70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam canlarım:KK3:
bilgisayarımı tamirden aldım bugün... ama eve geldim garip bi ses geliyor bilgisayar çalışırken sanki içini fare kemiriyor gibi:KK50:
sevgilimin abisi bilgisayardan anlar. ona sordum ve bilgisayarın çok dayanmayacağını söyledi:KK50:
canım babam yine masraf çıkcak ona:KK31::KK31:
ne zamandır da giremiyorum geçmiş çok birikmiş bitiremicem.. ne yapıyosunuz bakalım iyi misiniz??

selam canlarım:KK3:
bilgisayarımı tamirden aldım bugün... ama eve geldim garip bi ses geliyor bilgisayar çalışırken sanki içini fare kemiriyor gibi:KK50:
sevgilimin abisi bilgisayardan anlar. ona sordum ve bilgisayarın çok dayanmayacağını söyledi:KK50:
canım babam yine masraf çıkcak ona:KK31::KK31:
ne zamandır da giremiyorum geçmiş çok birikmiş bitiremicem.. ne yapıyosunuz bakalım iyi misiniz??

Oooow kötü olmuş yaa dayanabildiğin kadar dayansın bilgisayarın. Babişlere masraf çıkmasın :KK1: İyiz canım sen nasılsın ?

slm kızlar naptınız sporumu yaptım su gıbı terledım tam duşa giirecektimki sular gııttti:KK43::KK43::KK43:

İyiz canım napalım...Pek kimse yok bugün. Yemekti spordu derken herkes meşgul galiba... Sen de şanssız mışsın canım ha sular gitmesi kötü olmuş.

kızlar yaa saçımı boyatcamda,yada evde boyuycam:44:,fakat fikre ihtiyacım var,cesaret edemiyorum,bi el atsanız şu benim konuya,bi konu açtım bakan var ,cevap yazan yok,bi akıl verseniz bana,bu renk yüzüme gidermi,eski saçım gibi bakır istemiyorum bu sarı daha hoş:KK31:gelcenizmi konuma:KK16:yoksa zorlamı sürükliyim:KK4:
ya yarın bigün yapmak istiyorum,ablam röfle yaptırdı kuaföre çokta güzel olmuş,fakat benim şuanda saçımda 1ay önce kadar boya yapmıştım koyu renk boya var,röfleden korktum:KK30:

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...en-fikir-verin-acil-resimli.html#post24286999

cnm ben evde kendım boyuyorum sarıya cokta memnunun ama sacın koyu renkse ilk açman gerekır yoksa turunculasabılırsın tam olarak hangı rengı ıstıyorsan yardımcı olabılırım

Oooow kötü olmuş yaa dayanabildiğin kadar dayansın bilgisayarın. Babişlere masraf çıkmasın :KK1: İyiz canım sen nasılsın ?

İyiz canım napalım...Pek kimse yok bugün. Yemekti spordu derken herkes meşgul galiba... Sen de şanssız mışsın canım ha sular gitmesi kötü olmuş.

hiç sorma cnm sauna eşofmanıyla otura kaldım

Kizlar selam uc gundur takilmiyorum araniza kayinvalidem adanadan geldi bizi ziyarete :) e o olunca net basina gecmeye pek vakit olmuyor ama diyetime devam ediyorum. İki gundur de spor yapiyorum bakalim cumartesiye tarti bana biguzellik yapar diye umit ediyorum ins. Okadar cok syfa birikmiski uc gunde okuyamadim hic herkesler napiyor nasil gidiyor kizlar , cumartesi cizelgesi harikaydi kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum ins buhafta listede zirvede kilerden olabiliriz diyorum hepinizebol irade cok enerji kolaygelsin:KK16::KK16::KK16::16

selaammm.. iyi canım sen nasılsın.. akşam yemeğimi yiyorum sadece marul:KK31:
kız kıyamam doyulur mu sade marulla
ben kendimi açlıktan ölecekmiş gibi hissediyorum ve yeme hissiyle doluyum:KK25::KK25: sen nasılsın şeker
bende aylak aylak dolaşıyom nette:KK31::KK31::KK31:
bende hep şişko kalacammmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

X