70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Geçen gün içtiğin sütten mi oldu acaba. Geçmiş olsun Balım. Yinede bence eksildi kilon

Geçen gün içtiğin sütten mi oldu acaba. Geçmiş olsun Balım. Yinede bence eksildi kilon
cok saol balımm. sütten degilde su çok kireçliymiş sabah 2 bardak içince o yaptı yada midemi üşüttüm. farklı yerlerdeki su eger çok kireçliyse oluyor bu şekilde bi kaç kez acillik oldum yani bu kez o kadar kötü degilim .

Ta o kadar hassas bağırsağın öyle mi? Keşke evden götürseymişsşn suyunu.

Aaa cok guzel ama sen zaten zayif missin yagu baya neden bu diyet neden bu iskence
Canım korumaya çalışıyorum hedefime çoktan ulaşmıştım ama kilo vermek kadar zor korumak hele bende bu yemek içgüdüsü çok yüksek
Sayenizde zincirleri elimden bırakmıyorum

@Negoo m canım, takviyelerini aldın mı
Peşindeyim bak ona göre
Enerjim balım hayatımın enerjisi nasılsın Dün çok özleştik Ben çok özledim hepinizi Sudemimin dersi bar herhalde yakında o da gelir
P.tesi yoğunluğu var ama bende ara ara gelip hep bakıyorum size

İyi yaptın balım
Civciv in tahtina göz koyduk

Valla aynen öyle oldu
Baktım kimse yok geri yattım

Vovvv
Canım yağdan gidiyor normal
Ödemini 2 günlük detoks la attın zaten
Yağ yakıcı listeymis canım bu, ben de tam az önce farkettim bu arada eşim birkaç haftadır verdiğim kilonun gözle görülür olduğunu söyledi bu sabah
Ballarımmm, Leylam Felicio
Hafta sonu ne kadar dikkat edip, spor yapmaya çalışsam da Pazartesi hep artı geliyorum.
Geçen pazartesi ve bu pazartesi fark 1 kg

Eki Görüntüle 2758712
Bir haftalık eksin çok güzel ve artin da fazla değil canım. Cuma günü yine güzel rakamlar göreceksin
Süpersin canım, yine eksi geldin maşallah. Ben de sabah yükleyemedim.
Canım çok teşekkür ederim, yine senin sayende güzel rakamlar gördük. Hiç beyaz çay kullanmadım ama yeşil çay bana iyi hissettiriyor. En azından ödem tutmuyorum gibi geliyor onun sayesinde.

Ekran görüntüsü benim de aklıma geldi ama hastaneye gideceğim diye uğraşmadan yazdım. Şimdi çekip atabilirim ama balım

Çok geçmiş olsun canım,umarım önemli bir durum değildir

Tebrikler hanımlar
Tesekkur ederim Canım hastaneye gittim, tiroit bezi iltihabiymis. Pek olumlu konusmadilar ama sonuçları alınca daha net bir şeyler söyleyecekler sanırım.
Ben de senin gibiyim, ne zaman çeşmeden falan su içsem bir yerde hemen mide bulantısı kusma ve ishal olur. O yüzden ailelere falan gittiğimizde hazır sular kullanırım mutlaka.
Ben hiçbirini sevmiyorum balım

asliogretmen balım bugün seni etiketlemedim kilo bildiriminde ama Cumartesiden cumartesiye bildireceğiz biz diye anladım doğru anlamış mıyım?
Evet Leyla Balım , hem balım, hem canım
Biricik Songülüm 78,00 görsem . Tadından yenmez

Yok canm vakit kaybi elle tutulcak yani yok filmin..
Ne yaptin geldin mi hastaneden
kahvaltı yapıp ev temizliğine giriscem civcivim:)

bugün idari izinliyim yarın işe gircem :)

bugün genel tartı günü müydü
Kolay gelsin canim kizlar sorunu yanitlamis
Ben de simdi bitirdim hunharca temizledim her yeri
Haha ben de simdi bitirdim enercimm aslinda sevdigim pek soylenemez ama sac killari ve tozlar beni mahvediyo ya nefret ediyorum hemen de tozlaniyo ev
Genelde camsille üstten toz alirim bu sefer suyla foşur foşur aldim ayrintili aldim iki gundur tikanmis sekilde uyaniyorum astim baslangici varya dokunuyo hemen

Senin de ellerine sağlık yarin da bi banyo gunu ben yapiyim
Saricivcivcikcik güzel haftalar dilerim balım karşılaşamadık bugün galiba
Kuzum ben de seni etiketlicektim nasil oldun daha iyi hissediyo musun

Enerjim balım hayatımın enerjisi nasılsın Dün çok özleştik Ben çok özledim hepinizi Sudemimin dersi bar herhalde yakında o da gelir
P.tesi yoğunluğu var ama bende ara ara gelip hep bakıyorum size
Balım ders öğlenden sonra.
Kahvaltı ve yemek ile uğraştım.
Şimdi de temizliğe dalicam.
Songül yediklerine de dikkat et.
Umarım sonuçlar iyi çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…