kadar oldum, benim de niyetim çorba ya da et haşlama canım. Eti de didikleyip çorba gibi içerim diye düşündüm, haslarken içine soğan da atıyorum, şifa olur diye düşündüm.
İsteğe göre test yapıyor mu hastaneler.
Enerji balım haftaya o eksi 1 kg olsun lütfenGeçen Pazartesi 66.9
Bu Pazartesi 66.8
Fark -100 gr
Toplam fark -1 kg olmuş.
2 gündür rahat takılıyorum buna da şükür.
Bugün ayara soktum kendimi Leylam bunu da zabıtlara geçelim lütfenEnerji balım haftaya o eksi 1 kg olsun lütfenbak zabıt tutuyorum burada
Ah iste onlar tutuyo canim zaten bide soyle biseye giriyolar:yaa fazla zayiflamissin bence biraz kilo al yakismamisKargo tam vaktinde gelmiş canım, yine de yemek istersen o kıyafet içinde nasıl güzel gorunecegini düşün, iltifatlari düşün seni kıskanacak görümce elti arkadaş varsa onları düşün, iştah falan kalmaz
Ewren simdilik kiyak gectiHer defasında kargo gelmez ama tut sen yinede
Neyse artik elektrinkler gelene kadar kitaptan soru cozeyim madem enercim bana cok kızdı
O tarafa ver bacım senin sarjin biterse iletisim kuramayiz o taraf daha önemli
Ama ben olsam 1 degil 2 degil 3 degil tam 10 kavanoz bal hediye ederdim
Onun esprisini yapiyim diye yazdım zaten kuşum
Kız şu televizyonda ki balcılar geldi aklıma yoksa sende mi onlara özendin
1 değil 2 değil 3 değilll...... tam 10 kavanoz diyordu
Ha birde termal içlik satanı vardı o daha komikti
Çocuğunuz okulda üşür, soğuktan konsantre olamaz, dersini dinleyemez, sınavlarından düşük not alır, bu termal içliği alın giydirin sıcacık dersini dinlesin diyorduOnun esprisini yapiyim diye yazdım zaten kuşumreklamdaki abi öyle bi övüyoduki ürünü unutamamisim
Evet telefon termal iclik bunlar cogaltilabilir
Kac gun devam ediceksin ben ona biraz bakmistim da cok tehlikeli geldiMerhaba ben de su orucuna başlamayı düşünüyorum bu aralar cunki kilom aldı başını gittibu orucu uygulayan veya uygulamayı düşünen varmı
Aşkolsun hep bana hep bana demişsin. Bize de kalsın birazNeyse artik elektrinkler gelene kadar kitaptan soru cozeyim madem enercim bana cok kızdı
O tarafa ver bacım senin sarjin biterse iletisim kuramayiz o taraf daha önemli
Ama ben olsam 1 degil 2 degil 3 degil tam 10 kavanoz bal hediye ederdim
Çok iyi canım çok sevindim. Boş yere cebinden çıkmasınEvet canım sordum bizim sağlık sigortası da karşılıyormuş
Benimki ne olacak acaba bu hafta çok merak ediyorum balım.Enerji balım haftaya o eksi 1 kg olsun lütfenbak zabıt tutuyorum burada
Hahaha aynen öyle canım, yüzün çökmüş diyenlerle kapışırlarAh iste onlar tutuyo canim zaten bide soyle biseye giriyolar:yaa fazla zayiflamissin bence biraz kilo al yakismamisbu artik kiskanclikta master degree zaten
Afiyet olsun canım, güzel menü ve spor. Sadece ceviz fazla mı diye düşündüm ama emziriyorsun diye normal de olabilir.Sabah:
Kirmzi meyveli nesfit sutlu 1 kase
Ogle:
1 kasik frambuaz
1 kasik yaban mersini
3 yk kasigi yulaf
1 kase yogurt
6 ceviz
Ara:
3 hurma
1 cay kasigi hindstn cewizi katilmis turk kahvrsi sade
1 avuc beyaz leblebi
Aksam:
1 tabak kurufasulye
2 kasik yogurt
Spor:
50dk yuruyus
Ben hiç uygulamadim, sağlıklı beslenmeyle zayıflamayı kendime uygun buluyorum.Merhaba ben de su orucuna başlamayı düşünüyorum bu aralar cunki kilom aldı başını gittibu orucu uygulayan veya uygulamayı düşünen varmı
Afiyet olsun canım, menü çok güzel olmuş, adımlar da iyi, suyu tamamlarsan muhteşem olur11 Ocak menüm
sabah 10:00
bı bardak süt 2 yk yulaf, iki kuru kayısı, üç ceviz, bir haşlanmış yumurta
bı sade türk kahvesi
öğlen 13:30
bı porsiyon kereviz yemeği, 4 yemek kaşığı yoğurt
akşam 18:30
bir porsiyon karnabahar, bir kase kereviz yapraklı turplu cacık, fırınlanmış tavuk
bugünkü günlük adımım
suyu 1 litre civarında kaldım, yatana kadar devam edicem inşallah
Eki Görüntüle 2758964
Cok guzel cok saglikli olmus afiyetbolsun11 Ocak menüm
sabah 10:00
bı bardak süt 2 yk yulaf, iki kuru kayısı, üç ceviz, bir haşlanmış yumurta
bı sade türk kahvesi
öğlen 13:30
bı porsiyon kereviz yemeği, 4 yemek kaşığı yoğurt
akşam 18:30
bir porsiyon karnabahar, bir kase kereviz yapraklı turplu cacık, fırınlanmış tavuk
bugünkü günlük adımım
suyu 1 litre civarında kaldım, yatana kadar devam edicem inşallah
Eki Görüntüle 2758964
Sagolasin canim evet el ayak titriyo yoksa bende heptenAfiyet olsun canım, güzel menü ve spor. Sadece ceviz fazla mı diye düşündüm ama emziriyorsun diye normal de olabilir.
Ben hiç uygulamadim, sağlıklı beslenmeyle zayıflamayı kendime uygun buluyorum.
Afiyet olsun canım, menü çok güzel olmuş, adımlar da iyi, suyu tamamlarsan muhteşem olur
Arada bakıyorum bdv ye,aslında bandan sonra kendimi tutmayıp daha çok yazsaydım diyorum tam tersiHoşgeldin canımÖzlettin kendini
Kimse ders almıyor özlendiğine değmiyor olabilir bu bdv yorumları
Yağ yakıcı listeymis canım bu, ben de tam az önce farkettimbu arada eşim birkaç haftadır verdiğim kilonun gözle görülür olduğunu söyledi bu sabah
Bir haftalık eksin çok güzel ve artin da fazla değil canım. Cuma günü yine güzel rakamlar göreceksin
Süpersin canım, yine eksi geldin maşallah. Ben de sabah yükleyemedim.
Canım çok teşekkür ederim, yine senin sayende güzel rakamlar gördük. Hiç beyaz çay kullanmadım ama yeşil çay bana iyi hissettiriyor. En azından ödem tutmuyorum gibi geliyor onun sayesinde.
Ekran görüntüsü benim de aklıma geldi ama hastaneye gideceğim diye uğraşmadan yazdım. Şimdi çekip atabilirim ama balım
Tesekkur ederim Canım hastaneye gittim, tiroit bezi iltihabiymis. Pek olumlu konusmadilar ama sonuçları alınca daha net bir şeyler söyleyecekler sanırım.
Ben de senin gibiyim, ne zaman çeşmeden falan su içsem bir yerde hemen mide bulantısı kusma ve ishal olur. O yüzden ailelere falan gittiğimizde hazır sular kullanırım mutlaka.
Ben hiçbirini sevmiyorum balım
Canım inşaallah sonuçlar iyi çıkar,üzüldümSaricivcivcikcik canım muayene oldum. Tiroit iltihabı dedi KBB doktoru. Kan aldılar 5 tüp. 4ü bugün çıkacak biri bir haftayı bulurmus. Ultrasonla baktılar, iki tane kitle var biri tiroit bezinde, biri lenf bezinde.tiroitteki kitle 15*44 mm büyüklüğünde. Radyoloji uzmanı takip edeceğiz gerekirse kitleden parca alacağız dedi, KBB doktoru sonuca göre ameliyata gerek var mı bakacağız ama ilk etapta ilaç başlayacağız dedi. Beklediğimden biraz fazla oldu bunlar ama inşallah ilaç tedavisi yeterli olur, kitle olmasaydı sadece ilaçla devam edilecekti sanırım. Bunlar on konuşmalar, 3 gibi sonuçlara bakacak doktor. Haftaya çıkacak olana da sonra bakacak.
Afiyet olsun canım, güzel menü ve spor. Sadece ceviz fazla mı diye düşündüm ama emziriyorsun diye normal de olabilir.
Ben hiç uygulamadim, sağlıklı beslenmeyle zayıflamayı kendime uygun buluyorum.
Afiyet olsun canım, menü çok güzel olmuş, adımlar da iyi, suyu tamamlarsan muhteşem olur
Cok guzel cok saglikli olmus afiyetbolsun