- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
Ben hariçEv işi konusundaki tüm tembeller bir araya toplanmışız belli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hariçEv işi konusundaki tüm tembeller bir araya toplanmışız belli
Merhaba, kendi adıma konuşacak olursam hiç denemedim sadece okudum. Fakat öncesinde bir diyet uygulanıyordu. Vücudu alıştırıp sonra tutuluyor diye biliyorum. Ve aşama aşama oluyor. Direkt uzun günler uygulanmıyordu. Mesela 2-3 gün yapılıyor ara veriliyor, yine yapılıyor ara veriliyor. Sonra 5 gün yapılıyor ara veriliyor. Daha ileri aşamalara geçilebiliyorsa 10-15 gün gibi uzun süreler yapılıyordu. Almanya mı neresiydi bunu yapan klinikler varmış. Doktor gözetiminde bir tedavi şekliymiş. Tavsiye eden de doktordu ama bilemiyorum tabiki.Merhaba ben de su orucuna başlamayı düşünüyorum bu aralar cunki kilom aldı başını gitti bu orucu uygulayan veya uygulamayı düşünen varmı
Sayın Maliyecim uygulamayı indirmişsin, yoğun olmana rağmen güzel adım da atmışsın Afiyet olsun, menü kalabalık görünüyor ama geneli hafif şeyler. Tabi total de ne kalori tutuyor kestirmedim. 1400 falan gibi sanki. O da iyi.11 Ocak menüm
sabah 10:00
bı bardak süt 2 yk yulaf, iki kuru kayısı, üç ceviz, bir haşlanmış yumurta
bı sade türk kahvesi
öğlen 13:30
bı porsiyon kereviz yemeği, 4 yemek kaşığı yoğurt
akşam 18:30
bir porsiyon karnabahar, bir kase kereviz yapraklı turplu cacık, fırınlanmış tavuk
bugünkü günlük adımım
suyu 1 litre civarında kaldım, yatana kadar devam edicem inşallah
Eki Görüntüle 2758964
Afiyet olsun 'Tatlım' bu diyetisyen menüsü mü? 2 saatte bir çok muntazam görünüyor da ben biraz ekmeklere takıldım. Sanki akşam 1 ve sabah 1 olmasa da olur gibi. Spora niye hazır değilsin aceba11 ocak menüsü
9:00 : 1 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin, domates, roka, dereotu, 3 dilim tam buğday ekmeği
12:00 : 1 trabzon hurması
14:00 : 1 kase tavuklu havuçlu yoğurt çorbası, 6 kaşık kuru fasulye, salata
16:00 : 1 bardak sütlü granül kahve
18:30 : 8 kaşıkla kıymalı ıspanak kavurma,salata,1 dilim tam buğday ekmeği
Su: 2 litre
Spor: Kendimi hazır hissettmiyorum
Sayın Maliyecim uygulamayı indirmişsin, yoğun olmana rağmen güzel adım da atmışsın Afiyet olsun, menü kalabalık görünüyor ama geneli hafif şeyler. Tabi total de ne kalori tutuyor kestirmedim. 1400 falan gibi sanki. O da iyi.
Kizlar ben bi halt yedim acayip tatli krizi tuttu yine. Kacamak yaptım neyseki fazla yemedim
Ben spor yapmayinca kendimi tutamamaya basliyorum onu anladim. Ne spor yapsam ki hoplamali ziplamali olmayan. Leslie boosted bi süre kapsama alani dışında
Kimseler yok galiba burda ben de gidiyim teli sarja takiyim madem. elektrikler geldi şükür.
Gelince beni de cagirin
Emi wong un no jump egzersizi var cok guzel yapabilirsin canim. Ne yedin kiz merak ettimKizlar ben bi halt yedim acayip tatli krizi tuttu yine. Kacamak yaptım neyseki fazla yemedim
Ben spor yapmayinca kendimi tutamamaya basliyorum onu anladim. Ne spor yapsam ki hoplamali ziplamali olmayan. Leslie boosted bi süre kapsama alani dışında
Oh iyi hareket olmuş işte. Bakalım işyerinde ortalama kaç adım atıyormuşsun. Bende günlük 10 bin adım atmaya çabalıyorum genelde tutmuyorbugün idari izinliyim canım:) evdeydim, ama bazen işte koşturmacada daha fazla atiyorumdur
sabah eşimle yürüyüş yaptık, sonra kendimi alışverişe verdim gratiste çok indirim vardı, iki üç parça kıyafet aldım, oğlana bişeyler aldım, sonra tekrar eşimle yürüdük baya, oğlanı alıp geldik...
o kürde olanları tutturmaya çalışıyorum canım:) evde yemek ve pişirilecek bişeyler varken de tam listeye uyamadim. kerevizin patates ve havucunu yemedim mesela. o cacıgi da reçel kasesine koydum
1.400 çok mu oluyo bana ben pek anlamıyorum bu şeylerden:)
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş11 ocak menüsü
9:00 : 1 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin, domates, roka, dereotu, 3 dilim tam buğday ekmeği
12:00 : 1 trabzon hurması
14:00 : 1 kase tavuklu havuçlu yoğurt çorbası, 6 kaşık kuru fasulye, salata
16:00 : 1 bardak sütlü granül kahve
18:30 : 8 kaşıkla kıymalı ıspanak kavurma,salata,1 dilim tam buğday ekmeği
Su: 2 litre
Spor: Kendimi hazır hissettmiyorum
Bize de sırrını versene şu işin canımBen hariç
Yapmadın mi sen hala, daha ne kadar bekleyeceksin balımKizlar ben bi halt yedim acayip tatli krizi tuttu yine. Kacamak yaptım neyseki fazla yemedim
Ben geldimmmmm hadi sen de gel balım, hatta hepiniz gelin. Eşim de uykuya gitti, beni yalnız bırakmayın, bak hasta olurum yoksa sizsizKimseler yok galiba burda ben de gidiyim teli sarja takiyim madem. elektrikler geldi şükür.
Gelince beni de cagirin
Hele bak hele nasıl tehdit ediyor biziAfiyet olsun canım çok güzel olmuş
Bize de sırrını versene şu işin canım
Yapmadın mi sen hala, daha ne kadar bekleyeceksin balım
Ben geldimmmmm hadi sen de gel balım, hatta hepiniz gelin. Eşim de uykuya gitti, beni yalnız bırakmayın, bak hasta olurum yoksa sizsiz
Beni sevin diye yapıyorum ne tehdidi Melisa çayı mi yapsan enişteye ya da ufacık bir uyku ilacı biraz da bize bıraksın seniHele bak hele nasıl tehdit ediyor bizi
Boncuk dedik bağrımıza bastık
Keşke benimki de uyusa ya. Ya içeride iş yapıyorsun ya telefonun dibini deliyorsun diyor
Kuzum kilo alınır verilir önemli değilSabah beyaz ekmek ve biraz bal yedim canım kaçamak diyebileceğim. Şimdiden sonra yine dikkat ederim balım
He ya bugün size kavuşmak için kendimi paraladim ama ancak okuyup çıkabildimÇok şükür Leylamm iyiyim.
Mesajını okuduktan sonra enerjime enerji eklendi. Hakikaten özleştik
Sen nasıl oldun grip geçti mi artık?
Sudem Çiçeğimde meşgul bugün.
Pazartesi ve Cumayı hiç sevmem mesai olarak, hep karışık geçer. Kolay gelsin Baldan tatlı Leylam
Balım bir gece 00 da yatayım ödem modem kalmasın dedim ama yine uyudum sabahsudem34 balım hala derste misin? Fazla özledim
Geldim çiçeğimBende pek özledim Çiçeğimi, gözümüz yollarda
Ha ha .Senin içinde öküz yok ki aradığını bulasın balım
Ancak bal özü olur sende