70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kilomu bildireyim

Cumartesi: 77
Pazartesi: 76.2
Fark:-800

İki günlük menümü tekefonumdaki uygulamaya kaydettim.Buraya da yazmaya çalışırım.Kilom çok,o yüzden çok kasmadan,kendimi yormadan yapmak istiyorum.Acelem yok.Kalıcı sağlıklı kilo vereyim😊

Neyse su an madem yoksunuz ben de kahvemi icip islere giriseyim. Toz almayla baslayip supurgeyle son bulan ufak bir maratona giriscem :KK55:

Sonra ders. kk birinci noteri kk birinci noteri seni etiketlicektim ama sanirim istesin su an çalışamazsın :KK8:

kahvaltı yapıp ev temizliğine giriscem civcivim:)

bugün idari izinliyim yarın işe gircem :)

bugün genel tartı günü müydü😬

Masallah kizlar herkese iyi haftalar diliyorum ne kadar firdevs hanimin mezar basindaki hali gbi olsamda ben de haftaya basladim bakalim🤣🤣 bugun de annemdeyim aksam gidicem saka maka rahata alistim caktirmayin :KK53:
O kadar mı şaftın kayık TabaT cım 😁
Umarım güzel bir hafta geçiririz.

Kilomu bildireyim

Cumartesi: 77
Pazartesi: 76.2
Fark:-800

İki günlük menümü tekefonumdaki uygulamaya kaydettim.Buraya da yazmaya çalışırım.Kilom çok,o yüzden çok kasmadan,kendimi yormadan yapmak istiyorum.Acelem yok.Kalıcı sağlıklı kilo vereyim😊
Gayet güzel bir eksi görmüşsün zaten canım. Rahat rahat vermek daha iyi olacaktır, diğer türlüsü bazen zorluyor.
Sana komplo kuruyorlar bence 😂😂
2 azi disi birden cikariyo uyku hic uyumuyo canim agriyla kalkiyo devamli. Biz hatta baska bisey mi diye korktuk doktora goturduk dis olduguna inanamadik meger dismis
Aman başka bişey olmasın, inşallah dişlerini de en kısa sürede çıkarıp rahatlar canım.

kahvaltı yapıp ev temizliğine giriscem civcivim:)

bugün idari izinliyim yarın işe gircem :)

bugün genel tartı günü müydü😬
Tartı günlerimiz cumartesi canım. Biz birkaç kişi 1 haftalık liste yapmıştık, onun sonuçlarını bildiriyoruz bugün.

Tartı günlerimiz cumartesi canım. Biz birkaç kişi 1 haftalık liste yapmıştık, onun sonuçlarını bildiriyoruz bugün.

tamam bende o listeyi yapıyorum şimdi. çarşamba günü bitiyo. Perşembe sabah sonucu yazayım o zaman😍
cumartesi yazmıştım zaten 👍
teşekkür ederim canım 😘

Hoşgeldin Negoo cum 💐
Hoşbuldum enerjicim💕
Gayet güzel bir eksi görmüşsün zaten canım. Rahat rahat vermek daha iyi olacaktır, diğer türlüsü bazen zorluyor.

Sana komplo kuruyorlar bence 😂😂

Aman başka bişey olmasın, inşallah dişlerini de en kısa sürede çıkarıp rahatlar canım.
Evet canım,vücudum hala güçlü değil,o yüzden yormadan yapayım bu sefer😍
Düşmanım çok Songül👀👀👀

tamam bende o listeyi yapıyorum şimdi. çarşamba günü bitiyo. Perşembe sabah sonucu yazayım o zaman😍
cumartesi yazmıştım zaten 👍
teşekkür ederim canım 😘
Çok iyi olur canım, bakalım sende ne kadar etki edecek. Ben 700 Gr verdim, bu liste bana pek yaramadı galiba.
Hoşbuldum enerjicim💕

Evet canım,vücudum hala güçlü değil,o yüzden yormadan yapayım bu sefer😍
Düşmanım çok Songül👀👀👀
Neyse ki burası dostlarla dolu canım,çok uzaklaşma 😘
Boncuğum umarım basit bir sıkıntın vardır. Hastaneden dönünce yaz durumu, aklım sende olacak hep 😘
İnşallah canım, bu sabah kahvaltıyı zor yaptım, yutkunmak çok acı veriyor. Kulak ağrısı da çok arttı.
sonngulen sonngulen hayırdır canım,hasta mısın?
Canım iki haftadan fazladır boynumun ön tarafında gırtlak denen yerde ağrım var,çok tuhaf bir şey. Normal boğaz ağrısı değil, onu göstermeye gideceğim birazdan.
Çıktı galiba canım. Boğazında bir ağrı acıma vardı. Ne olduğunu da bilemedik. Onun için kontrole gidecekti.
Oyyy kuzum benim, yerime de yazmış. Birazdan çıkıyoruz. Döner dönmez yazarım balım.

Çok iyi olur canım, bakalım sende ne kadar etki edecek. Ben 700 Gr verdim, bu liste bana pek yaramadı galiba.

Neyse ki burası dostlarla dolu canım,çok uzaklaşma 😘

İnşallah canım, bu sabah kahvaltıyı zor yaptım, yutkunmak çok acı veriyor. Kulak ağrısı da çok arttı.

Canım iki haftadan fazladır boynumun ön tarafında gırtlak denen yerde ağrım var,çok tuhaf bir şey. Normal boğaz ağrısı değil, onu göstermeye gideceğim birazdan.

Oyyy kuzum benim, yerime de yazmış. Birazdan çıkıyoruz. Döner dönmez yazarım balım.

çok geçmiş olsun canım ya:KK43:

protein ağırlıklı ya bence kas yapmak için ideal. bu diyetle çok hareket edilirse yağlar kasa çevrilir incelme daha çok sağlanır sanki 😬

bu bitince ben normal oruç tutcam zaten:)
hem borcum azalsın hem nefsim terbiye olsun:)

çok geçmiş olsun canım ya:KK43:

protein ağırlıklı ya bence kas yapmak için ideal. bu diyetle çok hareket edilirse yağlar kasa çevrilir incelme daha çok sağlanır sanki 😬

bu bitince ben normal oruç tutcam zaten:)
hem borcum azalsın hem nefsim terbiye olsun:)
Çok teşekkür ederim canım, ben açıkçası spor yapamadim pek, o da olsa dediğin gibi daha çok fayda görürdüm sanki.

Normal oruca ben de hevesleniyorum ama.bir türlü baslayamadim.

Çok teşekkür ederim canım, ben açıkçası spor yapamadim pek, o da olsa dediğin gibi daha çok fayda görürdüm sanki.

Başlarsanız bende başlayabilirim😍 Zaten günler kısa, gece uzun. İf e baya uyar galiba.

beraber başlayalım istersen Perşembe günü:)

spor ben de yapamıyorum :KK43: bugün yaparım inşallah. bu sabah yarım saat yürüdüm o kadar.

X