- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PolemikYine neler geldi başına
2 azi disi birden cikariyo uyku hic uyumuyo canim agriyla kalkiyo devamli. Biz hatta baska bisey mi diye korktuk doktora goturduk dis olduguna inanamadik meger dismisNeden o haldesin canım, gece uyuyamadin mi.
Günaydın Tatlı AslımızGünaydın ,
maşallah kapılar açılmış,
temizlikler yapılmış .
Daha ne olsun ?
Güzel, sağlıklı bir gün olsun.
Hoşgeldin Negoo cumPolemik
Neyse su an madem yoksunuz ben de kahvemi icip islere giriseyim. Toz almayla baslayip supurgeyle son bulan ufak bir maratona giriscem
Sonra ders. kk birinci noteri seni etiketlicektim ama sanirim istesin su an çalışamazsın
O kadar mı şaftın kayık TabaT cımMasallah kizlar herkese iyi haftalar diliyorum ne kadar firdevs hanimin mezar basindaki hali gbi olsamda ben de haftaya basladim bakalim bugun de annemdeyim aksam gidicem saka maka rahata alistim caktirmayin
Gayet güzel bir eksi görmüşsün zaten canım. Rahat rahat vermek daha iyi olacaktır, diğer türlüsü bazen zorluyor.Kilomu bildireyim
Cumartesi: 77
Pazartesi: 76.2
Fark:-800
İki günlük menümü tekefonumdaki uygulamaya kaydettim.Buraya da yazmaya çalışırım.Kilom çok,o yüzden çok kasmadan,kendimi yormadan yapmak istiyorum.Acelem yok.Kalıcı sağlıklı kilo vereyim
Sana komplo kuruyorlar bencePolemik
Aman başka bişey olmasın, inşallah dişlerini de en kısa sürede çıkarıp rahatlar canım.2 azi disi birden cikariyo uyku hic uyumuyo canim agriyla kalkiyo devamli. Biz hatta baska bisey mi diye korktuk doktora goturduk dis olduguna inanamadik meger dismis
Tartı günlerimiz cumartesi canım. Biz birkaç kişi 1 haftalık liste yapmıştık, onun sonuçlarını bildiriyoruz bugün.kahvaltı yapıp ev temizliğine giriscem civcivim:)
bugün idari izinliyim yarın işe gircem :)
bugün genel tartı günü müydü
Tartı günlerimiz cumartesi canım. Biz birkaç kişi 1 haftalık liste yapmıştık, onun sonuçlarını bildiriyoruz bugün.
Hoşbuldum enerjicimHoşgeldin Negoo cum
Evet canım,vücudum hala güçlü değil,o yüzden yormadan yapayım bu seferGayet güzel bir eksi görmüşsün zaten canım. Rahat rahat vermek daha iyi olacaktır, diğer türlüsü bazen zorluyor.
Sana komplo kuruyorlar bence
Aman başka bişey olmasın, inşallah dişlerini de en kısa sürede çıkarıp rahatlar canım.
Boncuğum umarım basit bir sıkıntın vardır. Hastaneden dönünce yaz durumu, aklım sende olacak hepTartı günlerimiz cumartesi canım. Biz birkaç kişi 1 haftalık liste yapmıştık, onun sonuçlarını bildiriyoruz bugün.
Çıktı galiba canım. Boğazında bir ağrı acıma vardı. Ne olduğunu da bilemedik. Onun için kontrole gidecekti.sonngulen hayırdır canım,hasta mısın?
Çok iyi olur canım, bakalım sende ne kadar etki edecek. Ben 700 Gr verdim, bu liste bana pek yaramadı galiba.tamam bende o listeyi yapıyorum şimdi. çarşamba günü bitiyo. Perşembe sabah sonucu yazayım o zaman
cumartesi yazmıştım zaten
teşekkür ederim canım
Neyse ki burası dostlarla dolu canım,çok uzaklaşmaHoşbuldum enerjicim
Evet canım,vücudum hala güçlü değil,o yüzden yormadan yapayım bu sefer
Düşmanım çok Songül
İnşallah canım, bu sabah kahvaltıyı zor yaptım, yutkunmak çok acı veriyor. Kulak ağrısı da çok arttı.Boncuğum umarım basit bir sıkıntın vardır. Hastaneden dönünce yaz durumu, aklım sende olacak hep
Canım iki haftadan fazladır boynumun ön tarafında gırtlak denen yerde ağrım var,çok tuhaf bir şey. Normal boğaz ağrısı değil, onu göstermeye gideceğim birazdan.sonngulen hayırdır canım,hasta mısın?
Oyyy kuzum benim, yerime de yazmış. Birazdan çıkıyoruz. Döner dönmez yazarım balım.Çıktı galiba canım. Boğazında bir ağrı acıma vardı. Ne olduğunu da bilemedik. Onun için kontrole gidecekti.
Çok iyi olur canım, bakalım sende ne kadar etki edecek. Ben 700 Gr verdim, bu liste bana pek yaramadı galiba.
Neyse ki burası dostlarla dolu canım,çok uzaklaşma
İnşallah canım, bu sabah kahvaltıyı zor yaptım, yutkunmak çok acı veriyor. Kulak ağrısı da çok arttı.
Canım iki haftadan fazladır boynumun ön tarafında gırtlak denen yerde ağrım var,çok tuhaf bir şey. Normal boğaz ağrısı değil, onu göstermeye gideceğim birazdan.
Oyyy kuzum benim, yerime de yazmış. Birazdan çıkıyoruz. Döner dönmez yazarım balım.
Çok teşekkür ederim canım, ben açıkçası spor yapamadim pek, o da olsa dediğin gibi daha çok fayda görürdüm sanki.çok geçmiş olsun canım ya
protein ağırlıklı ya bence kas yapmak için ideal. bu diyetle çok hareket edilirse yağlar kasa çevrilir incelme daha çok sağlanır sanki
bu bitince ben normal oruç tutcam zaten:)
hem borcum azalsın hem nefsim terbiye olsun:)
Başlarsanız bende başlayabilirim Zaten günler kısa, gece uzun. İf e baya uyar galiba.Çok teşekkür ederim canım, ben açıkçası spor yapamadim pek, o da olsa dediğin gibi daha çok fayda görürdüm sanki.
Normal oruca ben de hevesleniyorum ama.bir türlü baslayamadim.
Çok teşekkür ederim canım, ben açıkçası spor yapamadim pek, o da olsa dediğin gibi daha çok fayda görürdüm sanki.
Normal oruca ben de hevesleniyorum ama.bir türlü baslayamadim.
Başlarsanız bende başlayabilirim Zaten günler kısa, gece uzun. İf e baya uyar galiba.