Başlarsanız bende başlayabilirimZaten günler kısa, gece uzun. İf e baya uyar galiba.
Tamamdir kızlar. Günü tekrar konuşuruz.beraber başlayalım istersen Perşembe günü:)
spor ben de yapamıyorumbugün yaparım inşallah. bu sabah yarım saat yürüdüm o kadar.
Ben oğlumu okuluna bıraktım , 40 dakika kadar da açık havada yürüdüm . Hava mis gibiydi.Kizlarnereye gittiniz yeniden mi uyudunuz yoksa
Cumartesi tartı günümüz, 7 günlük programın sonucunu görmek için bildirim yapıyoruz.kahvaltı yapıp ev temizliğine giriscem civcivim:)
bugün idari izinliyim yarın işe gircem :)
bugün genel tartı günü müydü
bende varım ballarımTamamdir kızlar. Günü tekrar konuşuruz.
Sagolasin canim aminnGayet güzel bir eksi görmüşsün zaten canım. Rahat rahat vermek daha iyi olacaktır, diğer türlüsü bazen zorluyor.
Sana komplo kuruyorlar bence
Aman başka bişey olmasın, inşallah dişlerini de en kısa sürede çıkarıp rahatlar canım.
Oyleki tabatadaki zenci hatun poposuyla wurmus gibiO kadar mı şaftın kayık TabaT cım
Umarım güzel bir hafta geçiririz.
İyi yaptın balımGünaydın Çiçeğim
Civciv geç kaldı ben geleyim dedim
Valla aynen öyle olduKizlarnereye gittiniz yeniden mi uyudunuz yoksa
VovvvFelicio Leyla balım listeyi tam olarak ikimiz uyguladık galiba, asliogretmen balım da yapıyor muydu emin olamadım. Tartı fotosunu yükleyemedim, boyutu kabul etmedi nedense.
Geçen pazartesi 66.8
Bugün 66.1
Fark 700 Gr.
Dün sadece öğlen 12.30da yedim, akşam keyifsiz olunca yemek yiyemedim. Belki fark daha az olabilirdi o yüzden.
Süpersin balımBallarımmm, LeylamFelicio
Hafta sonu ne kadar dikkat edip, spor yapmaya çalışsam da Pazartesi hep artı geliyorum.
Geçen pazartesi ve bu pazartesi fark 1 kg
Eki Görüntüle 2758712
Tebrik ederim gercekren o tartidaki dusus dunyanin en iyi motivasyonu. Ve artik 8 li rakamlar yok 7liler geldi bu da muthisBallarımmm, LeylamFelicio
Hafta sonu ne kadar dikkat edip, spor yapmaya çalışsam da Pazartesi hep artı geliyorum.
Eki Görüntüle 2758712
Teşekkür ederim biricik LeylamSüpersin balımÇok güzel eksi
Evet , çok şükür . Gerçekten çok büyük bir mutlulukTebrik ederim gercekren o tartidaki dusus dunyanin en iyi motivasyonu. Ve artik 8 li rakamlar yok 7liler geldi bu da muthis
Çok güzel eksi canım tebrik ederimFelicio Leyla balım listeyi tam olarak ikimiz uyguladık galiba, asliogretmen balım da yapıyor muydu emin olamadım. Tartı fotosunu yükleyemedim, boyutu kabul etmedi nedense.
Geçen pazartesi 66.8
Bugün 66.1
Fark 700 Gr.
Dün sadece öğlen 12.30da yedim, akşam keyifsiz olunca yemek yiyemedim. Belki fark daha az olabilirdi o yüzden.
Çıktı galiba canım. Boğazında bir ağrı acıma vardı. Ne olduğunu da bilemedik. Onun için kontrole gidecekti.
Çok geçmiş olsun canım,umarım önemli bir durum değildirÇok iyi olur canım, bakalım sende ne kadar etki edecek. Ben 700 Gr verdim, bu liste bana pek yaramadı galiba.
Neyse ki burası dostlarla dolu canım,çok uzaklaşma
İnşallah canım, bu sabah kahvaltıyı zor yaptım, yutkunmak çok acı veriyor. Kulak ağrısı da çok arttı.
Canım iki haftadan fazladır boynumun ön tarafında gırtlak denen yerde ağrım var,çok tuhaf bir şey. Normal boğaz ağrısı değil, onu göstermeye gideceğim birazdan.
Oyyy kuzum benim, yerime de yazmış. Birazdan çıkıyoruz. Döner dönmez yazarım balım.
Ballarımmm, LeylamFelicio
Eki Görüntüle 2758712
Tebrikler hanımlarBende kilo bildirimimi yapayım ballar
4 Ocak pazartesi kg 52,1
11 Ocak Pazartesi kg 51,8
7 günlük yağ diyeti eksim -300 gram
Bu arada normal resmî yüklemedi hata verdi bende ekran resmî aldım canlarım sizde de oldu mu? Birşeyleri değiştirmişler galiba
Artı geldiğin hali bile çok iyi gidiyor AslımBallarımmm, LeylamFelicio
Eki Görüntüle 2758712
Sayenizde güzel enerjimArtı geldiğin hali bile çok iyi gidiyor Aslım
canımmm bende sizi çok özledim geldim kavustum size çok şükür :)
Aaa cok guzel ama sen zaten zayif missin yagu baya neden bu diyet neden bu iskenceBende kilo bildirimimi yapayım ballar
4 Ocak pazartesi kg 52,1
11 Ocak Pazartesi kg 51,8
7 günlük yağ diyeti eksim -300 gram
Bu arada normal resmî yüklemedi hata verdi bende ekran resmî aldım canlarım sizde de oldu mu? Birşeyleri değiştirmişler galiba
Şükür kavuşturana Balımcanımmm bende sizi çok özledim geldim kavustum size çok şükür :)
Şükür kavuşturana Balım