- 19 Aralık 2011
- 583
- 165
- 37
hanımlar aranızda şarkıcı adele yi beğenen var mı, ben pek dinliyorum bu aralar :)
Adele - Rolling in the deep (Live Royal Albert Hall) - YouTube
bu şarkı güzel baya
eğer yukarıdaki link çalışmıyorsa bu olabilir
hanımlar aranızda şarkıcı adele yi beğenen var mı, ben pek dinliyorum bu aralar :)
bu şarkı güzel baya
ya bide bana sor
canim yapan kizlar vardi yanilmiyorsam black de yapiyordu :44:kızlarrrrr ıyı aksamlarrrr cıtır hatunlarrr....aranızda leslie sansone 5 mil yapan var mı,peki ne kadar kalori harcatıyor bu 5 mil hareketleri?
yanilmiyorsam 1 avuctu ama beyaz degil sari leblebi diye biliyorum benbir de aklıma birşey geldi, beyaz leblebiyi ara öğün olarak tüketenler var dimi, ne kadar yiyorsun, yani miktar olarak ne kadarını yemek dogru?:44: 1 küçük çay bardağı iyi mi mesela? yoksa abarttım mı? yaklaşık 2 yıl önce 3 haftalığına gittiğim diyetisyen ölçü olarak böyle demişti siz de katılıyormusunuz kızlar?
iyi geclerhadi kızlar ı gec ben kaçtım
bir de aklıma birşey geldi, beyaz leblebiyi ara öğün olarak tüketenler var dimi, ne kadar yiyorsun, yani miktar olarak ne kadarını yemek dogru?:44: 1 küçük çay bardağı iyi mi mesela? yoksa abarttım mı? yaklaşık 2 yıl önce 3 haftalığına gittiğim diyetisyen ölçü olarak böyle demişti siz de katılıyormusunuz kızlar?
hadi kızlar ı gec ben kaçtım
çok güzel muhteşem bir seshanımlar aranızda şarkıcı adele yi beğenen var mı, ben pek dinliyorum bu aralar :)
bu şarkı güzel baya
bir de aklıma birşey geldi, beyaz leblebiyi ara öğün olarak tüketenler var dimi, ne kadar yiyorsun, yani miktar olarak ne kadarını yemek dogru?:44: 1 küçük çay bardağı iyi mi mesela? yoksa abarttım mı? yaklaşık 2 yıl önce 3 haftalığına gittiğim diyetisyen ölçü olarak böyle demişti siz de katılıyormusunuz kızlar?
kızlarrrrr ıyı aksamlarrrr cıtır hatunlarrr....aranızda leslie sansone 5 mil yapan var mı,peki ne kadar kalori harcatıyor bu 5 mil hareketleri?
Kendisinin adını eurovision la beraber duydum ama kesin kazanır gözüyle bakılıyo. Demekki iyi sanatçı kadın. Ben dinlemedim. Kolay kolay yabancı müzik dinlemem de
ben ben bennnnnnnnnnnnncok severek dinliyorum cok güzel bie ses ve bu sarkı beni alıp götürüyor bir yerlere...uzaklara derin kuyulara....
Bende gidiyorum kızlar...Karnım çok ağrıyor bugün
İyi geceler hepinize. :107:
Öpüyoruuuuuum
huzunperisi
umay
neden yazmiyorsunuz kizlar
huzunperisi
umay
neden yazmiyorsunuz kizlar
okuyordum tatlım
tarçınlı ballı suyumu içinceye kadar 2 sayfa geçmiş
bir haftadır diyete uyduğum tek şey bu ılık su oldu sanırım
cuma gelmesin yaaa:18::18::18::18:
a.s. canim iyiyim sagol sen nasilsinslm balim nasilsin görüsmeyeli bittimi ev islerin
yine menümü yazmaya yüzüm yok
en son hatırladığım gün içinde sadece kahvaltıda ekmek yiyen ben
akşam kabak kavurması yerken yarım pideyi götürdüğümdü
hatta eşim bu tam değilmiydi yarısınımı yedin diyerek kendime getirdi beni
çok vahim durumdayım, buradaki yazılanları okuyunca halimden utanıyorum
a.s. canim iyiyim sagol sen nasilsin
bitti sükür bittide rahatladim cok yoruldum canim ya
bende iyim cnm.evinde güle güle otur yeni yatak odanda yeni bir bebek büyütürsün insallah