70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik canım muayene oldum. Tiroit iltihabı dedi KBB doktoru. Kan aldılar 5 tüp. 4ü bugün çıkacak biri bir haftayı bulurmus. Ultrasonla baktılar, iki tane kitle var biri tiroit bezinde, biri lenf bezinde.tiroitteki kitle 15*44 mm büyüklüğünde. Radyoloji uzmanı takip edeceğiz gerekirse kitleden parca alacağız dedi, KBB doktoru sonuca göre ameliyata gerek var mı bakacağız ama ilk etapta ilaç başlayacağız dedi. Beklediğimden biraz fazla oldu bunlar ama inşallah ilaç tedavisi yeterli olur, kitle olmasaydı sadece ilaçla devam edilecekti sanırım. Bunlar on konuşmalar, 3 gibi sonuçlara bakacak doktor. Haftaya çıkacak olana da sonra bakacak.

Balım ders öğlenden sonra.💕
Kahvaltı ve yemek ile uğraştım.
Şimdi de temizliğe dalicam.

Songül yediklerine de dikkat et.
Umarım sonuçlar iyi çıkar.😍
Sabah beyaz ekmek ve biraz bal yedim canım kaçamak diyebileceğim. Şimdiden sonra yine dikkat ederim balım 😍

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik canım muayene oldum. Tiroit iltihabı dedi KBB doktoru. Kan aldılar 5 tüp. 4ü bugün çıkacak biri bir haftayı bulurmus. Ultrasonla baktılar, iki tane kitle var biri tiroit bezinde, biri lenf bezinde.tiroitteki kitle 15*44 mm büyüklüğünde. Radyoloji uzmanı takip edeceğiz gerekirse kitleden parca alacağız dedi, KBB doktoru sonuca göre ameliyata gerek var mı bakacağız ama ilk etapta ilaç başlayacağız dedi. Beklediğimden biraz fazla oldu bunlar ama inşallah ilaç tedavisi yeterli olur, kitle olmasaydı sadece ilaçla devam edilecekti sanırım. Bunlar on konuşmalar, 3 gibi sonuçlara bakacak doktor. Haftaya çıkacak olana da sonra bakacak.
Insallah iyi cikar sonuclarin da canim Allah bol sifa versin🤲

Yok canm vakit kaybi elle tutulcak yani yok filmin..
Ne yaptin geldin mi hastaneden:KK43:

Kolay gelsin canim kizlar sorunu yanitlamis😁
Ben de simdi bitirdim hunharca temizledim her yeri :KK70:

Haha ben de simdi bitirdim enercimm🤩 aslinda sevdigim pek soylenemez ama sac killari ve tozlar beni mahvediyo ya nefret ediyorum hemen de tozlaniyo ev🤦🏼‍♀️
Genelde camsille üstten toz alirim bu sefer suyla foşur foşur aldim ayrintili aldim😁 iki gundur tikanmis sekilde uyaniyorum astim baslangici varya dokunuyo hemen

Senin de ellerine sağlık yarin da bi banyo gunu ben yapiyim 😁

Kuzum ben de seni etiketlicektim nasil oldun daha iyi hissediyo musun :KK43:
Sağol canım hafifledi gribim 2 gün sonra turp gibi olacağım 💕
O 9 kere Leyla ne iğrenç filmdi bende izleme gafletinde bulundum 😁 film var senaryo yok ortada 😟

images (18).jpeg

Buyrun kahveye kızlar :KK74:

enerji_kusagi enerji_kusagi madem temizlikler bitti bi saat dinlenip derse oturmaya var mısın :KK60:
Hastalarimiza kahve yok bitki cayi var icip uyusunlar sonngulen sonngulen Felicio Felicio :anne:

Sağol canım hafifledi gribim 2 gün sonra turp gibi olacağım 💕
O 9 kere Leyla ne iğrenç filmdi bende izleme gafletinde bulundum 😁 film var senaryo yok ortada 😟
Onu ben de duydum kadro cok iyi ama hic is yokmus dizide. Ayni azizler de öyleydi.. kadro harika ama ici bos..
Özellikle mi yapiyolar napiyolar😂

Enerjim balım hayatımın enerjisi nasılsın ❤️ Dün çok özleştik ❤️ Ben çok özledim hepinizi ❤️❤️❤️ Sudemimin dersi bar herhalde yakında o da gelir 💕
P.tesi yoğunluğu var ama bende ara ara gelip hep bakıyorum size ❤️❤️❤️
Çok şükür Leylamm iyiyim.
Mesajını okuduktan sonra enerjime enerji eklendi. Hakikaten özleştik 💕💕💕
Sen nasıl oldun grip geçti mi artık?
Sudem Çiçeğim🌺de meşgul bugün.
Pazartesi ve Cumayı hiç sevmem mesai olarak, hep karışık geçer. Kolay gelsin Baldan tatlı Leylam 💋💋💋

Eki Görüntüle 2758782

Buyrun kahveye kızlar :KK74:

enerji_kusagi enerji_kusagi madem temizlikler bitti bi saat dinlenip derse oturmaya var mısın :KK60:
Hastalarimiza kahve yok bitki cayi var icip uyusunlar sonngulen sonngulen Felicio Felicio :anne:
Tühhh soğumuştur şimdi kahveler yetişemedim Kuşum ya, sen gecikince balkonu yıkamaya gittim, bir temizlik aşkı geldi ki hep bir yerleri yıkayasım var bugün 😁😁😁

Çikileta mı onlar bakim 😋

Hele hele pembiş takımlara bak hele 😍 Pek romantik pek güzel Maşaallah 😍

Şimdi ufak bir yemek pozisyonları var. Sana yetişirim derste Civcivim 😘 Ne çalışacaksın bugün?

Tühhh soğumuştur şimdi kahveler yetişemedim Kuşum ya, sen gecikince balkonu yıkamaya gittim, bir temizlik aşkı geldi ki hep bir yerleri yıkayasım var bugün 😁😁😁

Çikileta mı onlar bakim 😋

Hele hele pembiş takımlara bak hele 😍 Pek romantik pek güzel Maşaallah 😍

Şimdi ufak bir yemek pozisyonları var. Sana yetişirim derste Civcivim 😘 Ne çalışacaksın bugün?
Matematik caliscam canım ☺️ama actim yaprak dökumu izliyorum :KK70:

Ellerine saglik bayagi bi yer hakettin bugün dinlen artik😂 arada bi bana da geliyo o temizlik ilhami ama cok nadir😂

Canım korumaya çalışıyorum hedefime çoktan ulaşmıştım ama kilo vermek kadar zor korumak 😁 hele bende bu yemek içgüdüsü çok yüksek 😢
Sayenizde zincirleri elimden bırakmıyorum ❤️❤️❤️
Aslinda enniyisini yapiyosun ben birakrim bak gerisin geri almaya basladim

X