- 6 Mayıs 2010
- 228
- 1
ay ben sizi çok sevdim kızlar bende kilo vermek istiyorum nasıl kilo veriyosunuz ya bende biya iş yerindekilere dert oldu bnm kilom sürekli konuşup durdular diyete öle başladım zaten.
e birden yemeyi kesince sinirlerimde zayıfladı.evdekilerde sürekli nefsimi sınıyorlar.uzun zamandırda ağlayamıyordum
e tabi başka sıkıntılarda var hepsi üst üste gelince dayanamadım cnm.
of ya olmuyo işte((
hayırdır...:44::44::44:
Günaydın herkeseeeeeeeeee
Bütün hafta boyunca tartıldım hep artılardaydım. :26: bugün bi baktım eksiiiiiiiiiiiii...çok çabuk kilo alıyorum ve veriyorum. vermek iyi de almak sakat iş. bu hafta öyle muhteşem bir sonuç gösteremeyeceğim size. bugün ne yaparsam yarın tartıya yansıyacak, bir güne kaldık hayırlısı... ama haftaya acayip bir atak göreceksiniz benden.
kilo çizelgemi oluşturamıyorum
uygun formatta değil,açıklamayı okuyun diyo ama okuyorum okuyorum aynı
dedim tamam bakalım olacakmıııverirsin canim verirsin
öyle salmak yok hemen kendinigözündede büyütme öyle veriyorum de zayifliyorum de
yeni gördüm, akşam eve gidince kesin öperimiyigeceler bebegim yegenimi benim icin öp
ahhh ah keşke öyle sabah kalkınca istediğimiz kilolarda olsakiyigeceler balim sabah kalksam 65 kiloya inmis olsam negüzel olurdu
makineyi değil suzim içindeki kartı kaybettimbuldunmu minem makineni :26:
günaydın şekerGünaydın kısçelerimm.
Cuma'ya son 1 gün dikkat edelim.
Evrene pozitif mesajlar gönderelim tartıda eksik çıkalım.
Hommmmmmm!!!
Yarın tartıldıktan sonra annemden tartıyı saklamasını isticem
Psikolojikmen çökük durumdayım ne kadan az gösterse de ben o kadar olamam diyorum.
Ve hâlâ 58 olduğuma inanmıyorum.
Hayalimdeki 58 çıtı pıtı bişi bense löp löp.
Neyse benden böyle işte hepimize güzel bir gün olsun.
benimdeeee benimdeeeedıleeeek:18::18::18::18:
benım hıc dıyet yapma ıstegım yok ya
hıc o modda dıılm
neden bılmıorum
ben 5 mil olanın 3 millik kısmını yapıyordum hiç okadar terlemedimcanım 3 mil olanını mı yaptın??5 kademesi var çünkü,ilki 500 adım mesela,10 dk falan sürüyo sadece adım atıyosun
benim dediğim 3 mil 48 dk sürüyo ve durmadan hareket ediyosun
o kadar terliyorum ki gözlerimden damlıyo,düşün artık
bulursan 5 mil olanı yap canım daha eğlenceli ve içinde koşma olduğu için daha hareketliaaa ozaman yanlış yapmışım 10 dk video indirdim onu yaptımçünkü diyorum herkes çok bahsetti
kesin ben yanlış anladım diye
akşam hemen senin dediğini indirim ozaman link varmı cnm sende?
bu arada çok tşk ederim beni aydınlattığın için
amiiiiin, bunları yazan elin dert görmesin baaalllllgünaydin kizlaarr
Rabbim saglikli huzurlu mutlu bir gün nasip etsin insallaahhh
Nefsimize ve seytana uydurmasin uyanlada karsilastirmasin
Hakkimizda hayirli olani versin
Evlatlarimizi ailemizi korusun
Hastalara sifa dertlilere deva versin safi ismi ile
Borclularada borclarini ödemeyi nasip etsin
Bekarlara hayirli esler evlilerede hayirli evlatlar nasip etsin
Hıı anladım..
Cancazım zamanla kilo veriyorsun işte verilmezse valla ben veremezdim.
Öyle de oburdum
Ki 68 i gördün bu süper bişey:119::199:
Ağlama ve sevin valla
Çıtır olunca az az istediğimiz herşeyde yiyebileceğiz:119:
eger zayıf olarak geldiysen yavas yavas kilo aldıysan herkez tarafından göze carpıyor elbet maalesefki öyle...
ama başlamısın ne güzel diyete bende burda rahata erdim koyverip gidiyom sanırım...
kilo çizelgemi oluşturamıyorum
uygun formatta değil,açıklamayı okuyun diyo ama okuyorum okuyorum aynı
Günaydın herkeseeeeeeeeee
Bütün hafta boyunca tartıldım hep artılardaydım. :26: bugün bi baktım eksiiiiiiiiiiiii...çok çabuk kilo alıyorum ve veriyorum. vermek iyi de almak sakat iş. bu hafta öyle muhteşem bir sonuç gösteremeyeceğim size. bugün ne yaparsam yarın tartıya yansıyacak, bir güne kaldık hayırlısı... ama haftaya acayip bir atak göreceksiniz benden.
bende cok iyi bilmiyorum yapamadım cünkü..
yapsam bekli daha iyi olucaktı
bırakmazdım diyeti..
yazdım ama yardımcı olacak kimse yok sanırım...
sabah şerifleriniz hayırlı olsun efendim
günaydın şeker
valla sen 50 kiloda olsa kendini beğenmeyeceksin
nekadar çok kilo verdin nasıl löp löp olsun hertarafın
şimdi löp löpsen 80li kilolardayken nasıldın
azcık kendini beğen
tamam bendede oluyor ara ara ama ben senden kiloluyum
ve herzamanda olmuyor
valla zayıflama hastalığına tutulacaksın sonra tvlerde izleyeceğiz seni haaaa
inş cnm o günleri bi görseydik
yok zaten sürekli ağlayan bi insan değilim arada oluyorum böyle geçiyor şimdi kendimi çok iyi hissediyorum
yaşasın kk iyiki varsın dilekkkkkk
malesef öyle.....
canim seni merak ettik nora sordu hep seniBen geldim kızlar nasılsnzz?
Ay nasıl özledim burayı anlatamam.
Kaç gündür eğitimlerle boğuşuyorum.23 nisan dolayısıyla izinleri birleştirdim izinliydim.
Buğünde geldim önümde fatura yığını sabahdan beri uğraşıyorum.
İşden çıkmadan geleyim bir bakayım dedim.
En son 67 kiloyuda gördüm:) Ama bu hafta yine tartılmadım bakalım cumaya ne olacak.
M beden deri ceketimi giydim önününe kapadım.Pantalonlar 42 idi 40 bedene düştüm.
Üst kısmım 38 dar oluyordu şimdi bol geliyor.Mutluyum inşallah böyle devam edeceğim.
Aklımda siz vardınız kaçamak yapmadım desem yeridir.
Sadece akşamları arada dondurma yedim kocişle ama çok etkisi olmadı şükür.
İşde böyle.Resimlerimide çektim aslında.Ama kardeşimin laptop'unun fişi kopmuş atamadım iş yerinde de yasak.
Biraz daha geçsin öyle ekliyeyim dedim uğraşmadım.Ama önceki halime bakıyorum da hoh diyorum.
İnşallah almıcam.Şu anda ilaç kullanıyorum vucutta su tutuyor biliyorum,bakalım en az etkiyle atlatıcam inşallah.
gecmis olsun canim yaa :18:KIZLARRR kafamı dolabın sivri ucuna çarptım selpakla bastırıyotum naapmalıyım kan biraz azaldı gibi ama
röfle olur bence :26: cünkü biraz daha koyu oluyor mec den :26:kızlar yaa saçımı boyatcamda,yada evde boyuycam:44:,fakat fikre ihtiyacım var,cesaret edemiyorum,bi el atsanız şu benim konuya,bi konu açtım bakan var ,cevap yazan yok,bi akıl verseniz bana,bu renk yüzüme gidermi,eski saçım gibi bakır istemiyorum bu sarı daha hoşgelcenizmi konuma yoksa zorlamı sürükliyim
ya yarın bigün yapmak istiyorum,ablam röfle yaptırdı kuaföre çokta güzel olmuş,fakat benim şuanda saçımda 1ay önce kadar boya yapmıştım koyu renk boya var,röfleden korktum
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...en-fikir-verin-acil-resimli.html#post24286999
ben hergün bu kedi gibi hissediyorum kendimiEki Görüntüle 399928
ahanda bu miskin kedi gibi hiseediyommmm:106::106::106:
acaip yedim,uykum geldi
bende sisim canim sanki heran dogurcak gibi dün hatta göbisimin fotosunu cektim uyuyakaldim yoksa ekliyecekdim görün sis göbegimi diyeKızlarr ben geldim
23 nisan tatilini değerlendirip ailemin yanına gittim tabi bu durum bana pek yaramadı...Tartıya çıkmak bile istemiyorumAcayip bi kabızlık problemi çekiyorum aynı zamanda da regl oldum ve onun şişliği var ikisi üst üste gelince davul gibi oldum
Rezene çayımı yaptım içiyorumGeçmişe dalayım biraz bakayım neler kaçırmışım
sende bilgisayardan yana sansizim canim yaaselam canlarım
bilgisayarımı tamirden aldım bugün... ama eve geldim garip bi ses geliyor bilgisayar çalışırken sanki içini fare kemiriyor gibi
sevgilimin abisi bilgisayardan anlar. ona sordum ve bilgisayarın çok dayanmayacağını söyledi
canım babam yine masraf çıkcak ona
ne zamandır da giremiyorum geçmiş çok birikmiş bitiremicem.. ne yapıyosunuz bakalım iyi misiniz??
hosgeldin canimselam hatunlar 1 ayda 72ye dusup sonra hopppp bır kaç ayda 75e yukselen benı de alın aranıza çok gaza geldim bu ay 65i bulana kadar devam
[video]http://www.doktorsitesi.com/video/yemiyorum-icmiyorum-neden-kilo-aliyorum/3266[/video]
bu diyetisyen de tatli icin onerilerde bulunmus
[video]http://www.doktorsitesi.com/video/caniniz-tatli-cekiyorsa-ne-yapmaliyiz/1783[/video]
eve gidince bakayim merak ettimbizim form caylarinda sinameki var mi acaba yaaa:26: diyetisyen duzenli olarak icmeyin demis:18:
Diyet srasnda form ay imek gerekli mi?
bunuda evde dinleyeyimhanımlar aranızda şarkıcı adele yi beğenen var mı, ben pek dinliyorum bu aralar :)
Adele - Rolling in the deep (Live Royal Albert Hall) - YouTube
bu şarkı güzel baya
eğer yukarıdaki link çalışmıyorsa bu olabilir
Adele - Rolling in the deep (Live Royal Albert Hall) - YouTube
gecmis olsun canim kötü oluyor regl sancisiBende gidiyorum kızlar...Karnım çok ağrıyor bugün
İyi geceler hepinize. :107:
Öpüyoruuuuuum
minem yoruldun belkim :26:hazir hissedince devami gelir zorla olmuyor cani istemeyince birde düzensiz gidince düzene oturtmak tekrardan zor oluyoryine menümü yazmaya yüzüm yok
en son hatırladığım gün içinde sadece kahvaltıda ekmek yiyen ben
akşam kabak kavurması yerken yarım pideyi götürdüğümdü
hatta eşim bu tam değilmiydi yarısınımı yedin diyerek kendime getirdi beni
çok vahim durumdayım, buradaki yazılanları okuyunca halimden utanıyorum
tebrikler sekerevetttttt
şaka gibi ya 68.8 dim bu sabah
gecmis olsun pisim sicak tut kendini canimgünaydın kızlar felaket karnım ağrıyo ve sabah 72 çıktım bir gecede 700 gr alamayacağıma göre kesin regl olacam. felaket şiş durumdayım
yarın artı olacam bu gidişle yaaaaaaaaaa ne güzel vermesemde almamıştım son iki günde tartı sapıttı
aminnnnnnngünaydin kizlaarr
Rabbim saglikli huzurlu mutlu bir gün nasip etsin insallaahhh
Nefsimize ve seytana uydurmasin uyanlada karsilastirmasin
Hakkimizda hayirli olani versin
Evlatlarimizi ailemizi korusun
Hastalara sifa dertlilere deva versin safi ismi ile
Borclularada borclarini ödemeyi nasip etsin
Bekarlara hayirli esler evlilerede hayirli evlatlar nasip etsin
gecmis olsungünaydın kıslasr..
uzunca bi süre diyetime dikkat ettim ama kıyafetlerim normal olmaya başlayınca biraz saldım galiba
birde nöbetsiz bi yere tayin istedim kafamda rahatladı
velhasıl yeniden dobi olmak istemiyorum
ve benim bu yıl evliliğpimin beşinci yılı bunun için özel bi kutlama ve albüm yapmak istiyorum
birde gecen yıl ameliyat olmustum
kilo verdikce göbeğim lop lop oldu
bana bi fikir eski ben olmak istemiyorum..
Suzim yawrum naban?
Ne yicen bugün??
günaydın güzeller
nasılsınız bakalım?
cumaya 1 kala heyecan varmı
bende var diyetsiz bir haftada kaç kilo aldım merak ediyorum
blcakcat cim alıntı yapmamışım takım yarışmaları nasıl oluyor
girsemmi diye düşündüm 1. takıma ama pek sessiz motive olmam lazım
bende bitakım bulayım şart şurt varmı acaba?
bbcode kısmında http ile başlayıp png ile biten kısmı yapıştırıyorsun değilmi
eğer olmuyorsa bilgilerini gönder ben yapayım
ayyy dilek dün esim ben isden gelince birsey yapmis bil bakalim ne yapmisdün hala fotosunu cektim napiyon dedi
dedim yediklerimi gösterecem kizlara
Selam şeker
İnsaallah yarında eksileri görürsün:82:
gecmis olsun
QUOTE]
sezeryanla doğum yapanları anlamıyorum
benimde sezeryan gibi acıldı ameliyat yerim sanki bi katman gibi
zayıfladıkça sarkıyor sanki
ve mekik çekemiyorum cok fena sızlıyor...