70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canım biz ona kıskançlık diyoruz 😅
Herkes nasıl mutlu ise öyle olsun😁
İçi geçmiş insan hiç sevmem😅
Hayattan şikayet edip duran kan emici tipler 🤪
Hiç işim olmaz negatif insanla😁

Bana enerji,sinerji ,sevgi,saygı lazım ❤️
Hoşgörü, anlayış, samimiyet, dostluk lazım ❤️
Onlarda bu grupta fazlasıyla var çok şükür ❤️
Hem de ne kan emici sudemim kesinlikle öyle:KK19:
Ne izliyorsun civcivim, beğendiklerini bize de yazmayı unutma ❤️
Canim *azizler* i duymustum bikac defa hadi izleyelim dedik ama yok sevemedim ya. Cok duragandi yalnizligi islemisler ama konu yok filmde 😁
Yüreğine şimdi mi dokundum secret cım Civcivim :KK8: Yerim senin minnoş kalbini 😘
Hiç bir emek boşa gitmez 💪 illa karşılığı var, bende buna inanıyorum 💕
Evet tam şuraya ❤:KK60:
Günaydın 💕
Erken uyumayı denedim 🤪
Bu saattte gözler faltaşı gibi😁
Bari suralari bir temizleyim:temizlik:
Civcivim nerdesin?🐥
Dükkanı açmamışsin.😁
Günaydın Çiçeğim 💕
Civciv geç kaldı ben geleyim dedim 😁
Vayyyyy kimleri görüyorum ya ben de sakin sakin gelirim simdi suralari temizlerim diyodum tertemiz madem ben de kahvemi iciyim:KK48:
Tükkana gec kaldik iyi mi:skandal:
Günaydın güzel ve güçlü kadınlar 😘
Günaydin kralice arım🐝
Bu arada normalde arilardan nefret ederim kücükken bi kovan ari saldirmisti bana her yerimi soktular bayagi bi travma oldu bende hala kacarim ari gorunce:olamaz:
Günaydın ,
maşallah kapılar açılmış,
temizlikler yapılmış .
Daha ne olsun ?

Güzel, sağlıklı bir gün olsun.
:KK200:
Günaydın güzel hemsehrim:KK60: amiin amiin🤲

Hem de ne kan emici sudemim kesinlikle öyle:KK19:

Canim *azizler* i duymustum bikac defa hadi izleyelim dedik ama yok sevemedim ya. Cok duragandi yalnizligi islemisler ama konu yok filmde 😁

Evet tam şuraya ❤:KK60:

Vayyyyy kimleri görüyorum ya ben de sakin sakin gelirim simdi suralari temizlerim diyodum tertemiz madem ben de kahvemi iciyim:KK48:
Tükkana gec kaldik iyi mi:skandal:

Günaydin kralice arım🐝
Bu arada normalde arilardan nefret ederim kücükken bi kovan ari saldirmisti bana her yerimi soktular bayagi bi travma oldu bende hala kacarim ari gorunce:olamaz:

Günaydın güzel hemsehrim:KK60: amiin amiin🤲
Azizleri ben de duydum bakarım diyordum ama güzel yorumlar okumadım genelde. 9 kere Leyla'yi da izledim yorumlar iyi olmamasına rağmen, onu da beğenmedim. Azizler için hiç vakit kaybetmeyelim öyleyse.
Kizlar :KK57: nereye gittiniz yeniden mi uyudunuz yoksa:KK57:
Ben 5.30da kalktım,oğlum 7de uyandı eşim hiç uyumadı 😂😂 böyle olunca kahvaltı yaptık erkenden balım. Bı saat sonra da hastaneye gidecem inşallah.

Masallah kizlar herkese iyi haftalar diliyorum ne kadar firdevs hanimin mezar basindaki hali gbi olsamda ben de haftaya basladim bakalim🤣🤣 bugun de annemdeyim aksam gidicem saka maka rahata alistim caktirmayin :KK53:
Neden o haldesin canım, gece uyuyamadin mi.

Günaydınn
97b20833f4f232c8f1a69ab24d79c52b.jpg

Felicio Felicio Leyla balım listeyi tam olarak ikimiz uyguladık galiba, asliogretmen asliogretmen balım da yapıyor muydu emin olamadım. Tartı fotosunu yükleyemedim, boyutu kabul etmedi nedense.

Geçen pazartesi 66.8
Bugün 66.1
Fark 700 Gr.

Dün sadece öğlen 12.30da yedim, akşam keyifsiz olunca yemek yiyemedim. Belki fark daha az olabilirdi o yüzden.

X