70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok yemiyorum canım yoğutla special k yiyorum çok aç hissedersem sonrasında elma yiyorum ama ben genelde yemekten 1-2 saat önce elma mı yiyorum böylece akşama çok aç başlamıyorum. Special k yetiyo böylece...

iii kılo verdın o zaman cnm sen ben sebze yemegı yıyorum ama yatana kadar cok acııom kızıma yedırırken 1 2kasık alıom valla engellemem lazım kendımı

kitapla birlikte iyice nefret ettim sırplardan

sen nerden duydun bunu canım???
hatırlamıyom ki bir yerde okumuştum:26:
Çok canım sıkılıyo yaa uf canım patates istiyo yiyemicem diye kara kara düşünüyorum. Tavada yapıp yiyebilirim aslında ama bu hafta olmaz...

Kendimi durduramıyorum ya. Sürekli uyusam anca o zaman bişey yemem heralde.
canım yağlı kağıt ser tepsiye patatesleri kızartmalık gibi doğra seviyorsan baharata at. çok az da zeytin yağı at ve karıştır sonra diz tepsiye. fırında pişir aynı kızartma gibi oluyor:KK56:
kizlaar :KK3:

ne var ne yok :KK34:
:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

İyi akşamlar kızlar:KK16:

sanada ii akşamlar dilekün:) sana dilekün diyebilirmiyim hep dileğime böyle derim de :)

selam hatunlar!
gecmisi okuyamadim pek:KK31::KK31: menumu paylasiyim hemen:KK76:

sabah
1 tk keten tohumu
4 ince dilim fume hindi salam
2 kk peynir
domates,salatalik

ara
yesilcay
1 parca peynir

ara
turk kahvesi

ogle
ton balikli salata

ara
yesilcay

aksam
1 tk keten tohumu
5-6 kavanoz kapagi buyuklugunde izgarada yagsiz et (esim eti oyle guzel pisirmis ki..bi de yanina sarmisakli sos yapmis:KK56:tutamadim kendimiii cok yedimm:26:)
salata
1 bardak filtre kahve(azicik sut koydum)
10 findik,badem

simdi yesilcayimi icicem..

güzelmiş :))):KK9:

iii kılo verdın o zaman cnm sen ben sebze yemegı yıyorum ama yatana kadar cok acııom kızıma yedırırken 1 2kasık alıom valla engellemem lazım kendımı

Daha bilmiyorum canım kilom ne durumdadır...Malum reglden dolayı tartılar yalan söylüyor bana şuan. :KK1:

İnşallah 70 olmuşumduuuuuuuuuuuurr :100:

Ben sürekli special k yemicem ama bu paket bitsin ara da sebze yemeğine döncem sonra bi ara tekrar special k yaparım. Vücut alışmasın bişeye.

canım yağlı kağıt ser tepsiye patatesleri kızartmalık gibi doğra seviyorsan baharata at. çok az da zeytin yağı at ve karıştır sonra diz tepsiye. fırında pişir aynı kızartma gibi oluyor:KK56:

nasilsin pisim :KK34:

evet cnm benım yaramaz

Allah bagislasin canim :nazar:kiz cocuklari cok baska oluyor :KK16:

Hımmmmmmmmmmmmmmm çok lezzetli bi görüntü oluştu kafamda :KK56: Haftaya yapıyım ben bundan sağol canım :KK16:

Daha bilmiyorum canım kilom ne durumdadır...Malum reglden dolayı tartılar yalan söylüyor bana şuan. :KK1:

İnşallah 70 olmuşumduuuuuuuuuuuurr :100:

Ben sürekli special k yemicem ama bu paket bitsin ara da sebze yemeğine döncem sonra bi ara tekrar special k yaparım. Vücut alışmasın bişeye.

olmuşsundur cnm ben hla reglı olamadım bende 2ay once kiiist vardı 5 cm buyuklugunde soğan suyuyla 2 cm indi iinş gecer bu ay

iii akşamlar bayanlar bugün bende 4,5 kmlik yürüşümü yaptım, menumde;

sabah: 1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış tb. ekmeği
roka, domates

ara: 1 avuc üzüm

öğlen: 1 küçük dilim beyaz peynir, salata,
1 dilim kızarmış tb. ekmeği

ara: 1 küçük muz, şekersiz yarım yağlı sütlü kahve

akşam 6 kaşık yağsız haşlanmış kepekli makarna ve salata

ara: 3 kaşık light yoğurt

yeşil çay ve diğer bitki çaylarımı içiyorum:))

böyle işte, tartı ve ben cuma sabahını iple çekiyoruz, inşallah sonunda ikimizde güleriz :KK16:

Hımmmmmmmmmmmmmmm çok lezzetli bi görüntü oluştu kafamda :KK56: Haftaya yapıyım ben bundan sağol canım :KK16:

çok güzel oluyor ama ben bir türlü ayarı tutturamadım. arkadaşım çok güzel yapıyo ben en son yaptığımda iyice kıtırdasınlar diye fazla tutmuşum fırında çok kurumuşlardı. ama cips gibi yemiştim bende :KK52::KK52::KK52:

balkaymaaaaaaaaaaak ne ediyon kız ben götürdüm erikleri şapur şupur kaç kaloriki bunlar

kızlarrrrr ıyı aksamlarrrr cıtır hatunlarrr....aranızda leslie sansone 5 mil yapan var mı,peki ne kadar kalori harcatıyor bu 5 mil hareketleri?

olmuşsundur cnm ben hla reglı olamadım bende 2ay once kiiist vardı 5 cm buyuklugunde soğan suyuyla 2 cm indi iinş gecer bu ay

geçmiş olsun canım :106: İnşallah gitmiştir çok fena etkiliyolar vücudu. Bende de küçük küçük polistik over vardı. Bi senedir ilaç kullanıyorum. Kilo zor veriliyo bu yüzden.

çok güzel oluyor ama ben bir türlü ayarı tutturamadım. arkadaşım çok güzel yapıyo ben en son yaptığımda iyice kıtırdasınlar diye fazla tutmuşum fırında çok kurumuşlardı. ama cips gibi yemiştim bende :KK52::KK52::KK52:

balkaymaaaaaaaaaaak ne ediyon kız ben götürdüm erikleri şapur şupur kaç kaloriki bunlar

Farketmez canım yaaa cips gibi de olur valla her türlü patatese razıyım şuan :KK37:

menüüm :KK76:

kahve

sabah
1 domates,salatalik,az peynir,dereotu ile yapilmis salata ,1 bardak kefir ve 2 dilim kuru ekmek(biri 26 kalori )

öglen
kefirli cacik ,1 dilim kuru ekmek (ya yedimmi yemedimmi emin degilim:44:)

ara
tarcinli elma

kahve

ara
yogurt ,1 dilim kuru ekmek

aksam
kocaman kase salata
yarim kepce corba
kücük kase yogurtlu pancar
1 catal patlican
yarim dilim ekmek

3 4 tane kuru cranberry

2 fincan zencefil cayi 2lt.su

:emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
bir de aklıma birşey geldi, beyaz leblebiyi ara öğün olarak tüketenler var dimi, ne kadar yiyorsun, yani miktar olarak ne kadarını yemek dogru?:44: 1 küçük çay bardağı iyi mi mesela? yoksa abarttım mı? yaklaşık 2 yıl önce 3 haftalığına gittiğim diyetisyen ölçü olarak böyle demişti siz de katılıyormusunuz kızlar?

hanımlar aranızda şarkıcı adele yi beğenen var mı, ben pek dinliyorum bu aralar :)

Adele - Rolling in the deep (Live Royal Albert Hall) - YouTube

bu şarkı güzel baya

eğer yukarıdaki link çalışmıyorsa bu olabilir

Adele - Rolling in the deep (Live Royal Albert Hall) - YouTube

Kendisinin adını eurovision la beraber duydum ama kesin kazanır gözüyle bakılıyo. Demekki iyi sanatçı kadın. Ben dinlemedim. Kolay kolay yabancı müzik dinlemem de :KK1:

X