- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Geçen gün içtiğin sütten mi oldu acaba. Geçmiş olsun Balım. Yinede bence eksildi kilonyeni gelen arkadaşlar var galiba hoşgelmişlerrr. inşallah kısa sürede istedikleri hedefe ulaşırlar.tabii sağlıklı şekilde.
Bende kilo bildiriimimi yapayım
cuma : 84.25
pazartesi : 83.2
giden 1.05 gr
haftasonu rahatsızdım dürekli wc de gecti oda kiloya yansıdı galiba :)
cok saol balımm. sütten degilde su çok kireçliymiş sabah 2 bardak içince o yaptı yada midemi üşüttüm. farklı yerlerdeki su eger çok kireçliyse oluyor bu şekilde bi kaç kez acillik oldum yani bu kez o kadar kötü degilim .Geçen gün içtiğin sütten mi oldu acaba. Geçmiş olsun Balım. Yinede bence eksildi kilon
Ta o kadar hassas bağırsağın öyle mi? Keşke evden götürseymişsşn suyunu.cok saol balımm. sütten degilde su çok kireçliymiş sabah 2 bardak içince o yaptı yada midemi üşüttüm. farklı yerlerdeki su eger çok kireçliyse oluyor bu şekilde bi kaç kez acillik oldum yani bu kez o kadar kötü degilim .
aynen canım ya normalde götürürdüm . köy olunca suyu iyidir diye düşündüm ama mahvetti beniTa o kadar hassas bağırsağın öyle mi? Keşke evden götürseymişsşn suyunu.
Canım korumaya çalışıyorum hedefime çoktan ulaşmıştım ama kilo vermek kadar zor korumakAaa cok guzel ama sen zaten zayif missin yagu baya neden bu diyet neden bu iskence
Hoşgeldin canım
Çok geçmiş olsun canım,umarım önemli bir durum değildir
Tebrikler hanımlar
Doktor ne diyor bu konuda canım nasıl bağırsağında yararlı tolere edebilecek bakterileri artırabilir mişsin?aynen canım ya normalde götürürdüm . köy olunca suyu iyidir diye düşündüm ama mahvetti beni
Enerjim balım hayatımın enerjisi nasılsın
Eksin çok güzel Mühendisim BalımKizceler tünaydın
09.01.2021 : 67,65 kg
11.01.2021 : 67,00 kg
Fark: 0,65 kg
Tartı resmi benimde eklenmiyor
Denedim cnm hatta senin mesajındı sanırım, ordan görüp denedimEksin çok güzel Mühendisim Balım
Ekran resmini çekip paylaşabiliyoruz
bu hafta sende çok güzel eksi geleceksin bence
Bir tuhaflaştı site demek kiDenedim cnm hatta senin mesajındı sanırım, ordan görüp denedimolmadı.
Yağ yakıcı listeymis canım bu, ben de tam az önce farkettimİyi yaptın balım
Civciv in tahtina göz koyduk
Valla aynen öyle oldu
Baktım kimse yok geri yattım
Vovvv
Canım yağdan gidiyor normal
Ödemini 2 günlük detoks la attın zaten
Bir haftalık eksin çok güzel ve artin da fazla değil canım. Cuma günü yine güzel rakamlar göreceksinBallarımmm, LeylamFelicio
Hafta sonu ne kadar dikkat edip, spor yapmaya çalışsam da Pazartesi hep artı geliyorum.
Geçen pazartesi ve bu pazartesi fark 1 kg
Eki Görüntüle 2758712
Süpersin canım, yine eksi geldin maşallah. Ben de sabah yükleyemedim.Bende kilo bildirimimi yapayım ballar
4 Ocak pazartesi kg 52,1
11 Ocak Pazartesi kg 51,8
7 günlük yağ diyeti eksim -300 gram
Bu arada normal resmî yüklemedi hata verdi bende ekran resmî aldım canlarım sizde de oldu mu? Birşeyleri değiştirmişler galiba
Canım çok teşekkür ederim, yine senin sayende güzel rakamlar gördük. Hiç beyaz çay kullanmadım ama yeşil çay bana iyi hissettiriyor. En azından ödem tutmuyorum gibi geliyor onun sayesinde.Çok güzel eksi canım tebrik ederim
bende ekran resmini çekip yükledim kabul etmiyor diye
Her hafta 500 gram bile versen 10 haftada hedefi yarılamış olursun balım
Ben bir de dikkat ettim beyaz çay yeşil tansiyonumu düşürüyor ama en çok eksili günlerim içince oluyor
Türk kahvesi yeşil çay hergün içme kararı aldım
Tesekkur ederim Canım hastaneye gittim, tiroit bezi iltihabiymis. Pek olumlu konusmadilar ama sonuçları alınca daha net bir şeyler söyleyecekler sanırım.
Çok geçmiş olsun canım,umarım önemli bir durum değildir
Tebrikler hanımlar
Ben de senin gibiyim, ne zaman çeşmeden falan su içsem bir yerde hemen mide bulantısı kusma ve ishal olur. O yüzden ailelere falan gittiğimizde hazır sular kullanırım mutlaka.cok saol balımm. sütten degilde su çok kireçliymiş sabah 2 bardak içince o yaptı yada midemi üşüttüm. farklı yerlerdeki su eger çok kireçliyse oluyor bu şekilde bi kaç kez acillik oldum yani bu kez o kadar kötü degilim .
Ben hiçbirini sevmiyorum balımSaricivcivcikcik Minnak kuşum bitmedi mi temizlik? Sana eşlik edeyim diye bir banyo temizledim o biçim Az kalsın fayansları yeniden döşeyecektim Hem de spor olsun diye kendimi hiç frenlemedim. Birde sulu işleri çok seviyorum ya
Evet Leyla Balım , hem balım, hem canımasliogretmen balım bugün seni etiketlemedim kilo bildiriminde ama Cumartesiden cumartesiye bildireceğiz biz diye anladım doğru anlamış mıyım?
Biricik SongülümYağ yakıcı listeymis canım bu, ben de tam az önce farkettimbu arada eşim birkaç haftadır verdiğim kilonun gözle görülür olduğunu söyledi bu sabah
Bir haftalık eksin çok güzel ve artin da fazla değil canım. Cuma günü yine güzel rakamlar göreceksin
Süpersin canım, yine eksi geldin maşallah. Ben de sabah yükleyemedim.
Canım çok teşekkür ederim, yine senin sayende güzel rakamlar gördük. Hiç beyaz çay kullanmadım ama yeşil çay bana iyi hissettiriyor. En azından ödem tutmuyorum gibi geliyor onun sayesinde.
Ekran görüntüsü benim de aklıma geldi ama hastaneye gideceğim diye uğraşmadan yazdım. Şimdi çekip atabilirim ama balım
Tesekkur ederim Canım hastaneye gittim, tiroit bezi iltihabiymis. Pek olumlu konusmadilar ama sonuçları alınca daha net bir şeyler söyleyecekler sanırım.
Ben de senin gibiyim, ne zaman çeşmeden falan su içsem bir yerde hemen mide bulantısı kusma ve ishal olur. O yüzden ailelere falan gittiğimizde hazır sular kullanırım mutlaka.
Ben hiçbirini sevmiyorum balım
Yok canm vakit kaybi elle tutulcak yani yok filmin..Azizleri ben de duydum bakarım diyordum ama güzel yorumlar okumadım genelde. 9 kere Leyla'yi da izledim yorumlar iyi olmamasına rağmen, onu da beğenmedim. Azizler için hiç vakit kaybetmeyelim öyleyse.
Ben 5.30da kalktım,oğlum 7de uyandı eşim hiç uyumadıböyle olunca kahvaltı yaptık erkenden balım. Bı saat sonra da hastaneye gidecem inşallah.
Kolay gelsin canim kizlar sorunu yanitlamiskahvaltı yapıp ev temizliğine giriscem civcivim:)
bugün idari izinliyim yarın işe gircem :)
bugün genel tartı günü müydü
Haha ben de simdi bitirdim enercimmSaricivcivcikcik Minnak kuşum bitmedi mi temizlik? Sana eşlik edeyim diye bir banyo temizledim o biçim Az kalsın fayansları yeniden döşeyecektim Hem de spor olsun diye kendimi hiç frenlemedim. Birde sulu işleri çok seviyorum ya
Kuzum ben de seni etiketlicektim nasil oldun daha iyi hissediyo musun
Balım ders öğlenden sonra.Enerjim balım hayatımın enerjisi nasılsınDün çok özleştik Ben çok özledim hepinizi Sudemimin dersi bar herhalde yakında o da gelir
P.tesi yoğunluğu var ama bende ara ara gelip hep bakıyorum size
Songül yediklerine de dikkat et.Yağ yakıcı listeymis canım bu, ben de tam az önce farkettimbu arada eşim birkaç haftadır verdiğim kilonun gözle görülür olduğunu söyledi bu sabah
Bir haftalık eksin çok güzel ve artin da fazla değil canım. Cuma günü yine güzel rakamlar göreceksin
Süpersin canım, yine eksi geldin maşallah. Ben de sabah yükleyemedim.
Canım çok teşekkür ederim, yine senin sayende güzel rakamlar gördük. Hiç beyaz çay kullanmadım ama yeşil çay bana iyi hissettiriyor. En azından ödem tutmuyorum gibi geliyor onun sayesinde.
Ekran görüntüsü benim de aklıma geldi ama hastaneye gideceğim diye uğraşmadan yazdım. Şimdi çekip atabilirim ama balım
Ben de senin gibiyim, ne zaman çeşmeden falan su içsem bir yerde hemen mide bulantısı kusma ve ishal olur. O yüzden ailelere falan gittiğimizde hazır sular kullanırım mutlaka.
Ben hiçbirini sevmiyorum balım
Göreceksin canım, bence hatta bu cuma 77.9 bile görebilirsin.Evet Leyla Balım , hem balım, hem canım
Biricik Songülüm78,00 görsem . Tadından yenmez