Yok yemiyorum canım yoğutla special k yiyorum çok aç hissedersem sonrasında elma yiyorum ama ben genelde yemekten 1-2 saat önce elma mı yiyorum böylece akşama çok aç başlamıyorum. Special k yetiyo böylece...
kizlaar
ne var ne yok
iyilik cnm senden
hatırlamıyom ki bir yerde okumuştum:26:
kitapla birlikte iyice nefret ettim sırplardan
sen nerden duydun bunu canım???
canım yağlı kağıt ser tepsiye patatesleri kızartmalık gibi doğra seviyorsan baharata at. çok az da zeytin yağı at ve karıştır sonra diz tepsiye. fırında pişir aynı kızartma gibi oluyorÇok canım sıkılıyo yaa uf canım patates istiyo yiyemicem diye kara kara düşünüyorum. Tavada yapıp yiyebilirim aslında ama bu hafta olmaz...
Kendimi durduramıyorum ya. Sürekli uyusam anca o zaman bişey yemem heralde.
kizlaar
ne var ne yok
sagol canim iyiyim sükür bugün baya bi dikkat ettim yediklerime
güldogru resimdeki senin kizinmi
İyi akşamlar kızlar
selam hatunlar!
gecmisi okuyamadim pekmenumu paylasiyim hemen
sabah
1 tk keten tohumu
4 ince dilim fume hindi salam
2 kk peynir
domates,salatalik
ara
yesilcay
1 parca peynir
ara
turk kahvesi
ogle
ton balikli salata
ara
yesilcay
aksam
1 tk keten tohumu
5-6 kavanoz kapagi buyuklugunde izgarada yagsiz et (esim eti oyle guzel pisirmis ki..bi de yanina sarmisakli sos yapmistutamadim kendimiii cok yedimm:26:)
salata
1 bardak filtre kahve(azicik sut koydum)
10 findik,badem
simdi yesilcayimi icicem..
iii kılo verdın o zaman cnm sen ben sebze yemegı yıyorum ama yatana kadar cok acııom kızıma yedırırken 1 2kasık alıom valla engellemem lazım kendımı
nasilsin pisimhatırlamıyom ki bir yerde okumuştum:26:
canım yağlı kağıt ser tepsiye patatesleri kızartmalık gibi doğra seviyorsan baharata at. çok az da zeytin yağı at ve karıştır sonra diz tepsiye. fırında pişir aynı kızartma gibi oluyor
evet cnm benım yaramaz
hatırlamıyom ki bir yerde okumuştum:26:
canım yağlı kağıt ser tepsiye patatesleri kızartmalık gibi doğra seviyorsan baharata at. çok az da zeytin yağı at ve karıştır sonra diz tepsiye. fırında pişir aynı kızartma gibi oluyor
Daha bilmiyorum canım kilom ne durumdadır...Malum reglden dolayı tartılar yalan söylüyor bana şuan.
İnşallah 70 olmuşumduuuuuuuuuuuurr :100:
Ben sürekli special k yemicem ama bu paket bitsin ara da sebze yemeğine döncem sonra bi ara tekrar special k yaparım. Vücut alışmasın bişeye.
nasilsin pisim
Allah bagislasin canimkiz cocuklari cok baska oluyor
Hımmmmmmmmmmmmmmm çok lezzetli bi görüntü oluştu kafamdaHaftaya yapıyım ben bundan sağol canım
olmuşsundur cnm ben hla reglı olamadım bende 2ay once kiiist vardı 5 cm buyuklugunde soğan suyuyla 2 cm indi iinş gecer bu ay
çok güzel oluyor ama ben bir türlü ayarı tutturamadım. arkadaşım çok güzel yapıyo ben en son yaptığımda iyice kıtırdasınlar diye fazla tutmuşum fırında çok kurumuşlardı. ama cips gibi yemiştim bende
balkaymaaaaaaaaaaak ne ediyon kız ben götürdüm erikleri şapur şupur kaç kaloriki bunlar
hanımlar aranızda şarkıcı adele yi beğenen var mı, ben pek dinliyorum bu aralar :)
Adele - Rolling in the deep (Live Royal Albert Hall) - YouTube
bu şarkı güzel baya
eğer yukarıdaki link çalışmıyorsa bu olabilir
hanımlar aranızda şarkıcı adele yi beğenen var mı, ben pek dinliyorum bu aralar :)
bu şarkı güzel baya
eğer yukarıdaki link çalışmıyorsa bu olabilir