70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Matematik caliscam canım ama actim yaprak dökumu izliyorum

Ellerine saglik bayagi bi yer hakettin bugün dinlen artik arada bi bana da geliyo o temizlik ilhami ama cok nadir
Aferin canım, ha matematik ha yaprak dökümü zaten

Sağol kuşum şuan yemek yapıyorum, mutfak temizliyorum bir taraftan da Birazdan çayı da yapar otururum inşaallah, hiç garantisi de yok tabi Temizlik aşkı geldiya artık gözüm sürekli bir yerlere takılır durur, yani pille çalışsam pilimi çıkarırım o denli

Şimdi böyle deyince çok eskiden aldığım bir kitabın adını hatırladım. Adı "İçinizde ki Öküze Oha Deyin" di
Adından dolayı almıştım ama pek aradığımı bulamadım diyelim

Teşekkür ederim birtanem Sorma ben komple çalışmayı sevmiyorum şöyle hep gezsek eğlensek

Listemiz de bitti canım, biraz daha takviye yaparsın artık. Test yapılacaktı sanırım o ne oldu.
Balım Perşembe gider Cuma alırım işyerine girebilmek için yaptırdığımdan
Bugün senin boğazın acımasından yiyememişsin çok üzüldüm şöyle güzel bir çorba mı içsen yayla olur tavuk olur sebze olur
İmkanım olsa elimle yapar içirirdim
Yeter ki sen iyi ol balım

Senin içinde öküz yok ki aradığını bulasın balım

Ancak bal özü olur sende

Teşekkür ederim birtanem Sorma ben komple çalışmayı sevmiyorum şöyle hep gezsek eğlensek
Ev işi konusundaki tüm tembeller bir araya toplanmışız belli
Oyyy bitanem elinden içmiş kadar oldum, benim de niyetim çorba ya da et haşlama canım. Eti de didikleyip çorba gibi içerim diye düşündüm, haslarken içine soğan da atıyorum, şifa olur diye düşündüm.

İsteğe göre test yapıyor mu hastaneler.

Acayip derecede yeme istegim vardi bugun ama boyle hunharca olur ya... Allah tan (marka verebiliyo muyuz bilmiyorum) meshur inditex markanin kargosu geldi Allah razi olsun dedim icine girebilmek icin yeme myson tut su bogazini tut
Her defasında kargo gelmez ama tut sen yinede

Acayip derecede yeme istegim vardi bugun ama boyle hunharca olur ya... Allah tan (marka verebiliyo muyuz bilmiyorum) meshur inditex markanin kargosu geldi Allah razi olsun dedim icine girebilmek icin yeme myson tut su bogazini tut
Kargo tam vaktinde gelmiş canım, yine de yemek istersen o kıyafet içinde nasıl güzel gorunecegini düşün, iltifatlari düşün seni kıskanacak görümce elti arkadaş varsa onları düşün, iştah falan kalmaz

Demek tam derse oturdun elektrik gitti. Elektrik gitti diye derse oturmandan iyidir yinede
Hem ders yok hem bal istersin
Eyvah benimde şarj bitiyor
Enerciyi o tarafa mı versemmm bu tarafa mı versem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…