70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kizlar :KK57: nereye gittiniz yeniden mi uyudunuz yoksa:KK57:
Ben oğlumu okuluna bıraktım , 40 dakika kadar da açık havada yürüdüm . Hava mis gibiydi. 🥰😘
kahvaltı yapıp ev temizliğine giriscem civcivim:)

bugün idari izinliyim yarın işe gircem :)

bugün genel tartı günü müydü😬
Cumartesi tartı günümüz, 7 günlük programın sonucunu görmek için bildirim yapıyoruz.☺️
Tamamdir kızlar. Günü tekrar konuşuruz.
bende varım ballarım ❤️ Beraber başlayalım. ❤️

Gayet güzel bir eksi görmüşsün zaten canım. Rahat rahat vermek daha iyi olacaktır, diğer türlüsü bazen zorluyor.

Sana komplo kuruyorlar bence 😂😂

Aman başka bişey olmasın, inşallah dişlerini de en kısa sürede çıkarıp rahatlar canım.
Sagolasin canim aminn

O kadar mı şaftın kayık TabaT cım 😁
Umarım güzel bir hafta geçiririz.
Oyleki tabatadaki zenci hatun poposuyla wurmus gibi 🤣🤣🤣🤣 ayyy saka maka saftim harbiden kayin neyse nesfitimi yedim 3 kayisimi yedim haftaya basladik bakalim kacamaksiz bir hafta diliyorum. Hava cok guzel bugun 19 derece muhtemelen yuruyuse cikariz bebisle birazdan son parka gitmelerimiz... Ondan sonea havalar 3 dereceye kadar iniyor

Günaydın Çiçeğim 💕
Civciv geç kaldı ben geleyim dedim 😁
İyi yaptın balım 🍯
Civciv in tahtina göz koyduk😅
Kizlar :KK57: nereye gittiniz yeniden mi uyudunuz yoksa:KK57:
Valla aynen öyle oldu 😅
Baktım kimse yok geri yattım 😁
Felicio Felicio Leyla balım listeyi tam olarak ikimiz uyguladık galiba, asliogretmen asliogretmen balım da yapıyor muydu emin olamadım. Tartı fotosunu yükleyemedim, boyutu kabul etmedi nedense.

Geçen pazartesi 66.8
Bugün 66.1
Fark 700 Gr.

Dün sadece öğlen 12.30da yedim, akşam keyifsiz olunca yemek yiyemedim. Belki fark daha az olabilirdi o yüzden.
Vovvv💕
Canım yağdan gidiyor normal 😁
Ödemini 2 günlük detoks la attın zaten 😁

Ballarımmm, Leylam Felicio Felicio
Hafta sonu ne kadar dikkat edip, spor yapmaya çalışsam da Pazartesi hep artı geliyorum.
Geçen pazartesi ve bu pazartesi fark 1 kg

325AA4BB-6477-4CAC-B34D-BBC0D957A9BE.jpeg

Bende kilo bildirimimi yapayım ballar ❤️❤️❤️
4 Ocak pazartesi kg 52,1
11 Ocak Pazartesi kg 51,8
7 günlük yağ diyeti eksim -300 gram
Bu arada normal resmî yüklemedi hata verdi bende ekran resmî aldım canlarım sizde de oldu mu? Birşeyleri değiştirmişler galiba

Eklentiler

• 6B6B8746-4C60-4A6C-B657-C2594B2CF329.jpeg
    6B6B8746-4C60-4A6C-B657-C2594B2CF329.jpeg
    46,1 KB · Görüntüleme: 23
Felicio Felicio Leyla balım listeyi tam olarak ikimiz uyguladık galiba, asliogretmen asliogretmen balım da yapıyor muydu emin olamadım. Tartı fotosunu yükleyemedim, boyutu kabul etmedi nedense.

Geçen pazartesi 66.8
Bugün 66.1
Fark 700 Gr.

Dün sadece öğlen 12.30da yedim, akşam keyifsiz olunca yemek yiyemedim. Belki fark daha az olabilirdi o yüzden.
Çok güzel eksi canım tebrik ederim 👏🏻👏🏻👏🏻
bende ekran resmini çekip yükledim kabul etmiyor diye 🧿🧿🧿
Her hafta 500 gram bile versen 10 haftada hedefi yarılamış olursun balım
Ben bir de dikkat ettim beyaz çay yeşil tansiyonumu düşürüyor ama en çok eksili günlerim içince oluyor
Türk kahvesi yeşil çay hergün içme kararı aldım😍

Çıktı galiba canım. Boğazında bir ağrı acıma vardı. Ne olduğunu da bilemedik. Onun için kontrole gidecekti.
💕
Çok iyi olur canım, bakalım sende ne kadar etki edecek. Ben 700 Gr verdim, bu liste bana pek yaramadı galiba.

Neyse ki burası dostlarla dolu canım,çok uzaklaşma 😘

İnşallah canım, bu sabah kahvaltıyı zor yaptım, yutkunmak çok acı veriyor. Kulak ağrısı da çok arttı.

Canım iki haftadan fazladır boynumun ön tarafında gırtlak denen yerde ağrım var,çok tuhaf bir şey. Normal boğaz ağrısı değil, onu göstermeye gideceğim birazdan.

Oyyy kuzum benim, yerime de yazmış. Birazdan çıkıyoruz. Döner dönmez yazarım balım.
Çok geçmiş olsun canım,umarım önemli bir durum değildir
Ballarımmm, Leylam Felicio Felicio
Hafta sonu ne kadar dikkat edip, spor yapmaya çalışsam da Pazartesi hep artı geliyorum.
Geçen pazartesi ve bu pazartesi fark 1 kg

Eki Görüntüle 2758712

4 Ocak pazartesi kg 52,1
Bu arada normal resmî yüklemedi hata verdi bende ekran resmî aldım canlarım sizde de oldu mu? Birşeyleri değiştirmişler galiba
Tebrikler hanımlar👏👏

4 Ocak pazartesi kg 52,1
Aaa cok guzel ama sen zaten zayif missin yagu baya neden bu diyet neden bu iskence 🤣🤣🤣

yeni gelen arkadaşlar var galiba hoşgelmişlerrr. inşallah kısa sürede istedikleri hedefe ulaşırlar.tabii sağlıklı şekilde.
Bende kilo bildiriimimi yapayım
cuma : 84.25
pazartesi : 83.2
giden 1.05 gr
haftasonu rahatsızdım dürekli wc de gecti oda kiloya yansıdı galiba :)

X