selam canlarım
bilgisayarımı tamirden aldım bugün... ama eve geldim garip bi ses geliyor bilgisayar çalışırken sanki içini fare kemiriyor gibi
sevgilimin abisi bilgisayardan anlar. ona sordum ve bilgisayarın çok dayanmayacağını söyledi
canım babam yine masraf çıkcak ona
ne zamandır da giremiyorum geçmiş çok birikmiş bitiremicem.. ne yapıyosunuz bakalım iyi misiniz??
slm kızlar naptınız sporumu yaptım su gıbı terledım tam duşa giirecektimki sular gııttti
kızlar yaa saçımı boyatcamda,yada evde boyuycam:44:,fakat fikre ihtiyacım var,cesaret edemiyorum,bi el atsanız şu benim konuya,bi konu açtım bakan var ,cevap yazan yok,bi akıl verseniz bana,bu renk yüzüme gidermi,eski saçım gibi bakır istemiyorum bu sarı daha hoşgelcenizmi konuma yoksa zorlamı sürükliyim
ya yarın bigün yapmak istiyorum,ablam röfle yaptırdı kuaföre çokta güzel olmuş,fakat benim şuanda saçımda 1ay önce kadar boya yapmıştım koyu renk boya var,röfleden korktum
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...en-fikir-verin-acil-resimli.html#post24286999
Oooow kötü olmuş yaa dayanabildiğin kadar dayansın bilgisayarın. Babişlere masraf çıkmasınİyiz canım sen nasılsın ?
İyiz canım napalım...Pek kimse yok bugün. Yemekti spordu derken herkes meşgul galiba... Sen de şanssız mışsın canım ha sular gitmesi kötü olmuş.
ay canim gecmis olsun ya :26::26:nasilsin simdi .. kavanoz nasildi kavanooz recel kavanozumu tursumu neeeona göre saplagi yicen
detay ver haniim detaay
hosgeldin
Oooow kötü olmuş yaa dayanabildiğin kadar dayansın bilgisayarın. Babişlere masraf çıkmasınİyiz canım sen nasılsın ?
slm kızlaaaaaaaaaar nasılsınız
slm kızlaaaaaaaaaar nasılsınız
ben kendimi açlıktan ölecekmiş gibi hissediyorum ve yeme hissiyle doluyumsen nasılsın şeker
ooo rakipçik naber
beni yenmeni şimdiden tebrik ederim
rakibin yerlerdeebi doğum günü kutlayalım dedik altüst oldum sen neler yaptın tatlım
sürekli bi abur cubur hali içindeym..
kahvaltımı bi paket N**** (Siyahi) ile yaptım
kız kıyamam doyulur mu sade marullaselaammm.. iyi canım sen nasılsın.. akşam yemeğimi yiyorum sadece marul
bende aylak aylak dolaşıyom netteben kendimi açlıktan ölecekmiş gibi hissediyorum ve yeme hissiyle doluyumsen nasılsın şeker
kız kıyamam doyulur mu sade marulla
bende aylak aylak dolaşıyom nette
bende hep şişko kalacammmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
nolcak böyle..
regl dönemin mi yaklaştı
kız kıyamam doyulur mu sade marulla