günaydin kizlaarr
Rabbim saglikli huzurlu mutlu bir gün nasip etsin insallaahhh
Nefsimize ve seytana uydurmasin uyanlada karsilastirmasin
Hakkimizda hayirli olani versin
Evlatlarimizi ailemizi korusun
Hastalara sifa dertlilere deva versin safi ismi ile
Borclularada borclarini ödemeyi nasip etsin
Bekarlara hayirli esler evlilerede hayirli evlatlar nasip etsin
kızlar size 2 sorum olacak:
1.gün içinde çok çay içiyorum,hem çok açık hem de şekersiz ama suyu en fazla 1lt içebiliyorum,sizce çay su yerine geçer mi??sonuçta idrara çıkıyorum sık sık
2.kilo çizelgemi oluşturuyorum fakat imza yerine yapıştır diyo açıklamada,onu bulamıyorum,yardımcı olabilir misiniz???
canim cay su yerine gecmiyo diye biliyorum
cizelgedede http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html suraya bak istersen belki yardimci olur
canım o sayfada okudum,çizelgemi oluşturdum ama onu imza bölümüne yapıştırın diyo,deniyorum olmuyo
daha doğrusu imza bölümü diye bişi yok kullanıcı kontrol panelinde,doğru yere yapıştırmıyorum demekki
daha yeniyim de,başaramadım işte
kızlar size 2 sorum olacak:
1.gün içinde çok çay içiyorum,hem çok açık hem de şekersiz ama suyu en fazla 1lt içebiliyorum,sizce çay su yerine geçer mi??sonuçta idrara çıkıyorum sık sık
2.kilo çizelgemi oluşturuyorum fakat imza yerine yapıştır diyo açıklamada,onu bulamıyorum,yardımcı olabilir misiniz???
günaydin kizlaarr
Rabbim saglikli huzurlu mutlu bir gün nasip etsin insallaahhh
Nefsimize ve seytana uydurmasin uyanlada karsilastirmasin
Hakkimizda hayirli olani versin
Evlatlarimizi ailemizi korusun
Hastalara sifa dertlilere deva versin safi ismi ile
Borclularada borclarini ödemeyi nasip etsin
Bekarlara hayirli esler evlilerede hayirli evlatlar nasip etsin
canim soruna cevap yazdik ama görmedin galiba
ay okurken pozitifi ne diye okudum biliyomusun
preze....oldum ay ne diyo diyorum
gözümü acar acmaz buraya kosarsam böyle olur iste
neyse gelelim senin su takintina
ömrümü yedin dilek ömrümü
nankörlük yapiyorsun kendine
sükret biraz memnun ol kendin yaa
aa suraya bak kiz 58 kilosun beeay delletcen sen beniii
tebrikler canim
bende içemiyorum çok midem bulanıyor
ama zorluyorum içtikten sonra 10 dk. yerimden kımıldamıyorum anca kendime geliyorum
bende güvenemiyorum tartıya sanki zayıflayan ben değilmişim gibi.
dün en zor gecemi geçirdim.evde cipsler çikolatalar orjinal maraş dondurması çörek börek hepsi havada uçuştu karşımda
ballandıra ballandıra yediler.bende odama gittim 1 saat ağladım
sonra öylece uyumuşum.sabah uyandım 68 i görünce havalara uçtum herşeye değidi dedim
dıleeeek:18::18::18::18:
benım hıc dıyet yapma ıstegım yok ya
hıc o modda dıılm
neden bılmıorum
Alllahım bi de löp löp diyo yaa oha sana yuh sana
yok sana günaydın fln
1- Çay su yerine geçmez canım.
2. sorunu da balkaymak cevap vermiş.
Aminn aminnn ne güzel dualar etmişsin sen öylee
ahahaha
Geceden kalmasın herhalde yawrum sen
Ya sorma hiç şükretmek yok hala niye zayıf değilim diye hayıflanıp duruyorum.
Bende bi saat ağlasam 57i görürmüyüm acep.
Şaka bi yana iyi dayanıyorsun canım nefsini sınıyo sizinkiler.
Aynanın karşısına geç göbeğini okşa.
Ya da kesin çözüm alışverişe çık.
Totona göre güzel bişi bulamayınca bunalıp devam edersin bence
Löp löp amaa
1- Çay su yerine geçmez canım.
2. sorunu da balkaymak cevap vermiş.
Aminn aminnn ne güzel dualar etmişsin sen öylee
ahahaha
Geceden kalmasın herhalde yawrum sen
Ya sorma hiç şükretmek yok hala niye zayıf değilim diye hayıflanıp duruyorum.
Bende bi saat ağlasam 57i görürmüyüm acep.
Şaka bi yana iyi dayanıyorsun canım nefsini sınıyo sizinkiler.
Aynanın karşısına geç göbeğini okşa.
Ya da kesin çözüm alışverişe çık.
Totona göre güzel bişi bulamayınca bunalıp devam edersin bence
Löp löp amaa
ay bide evrene niye ondan yollicazki diyorum yaa
kesin görürsün cnm okadar hıçkırdımki epey kalori yakmışımdır
aynen nefsimi sınıyorlar.sabahta uyandılar benimle bizde yiyemedik sensiz diyolarbende yemeyin iyi oluyor size dedim.
hepsi şişko ya dahada yiyorlar hala.bi türlü engel olamıyorum yemelerine.
bence beni kıskanıyorlar
ay sorma cuma öncesi bu kalleşlik yapılır mı bana ya tartı resmen 72 dedi. bugün artık o iğrenç yeşil çaydan içecem mecbur belki ödemi biraz atarımYedikçe miden çalışıyor canım gayet normal.
Kötü şeyler yemiyorsun nihayetinde.
Salata yemiyen insanları bile anlamıyorum valla ben.
Günaydın kedim.
Regl olacaksın zaten ondan artmıştır olda kurtul
Oh ne güzel!!
Tek değilmişim yaa :119::119::119::119::119::119::119:
Bende diyorum bende mi bi anormallik var.
sonuçta 86yı gösteren de aynı tartı 7den bi türlü düşmeyen de
Birden düşünce inanamıyo insan.
Günaydın canım
günaydın gitsin sular insin ödem ommmmmmmmmmmmmmmmmmregl bitişiyşe onların gidişi olur bebiş günaydın
canım kıyamam ya birileri tıkınırken izlemek çok zor. akşamda eşim kır pidesi getirmiş karşımda tıkındı tabii dayanamayıp ucundan ucundan ısırırken yarısını götürdüm bendebende içemiyorum çok midem bulanıyor
ama zorluyorum içtikten sonra 10 dk. yerimden kımıldamıyorum anca kendime geliyorum
bende güvenemiyorum tartıya sanki zayıflayan ben değilmişim gibi.
dün en zor gecemi geçirdim.evde cipsler çikolatalar orjinal maraş dondurması çörek börek hepsi havada uçuştu karşımda
ballandıra ballandıra yediler.bende odama gittim 1 saat ağladım
sonra öylece uyumuşum.sabah uyandım 68 i görünce havalara uçtum herşeye değidi dedim
kız o nerede ise 30-40 dk nasıl terlemedin o zaman 5 mili yap bacım da gör terlemek neymişcnm ben geçenlerde denedim onu.nedense hiç terlemedim ya
yada ben eksik yaptım bilmiyorum
çayı açık ve şekersişz ise bolca iç. böbrekleri çalıştırır ve doğal antioksidan ama sudan saymakızlar size 2 sorum olacak:
Deli yaa tam çatlaksın sen.
Görüşürüz canım
Ya özel değilse bişi sorcam.
Senin boyun iyi kilonda iyi durumda şimdi hani böyle 100 kusür değilsin nihayetinde.
Bu kadar yani ağlayacak kadar niye taktın ki?
Biri bişi mi dedi?
ay sorma cuma öncesi bu kalleşlik yapılır mı bana ya tartı resmen 72 dedi. bugün artık o iğrenç yeşil çaydan içecem mecbur belki ödemi biraz atarım
günaydın gitsin sular insin ödem ommmmmmmmmmmmmmmmmm
canım kıyamam ya birileri tıkınırken izlemek çok zor. akşamda eşim kır pidesi getirmiş karşımda tıkındı tabii dayanamayıp ucundan ucundan ısırırken yarısını götürdüm bende
kız o nerede ise 30-40 dk nasıl terlemedin o zaman 5 mili yap bacım da gör terlemek neymiş
çayı açık ve şekersişz ise bolca iç. böbrekleri çalıştırır ve doğal antioksidan ama sudan sayma
ay sorma cuma öncesi bu kalleşlik yapılır mı bana ya tartı resmen 72 dedi. bugün artık o iğrenç yeşil çaydan içecem mecbur belki ödemi biraz atarım
ya iş yerindekilere dert oldu bnm kilom sürekli konuşup durdular diyete öle başladım zaten.
e birden yemeyi kesince sinirlerimde zayıfladı.evdekilerde sürekli nefsimi sınıyorlar.uzun zamandırda ağlayamıyordum
e tabi başka sıkıntılarda var hepsi üst üste gelince dayanamadım cnm.
ya iş yerindekilere dert oldu bnm kilom sürekli konuşup durdular diyete öle başladım zaten.
e birden yemeyi kesince sinirlerimde zayıfladı.evdekilerde sürekli nefsimi sınıyorlar.uzun zamandırda ağlayamıyordum
e tabi başka sıkıntılarda var hepsi üst üste gelince dayanamadım cnm.