70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

yeni gelen arkadaşlar var galiba hoşgelmişlerrr. inşallah kısa sürede istedikleri hedefe ulaşırlar.tabii sağlıklı şekilde.
Bende kilo bildiriimimi yapayım
cuma : 84.25
pazartesi : 83.2
giden 1.05 gr
haftasonu rahatsızdım dürekli wc de gecti oda kiloya yansıdı galiba :)
Geçen gün içtiğin sütten mi oldu acaba. Geçmiş olsun Balım. Yinede bence eksildi kilon 😍

Geçen gün içtiğin sütten mi oldu acaba. Geçmiş olsun Balım. Yinede bence eksildi kilon 😍
cok saol balımm. sütten degilde su çok kireçliymiş sabah 2 bardak içince o yaptı yada midemi üşüttüm. farklı yerlerdeki su eger çok kireçliyse oluyor bu şekilde bi kaç kez acillik oldum yani bu kez o kadar kötü degilim .

cok saol balımm. sütten degilde su çok kireçliymiş sabah 2 bardak içince o yaptı yada midemi üşüttüm. farklı yerlerdeki su eger çok kireçliyse oluyor bu şekilde bi kaç kez acillik oldum yani bu kez o kadar kötü degilim .
Ta o kadar hassas bağırsağın öyle mi? Keşke evden götürseymişsşn suyunu.

Aaa cok guzel ama sen zaten zayif missin yagu baya neden bu diyet neden bu iskence 🤣🤣🤣
Canım korumaya çalışıyorum hedefime çoktan ulaşmıştım ama kilo vermek kadar zor korumak 😁 hele bende bu yemek içgüdüsü çok yüksek 😢
Sayenizde zincirleri elimden bırakmıyorum ❤️❤️❤️

@Negoo m canım, takviyelerini aldın mı 😍
Peşindeyim bak ona göre 😁
Enerjim balım hayatımın enerjisi nasılsın ❤️ Dün çok özleştik ❤️ Ben çok özledim hepinizi ❤️❤️❤️ Sudemimin dersi bar herhalde yakında o da gelir 💕
P.tesi yoğunluğu var ama bende ara ara gelip hep bakıyorum size ❤️❤️❤️

İyi yaptın balım 🍯
Civciv in tahtina göz koyduk😅

Valla aynen öyle oldu 😅
Baktım kimse yok geri yattım 😁

Vovvv💕
Canım yağdan gidiyor normal 😁
Ödemini 2 günlük detoks la attın zaten 😁
Yağ yakıcı listeymis canım bu, ben de tam az önce farkettim 😂😂 bu arada eşim birkaç haftadır verdiğim kilonun gözle görülür olduğunu söyledi bu sabah 😍
Ballarımmm, Leylam Felicio Felicio
Hafta sonu ne kadar dikkat edip, spor yapmaya çalışsam da Pazartesi hep artı geliyorum.
Geçen pazartesi ve bu pazartesi fark 1 kg

Eki Görüntüle 2758712
Bir haftalık eksin çok güzel ve artin da fazla değil canım. Cuma günü yine güzel rakamlar göreceksin 🤩
Bende kilo bildirimimi yapayım ballar ❤️❤️❤️
4 Ocak pazartesi kg 52,1
11 Ocak Pazartesi kg 51,8
7 günlük yağ diyeti eksim -300 gram
Bu arada normal resmî yüklemedi hata verdi bende ekran resmî aldım canlarım sizde de oldu mu? Birşeyleri değiştirmişler galiba
Süpersin canım, yine eksi geldin maşallah. Ben de sabah yükleyemedim.
Çok güzel eksi canım tebrik ederim 👏🏻👏🏻👏🏻
bende ekran resmini çekip yükledim kabul etmiyor diye 🧿🧿🧿
Her hafta 500 gram bile versen 10 haftada hedefi yarılamış olursun balım
Ben bir de dikkat ettim beyaz çay yeşil tansiyonumu düşürüyor ama en çok eksili günlerim içince oluyor
Türk kahvesi yeşil çay hergün içme kararı aldım😍
Canım çok teşekkür ederim, yine senin sayende güzel rakamlar gördük. Hiç beyaz çay kullanmadım ama yeşil çay bana iyi hissettiriyor. En azından ödem tutmuyorum gibi geliyor onun sayesinde.

Ekran görüntüsü benim de aklıma geldi ama hastaneye gideceğim diye uğraşmadan yazdım. Şimdi çekip atabilirim ama balım 😍😘
💕

Çok geçmiş olsun canım,umarım önemli bir durum değildir

Tebrikler hanımlar👏👏
Tesekkur ederim Canım hastaneye gittim, tiroit bezi iltihabiymis. Pek olumlu konusmadilar ama sonuçları alınca daha net bir şeyler söyleyecekler sanırım.
Ben de senin gibiyim, ne zaman çeşmeden falan su içsem bir yerde hemen mide bulantısı kusma ve ishal olur. O yüzden ailelere falan gittiğimizde hazır sular kullanırım mutlaka.
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik Minnak kuşum bitmedi mi temizlik? Sana eşlik edeyim diye bir banyo temizledim o biçim 💪💪💪 Az kalsın fayansları yeniden döşeyecektim 😂😂😂 Hem de spor olsun diye kendimi hiç frenlemedim. Birde sulu işleri çok seviyorum ya 🐳
Ben hiçbirini sevmiyorum balım 😍

asliogretmen asliogretmen balım bugün seni etiketlemedim kilo bildiriminde ama Cumartesiden cumartesiye bildireceğiz biz diye anladım 💕 doğru anlamış mıyım?
Evet Leyla Balım , hem balım, hem canım ❤️😘
Yağ yakıcı listeymis canım bu, ben de tam az önce farkettim 😂😂 bu arada eşim birkaç haftadır verdiğim kilonun gözle görülür olduğunu söyledi bu sabah 😍

Bir haftalık eksin çok güzel ve artin da fazla değil canım. Cuma günü yine güzel rakamlar göreceksin 🤩

Canım çok teşekkür ederim, yine senin sayende güzel rakamlar gördük. Hiç beyaz çay kullanmadım ama yeşil çay bana iyi hissettiriyor. En azından ödem tutmuyorum gibi geliyor onun sayesinde.

Ekran görüntüsü benim de aklıma geldi ama hastaneye gideceğim diye uğraşmadan yazdım. Şimdi çekip atabilirim ama balım 😍😘

Tesekkur ederim Canım hastaneye gittim, tiroit bezi iltihabiymis. Pek olumlu konusmadilar ama sonuçları alınca daha net bir şeyler söyleyecekler sanırım.

Ben de senin gibiyim, ne zaman çeşmeden falan su içsem bir yerde hemen mide bulantısı kusma ve ishal olur. O yüzden ailelere falan gittiğimizde hazır sular kullanırım mutlaka.

Biricik Songülüm ❤️ 78,00 görsem . Tadından yenmez 😉😅❤️😘

Azizleri ben de duydum bakarım diyordum ama güzel yorumlar okumadım genelde. 9 kere Leyla'yi da izledim yorumlar iyi olmamasına rağmen, onu da beğenmedim. Azizler için hiç vakit kaybetmeyelim öyleyse.

Ben 5.30da kalktım,oğlum 7de uyandı eşim hiç uyumadı 😂😂 böyle olunca kahvaltı yaptık erkenden balım. Bı saat sonra da hastaneye gidecem inşallah.
Yok canm vakit kaybi elle tutulcak yani yok filmin..
Ne yaptin geldin mi hastaneden:KK43:
kahvaltı yapıp ev temizliğine giriscem civcivim:)

bugün idari izinliyim yarın işe gircem :)

bugün genel tartı günü müydü😬
Kolay gelsin canim kizlar sorunu yanitlamis😁
Ben de simdi bitirdim hunharca temizledim her yeri :KK70:
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik Minnak kuşum bitmedi mi temizlik? Sana eşlik edeyim diye bir banyo temizledim o biçim 💪💪💪 Az kalsın fayansları yeniden döşeyecektim 😂😂😂 Hem de spor olsun diye kendimi hiç frenlemedim. Birde sulu işleri çok seviyorum ya 🐳
Haha ben de simdi bitirdim enercimm🤩 aslinda sevdigim pek soylenemez ama sac killari ve tozlar beni mahvediyo ya nefret ediyorum hemen de tozlaniyo ev🤦🏼‍♀️
Genelde camsille üstten toz alirim bu sefer suyla foşur foşur aldim ayrintili aldim😁 iki gundur tikanmis sekilde uyaniyorum astim baslangici varya dokunuyo hemen

Senin de ellerine sağlık yarin da bi banyo gunu ben yapiyim 😁
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik güzel haftalar dilerim balım karşılaşamadık bugün galiba ❤️
Kuzum ben de seni etiketlicektim nasil oldun daha iyi hissediyo musun :KK43:

Enerjim balım hayatımın enerjisi nasılsın ❤️ Dün çok özleştik ❤️ Ben çok özledim hepinizi ❤️❤️❤️ Sudemimin dersi bar herhalde yakında o da gelir 💕
P.tesi yoğunluğu var ama bende ara ara gelip hep bakıyorum size ❤️❤️❤️
Balım ders öğlenden sonra.💕
Kahvaltı ve yemek ile uğraştım.
Şimdi de temizliğe dalicam.

Songül yediklerine de dikkat et.
Umarım sonuçlar iyi çıkar.😍

X