70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bide bana sor :nazar::nazar:
:KK1::KK1:

kızlarrrrr ıyı aksamlarrrr cıtır hatunlarrr....aranızda leslie sansone 5 mil yapan var mı,peki ne kadar kalori harcatıyor bu 5 mil hareketleri?
canim yapan kizlar vardi yanilmiyorsam black de yapiyordu :44:
bir de aklıma birşey geldi, beyaz leblebiyi ara öğün olarak tüketenler var dimi, ne kadar yiyorsun, yani miktar olarak ne kadarını yemek dogru?:44: 1 küçük çay bardağı iyi mi mesela? yoksa abarttım mı? yaklaşık 2 yıl önce 3 haftalığına gittiğim diyetisyen ölçü olarak böyle demişti siz de katılıyormusunuz kızlar?
yanilmiyorsam 1 avuctu ama beyaz degil sari leblebi diye biliyorum ben :KK34:
hadi kızlar ı gec ben kaçtım
iyi gecler:KK3:

bir de aklıma birşey geldi, beyaz leblebiyi ara öğün olarak tüketenler var dimi, ne kadar yiyorsun, yani miktar olarak ne kadarını yemek dogru?:44: 1 küçük çay bardağı iyi mi mesela? yoksa abarttım mı? yaklaşık 2 yıl önce 3 haftalığına gittiğim diyetisyen ölçü olarak böyle demişti siz de katılıyormusunuz kızlar?

Evet bence oldukça makul bi ölçü..Ben bi ara yiyordum ama ölçüye dikkat etmedim açıkcası. Çay bardağı iyi öyle yapabilirsin. :KK34:

hadi kızlar ı gec ben kaçtım

Hadi canım iyi geceler :KK54:

hanımlar aranızda şarkıcı adele yi beğenen var mı, ben pek dinliyorum bu aralar :)

Adele - Rolling in the deep (Live Royal Albert Hall) - YouTube

bu şarkı güzel baya

eğer yukarıdaki link çalışmıyorsa bu olabilir

Adele - Rolling in the deep (Live Royal Albert Hall) - YouTube
çok güzel muhteşem bir ses:KK23:

çok değil canım. ama gündüz için tabii. akşam ara yapacaksan yarım çay bardağı olacak diye biliyorum

ben yatıyorum kızlar iyi geceler

Kendisinin adını eurovision la beraber duydum ama kesin kazanır gözüyle bakılıyo. Demekki iyi sanatçı kadın. Ben dinlemedim. Kolay kolay yabancı müzik dinlemem de :KK1:

ingiliz bir şarkıcı 89 veya 88 doğumlu olması lazım, ciddi bir eğitimi yok fakat müthiş bir ses, gerçekten çok güzel söylüyor, şarkılarının sözleri ona ait, süper gerçekten, bu videodaki performansı da londra'daki albert hall da, ben televizyon bu konserin tamamını izledim müthişti gerçekten,ben de ingilterede yaşıyorum belkide ondan bilemiyorum taktım bu aralar, rolling in the deep:))

ben ben bennnnnnnnnnnnn:KK52:cok severek dinliyorum cok güzel bie ses ve bu sarkı beni alıp götürüyor bir yerlere...uzaklara derin kuyulara....

evet beni de alıpp götürüyor bende seviyorum canım çok, sevmene sevindim, nasıl bir cümle olduysa artık:KK37:

yine menümü yazmaya yüzüm yok
en son hatırladığım gün içinde sadece kahvaltıda ekmek yiyen ben
akşam kabak kavurması yerken yarım pideyi götürdüğümdü
hatta eşim bu tam değilmiydi yarısınımı yedin diyerek kendime getirdi beni

çok vahim durumdayım, buradaki yazılanları okuyunca halimden utanıyorum

okuyordum tatlım
tarçınlı ballı suyumu içinceye kadar 2 sayfa geçmiş
bir haftadır diyete uyduğum tek şey bu ılık su oldu sanırım
cuma gelmesin yaaa:18::18::18::18:

canim be 2 haftadir bu durumdayim :26:
anca bugün toparladim insallahda devam edebilirim :18:
senin hedefine ne varki canim ya surda 3 kilo birde bana bak :26: