70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam hatunlar 1 ayda 72ye dusup sonra hopppp bır kaç ayda 75e yukselen benı de alın aranıza çok gaza geldim bu ay 65i bulana kadar devam

tatlım ne oldu sana ya hani rakiptik biz? [/SIZE][/COLOR]

Kayısılı form çayı beni bir tane kesmez en az iki tane içiyorum ben...

geçmiş olsun canım...

Canım tebrik ediyorum seni

Cuma günü işten çıktım yemek yiyip ailemin yanına gitmek için yola koyuldum ve anca salı sabahı döndüm evimeDaha bavulum ortalıkta ev dandini anca kendime geliyorumDün de işten gelip sızdığım için bişey yapamadım:44:Bu sırada reglden dolayı çok felaket şiştim ve bu akşam yemek de yiyemedim

Neyse gelelim iddia mevzusuna Valla çok ümitliydim kendimden ama geçen hafta niye öyle oldu bilmiyorum ya acaba rekabet bana yaramadı mı:26: Tebrik ediyorum cnm seni nerdeyse 2 kilo vermişsin süper bişey bence buBu hafta kilo veremiycem hatta vermek bi yana aynı kalsam şükredicem Bu sırada kilolarımız arasındaki fark iyice açılmıştır hedefe doğru hızla yol alıyorsun sen aynen devam

[video]http://www.doktorsitesi.com/video/yemiyorum-icmiyorum-neden-kilo-aliyorum/3266[/video]

teşekkürler yapmayı becerdim oldu

Ya kızlar ben 59a inebilecekmıyım içime bi karamsarlık düştü yemıom yemıom zayıflayamıom:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

bu diyetisyen de tatli icin onerilerde bulunmus

[video]http://www.doktorsitesi.com/video/caniniz-tatli-cekiyorsa-ne-yapmaliyiz/1783[/video]

Çok canım sıkılıyo yaa uf canım patates istiyo yiyemicem diye kara kara düşünüyorum. Tavada yapıp yiyebilirim aslında ama bu hafta olmaz...

Kendimi durduramıyorum ya. Sürekli uyusam anca o zaman bişey yemem heralde.

yeme cnm yeme surda cumaya ne kaldı

O yüzden bu hafta olmaz diyorum ya Haftaya bi öğlen sıkıştırcam araya valla. Çok canım çekti.

Yarın öğlene karnabahar yemeği düşünüyorum. İçinde havuçlar var onları ayıklıcam. Karnabahar ve tavuk yani. Sorun olmaz heralde. Az yerim zaten. Akşamı da hafif yapıyorum sorun olmaz heralde..

aksams specıkal k dan baska bışı yemıonmu cnm

aksams specıkal k dan baska bışı yemıonmu cnm

Yok yemiyorum canım yoğutla special k yiyorum çok aç hissedersem sonrasında elma yiyorum ama ben genelde yemekten 1-2 saat önce elma mı yiyorum böylece akşama çok aç başlamıyorum. Special k yetiyo böylece...

İlk defa diyet yaparken regl döneminde ki kilo artışını farkediyorum ve sanki hiç gitmicek gibi geliyo hastalığım bitince kilolar.. Ondan abarttım öyle..Yarın gitmem zaten yine ağır olursa.
gider merak etme
bozulmaz insallah canim ya :26:

şimdi iyiyim sagol
kan durdu gibi çok az kanıyo şişmedide
birazdan buz koyucam

keske dr. a gitseydin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…