70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menun guzlde sekerm nescafeler sekersz dmı

evet canım bıraz sekersız ıcmeyı zor basardım ama artık hıcbır ıcecekte seker kullanmıyorum...bastan hep dılege yakınıyordum neden bu kadar az verıyorum dıye ıtıraf edıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm az da olsa seker kullanıyordum o donemler

selam kızlar

bugun topik fazlasıyla sessız..hepi topu 3 kışıyız ne oldu ki acep diğerlerine....neyse hemencecık menumu yazıp platese gıtmek ıcıın evden cıkmalıyım...dılekcım sende gıdecektın basladın mı platese....

sabah

domates,salatalık, carlıston biber kekik li salata
1 kupa sekersız nescafe
5 zeytın
1 yumurta
5 dilim sucuk
1 dilim lıght peynır

ara yok kahvaltıyı gec yaptım cunki,,

öğle
3 yk.bakla
4 yk.yoğurt

ara
elma

aksam
4 yk.mevsım turlu
1 kase cacık

ılaveler:spordan gelınce acıkırsam 1 elma yade bıraz leblebi yıyebılırım..3 lt su,2 kupa form cayı,1 kupa daha nescafe.....

bu arada ekmegı menuden cıkardım.zaten sabah ve aksam 1 er dılımdı. yemesemde olur artık haftada 1 ıla 1,5 kg hedeflemem lazım.gercı bu hafta sanırım bu olmayacak reglıden dolayı ama olsunn.hepinize ıyı aksamlar....

KIZLARRR kafamı dolabın sivri ucuna çarptım selpakla bastırıyotum naapmalıyım kan biraz azaldı gibi ama

bu söze kaç beğen tık gelir(facede klasik cümledir ya bu,insanlar beğen hastası olmuşlar,ne işlerine yarıyo bi anlasam)

dip not=>ama yinede katılanlar beğensin

kızlar yaa saçımı boyatcamda,yada evde boyuycam:44:,fakat fikre ihtiyacım var,cesaret edemiyorum,bi el atsanız şu benim konuya,bi konu açtım bakan var ,cevap yazan yok,bi akıl verseniz bana,bu renk yüzüme gidermi,eski saçım gibi bakır istemiyorum bu sarı daha hoşgelcenizmi konumayoksa zorlamı sürükliyim
ya yarın bigün yapmak istiyorum,ablam röfle yaptırdı kuaföre çokta güzel olmuş,fakat benim şuanda saçımda 1ay önce kadar boya yapmıştım koyu renk boya var,röfleden korktum

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...en-fikir-verin-acil-resimli.html#post24286999

inşalla yaa şimdi salata yapıyorum,kendimi tutma psikolojisine girerim belki :18:

selam hatunlar!
gecmisi okuyamadim pek menumu paylasiyim hemen

sabah
1 tk keten tohumu
4 ince dilim fume hindi salam
2 kk peynir
domates,salatalik

ara
yesilcay
1 parca peynir

ara
turk kahvesi

ogle
ton balikli salata

ara
yesilcay

aksam
1 tk keten tohumu
5-6 kavanoz kapagi buyuklugunde izgarada yagsiz et (esim eti oyle guzel pisirmis ki..bi de yanina sarmisakli sos yapmistutamadim kendimiii cok yedimm:26:)
salata
1 bardak filtre kahve(azicik sut koydum)
10 findik,badem

simdi yesilcayimi icicem..

Kızlarr ben geldim

23 nisan tatilini değerlendirip ailemin yanına gittim tabi bu durum bana pek yaramadı...Tartıya çıkmak bile istemiyorumAcayip bi kabızlık problemi çekiyorum aynı zamanda da regl oldum ve onun şişliği var ikisi üst üste gelince davul gibi oldum

Rezene çayımı yaptım içiyorumGeçmişe dalayım biraz bakayım neler kaçırmışım

Selam kızlar spora gitmiştim ama pek gelen giden olmamış topiğimize...

Spora gittim geldim yemeğimi yani special k mı yedim

Şimdik de bi kupa yeşilçayımı içeceğim ...

Sporuda zar zor yaptım karın ağrısından :105:

KIZLARRR kafamı dolabın sivri ucuna çarptım selpakla bastırıyotum naapmalıyım kan biraz azaldı gibi ama
ay canim gecmis olsun ya :26::26:nasilsin simdi .. kavanoz nasildi kavanooz recel kavanozumu tursumu neee ona göre saplagi yicen
detay ver haniim detaay

hosgeldin

hosgeldin

canim o durumda spor yapman dogru degil bence :26:

hosgeldin

canim o durumda spor yapman dogru degil bence :26:

Bencede çok doğru değil zorlandım zaten yapamadım bi kaç hareketi.. Hafif hafif yavaş yavaş yaptım geldim yarım saat bile sürmedi sabahta evde bi kaç dk yaptım yeter hastayken zor oluyo...

Zararlı mıymış kiii acaba

Psikolojik olarak huzursuz olduğumdan yaptım ya artı da çıkıyorum ya reglden dolayı..

canim zararlimi bilmiyorum ama bence sancin varsa kendini zorlaman dogru degil

ayrica hemen hemen her kadin regl döneminde + da olur neden buna bukadar tailiyorsinki normal bisey

haftaya fazla fazla gider kilolarin merak etme

canim zararlimi bilmiyorum ama bence sancin varsa kendini zorlaman dogru degil

ayrica hemen hemen her kadin regl döneminde + da olur neden buna bukadar tailiyorsinki normal bisey

haftaya fazla fazla gider kilolarin merak etme

İlk defa diyet yaparken regl döneminde ki kilo artışını farkediyorum ve sanki hiç gitmicek gibi geliyo hastalığım bitince kilolar.. Ondan abarttım öyle..Yarın gitmem zaten yine ağır olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…