70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Matematik caliscam canım ☺️ama actim yaprak dökumu izliyorum :KK70:

Ellerine saglik bayagi bi yer hakettin bugün dinlen artik😂 arada bi bana da geliyo o temizlik ilhami ama cok nadir😂
Aferin canım, ha matematik ha yaprak dökümü zaten :KK70:

Sağol kuşum şuan yemek yapıyorum, mutfak temizliyorum bir taraftan da 💪Birazdan çayı da yapar otururum inşaallah, hiç garantisi de yok tabi 😁 Temizlik aşkı geldiya artık gözüm sürekli bir yerlere takılır durur, yani pille çalışsam pilimi çıkarırım o denli :KK70:

Şimdi böyle deyince çok eskiden aldığım bir kitabın adını hatırladım. Adı "İçinizde ki Öküze Oha Deyin" di :KK70:
Adından dolayı almıştım ama pek aradığımı bulamadım diyelim 😁😁😁

Çok şükür Leylamm iyiyim.
Mesajını okuduktan sonra enerjime enerji eklendi. Hakikaten özleştik 💕💕💕
Sen nasıl oldun grip geçti mi artık?
Sudem Çiçeğim🌺de meşgul bugün.
Pazartesi ve Cumayı hiç sevmem mesai olarak, hep karışık geçer. Kolay gelsin Baldan tatlı Leylam 💋💋💋
Teşekkür ederim birtanem ❤️❤️❤️ Sorma ben komple çalışmayı sevmiyorum 😁😁 şöyle hep gezsek eğlensek 😇😇

Listemiz de bitti canım, biraz daha takviye yaparsın artık. Test yapılacaktı sanırım o ne oldu.
Balım Perşembe gider Cuma alırım işyerine girebilmek için yaptırdığımdan 🌸
Bugün senin boğazın acımasından yiyememişsin çok üzüldüm şöyle güzel bir çorba mı içsen yayla olur tavuk olur sebze olur
İmkanım olsa elimle yapar içirirdim 💕
Yeter ki sen iyi ol balım ❤️❤️❤️

Aferin canım, ha matematik ha yaprak dökümü zaten :KK70:

Sağol kuşum şuan yemek yapıyorum, mutfak temizliyorum bir taraftan da 💪Birazdan çayı da yapar otururum inşaallah, hiç garantisi de yok tabi 😁 Temizlik aşkı geldiya artık gözüm sürekli bir yerlere takılır durur, yani pille çalışsam pilimi çıkarırım o denli :KK70:

Şimdi böyle deyince çok eskiden aldığım bir kitabın adını hatırladım. Adı "İçinizde ki Öküze Oha Deyin" di :KK70:
Adından dolayı almıştım ama pek aradığımı bulamadım diyelim 😁😁😁
Senin içinde öküz yok ki aradığını bulasın balım 😍

Ancak bal özü olur sende 🍯🤩

Teşekkür ederim birtanem ❤️❤️❤️ Sorma ben komple çalışmayı sevmiyorum 😁😁 şöyle hep gezsek eğlensek 😇😇
Ev işi konusundaki tüm tembeller bir araya toplanmışız belli 😭😭
Balım Perşembe gider Cuma alırım işyerine girebilmek için yaptırdığımdan 🌸
Bugün senin boğazın acımasından yiyememişsin çok üzüldüm şöyle güzel bir çorba mı içsen yayla olur tavuk olur sebze olur
İmkanım olsa elimle yapar içirirdim 💕
Yeter ki sen iyi ol balım ❤️❤️❤️
Oyyy bitanem elinden içmiş kadar oldum, benim de niyetim çorba ya da et haşlama canım. Eti de didikleyip çorba gibi içerim diye düşündüm, haslarken içine soğan da atıyorum, şifa olur diye düşündüm.

İsteğe göre test yapıyor mu hastaneler.

Acayip derecede yeme istegim vardi bugun ama boyle hunharca olur ya... Allah tan (marka verebiliyo muyuz bilmiyorum) meshur inditex markanin kargosu geldi Allah razi olsun dedim icine girebilmek icin yeme myson tut su bogazini tut
Her defasında kargo gelmez ama tut sen yinede 😁

Acayip derecede yeme istegim vardi bugun ama boyle hunharca olur ya... Allah tan (marka verebiliyo muyuz bilmiyorum) meshur inditex markanin kargosu geldi Allah razi olsun dedim icine girebilmek icin yeme myson tut su bogazini tut
Kargo tam vaktinde gelmiş canım, yine de yemek istersen o kıyafet içinde nasıl güzel gorunecegini düşün, iltifatlari düşün seni kıskanacak görümce elti arkadaş varsa onları düşün, iştah falan kalmaz 😂😂

enerji_kusagi enerji_kusagi canim tam derse oturdum youtubedan hocanin videosunu actim uslu uslu matematik cözüyorum elektrik gitmesin mi :KK30:
Sana isim düştü kisacasi ordan bi poşet enerci gönderiver bi zahmet yanina da iki kavanoz kampanyali bal gönder hediye olarak bari:KK8: kuru kuru gelmesin enerci.
Demek tam derse oturdun elektrik gitti. Elektrik gitti diye derse oturmandan iyidir yinede 😁😁😁
Hem ders yok hem bal istersin :sopa:
Eyvah benimde şarj bitiyor 😁
Enerciyi o tarafa mı versemmm bu tarafa mı versem😁

X