70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o cinsden birde benim kardesim var gicik oluyorum 5 cocuk dogurdu dal gibi ayni anne ve babanin cocuguyuz onda bir hata yapmislar sanirim

merhaba canim sen monokini giymek istegen kizceydin herhalde :44:yoksa bursa arkadasimizdin :44:neyse sen onlari düsün
ALLAH'ım, ÇİRKİN Şansından Vazgeçtim, Bana Yiyip Yiyip de Kilo Almayan İNSANLARIN Şansından Ver. :) diyorummm ve aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende istiyorum amin
nöbetci kizce bulursun canim topigimizde bulamadin imdat diye bagir cepden firar eder sacindan tutarim
canim duramiycak duruma gelme :26:mesela hmm salatalik nerdeyse hic kalorisi yok sayilan sebzelerden al bi salatalik hem doyuruyor hem sulu oluyor hemde ac hissetmesin kendini :26:

by by kizlar :79:

tavsiyen için tşk suzim.salatalık iyi fikir.güle güleeeee

o cinsden birde benim kardesim var gicik oluyorum 5 cocuk dogurdu dal gibi ayni anne ve babanin cocuguyuz onda bir hata yapmislar sanirim

şaka mı o ya 5 çocuk doğur dal gibi ol.insanın dibinde öyle birini olması çok can sıkıcıdır yaa.neyse artık biz zor elde ettiğimiz şahane vücutlarımız kıymetini onlardan daha iyi bilcez inşllh.

Ben geldim kızlar nasılsnzz?

Ay nasıl özledim burayı anlatamam.
Kaç gündür eğitimlerle boğuşuyorum.23 nisan dolayısıyla izinleri birleştirdim izinliydim.
Buğünde geldim önümde fatura yığını sabahdan beri uğraşıyorum.
İşden çıkmadan geleyim bir bakayım dedim.
En son 67 kiloyuda gördüm:) Ama bu hafta yine tartılmadım bakalım cumaya ne olacak.
M beden deri ceketimi giydim önününe kapadım.Pantalonlar 42 idi 40 bedene düştüm.
Üst kısmım 38 dar oluyordu şimdi bol geliyor.Mutluyum inşallah böyle devam edeceğim.
Aklımda siz vardınız kaçamak yapmadım desem yeridir.
Sadece akşamları arada dondurma yedim kocişle ama çok etkisi olmadı şükür.
İşde böyle.Resimlerimide çektim aslında.Ama kardeşimin laptop'unun fişi kopmuş atamadım iş yerinde de yasak.
Biraz daha geçsin öyle ekliyeyim dedim uğraşmadım.Ama önceki halime bakıyorum da hoh diyorum.
İnşallah almıcam.Şu anda ilaç kullanıyorum vucutta su tutuyor biliyorum,bakalım en az etkiyle atlatıcam inşallah.

geçmiş olsun canım.ne kadar duyarlısınız eşin ve sen.umarım tamemen iyileşir eski sağlığına kavuşur.ben de eşime sorayım belki bir fikri vardır.bişey öğrenirsem sana iletirim.

SAĞOLUN KIZLAR EŞİMLE TEK ORTAK NOKTAMIZ hayvan sevgisi
inşallah iyileşir valla kaç gündür suratsızlığıma bile iyi geldi bu haber

yok vallahi cok ciddiyim 36 beden giyor kizlari 38 ama bende onu sinir ediyorum kadinligin yüzkarasi diye kadin degil iskelet mübarek

yok canım ben değildim ama kim giymek isyemez ki??bikini giyiyordum zaten eskiden de her ne kadar manzara kirliliği yaratsam da bundan sonra kendime güvenerek kendimden emin giymek istiyorum ama.arkadaşlar birlikte denize gidelim havuza gidelim deyince her seferinde bir bahane bulurdum yağlarımı görmesinler diye artık kimseden çekinmek istemiyorum.

süpermiş canım çok sevindim inşlh 36 ya girdiğini de görürsün.
yok vallahi cok ciddiyim 36 beden giyor kizlari 38 ama bende onu sinir ediyorum kadinligin yüzkarasi diye kadin degil iskelet mübarek

iyi yapıyorsun annem de öyle der''ne o öyle tahta gibi kadın mı olur''der doğru valla azcık ama çok azcık et de olcak kadın vücudunda

Off çıldırcam vallahi

Mutfağa gitmemek için zor tutyorum kendimmi bugün sporda yapamadım bide üstüne kaçamak yaparsam mahvolurum

Şu hastalığım biran önce bitmezse kendimi yatağa bağlamak zorunda kalıcam. Acayip bi yeme isteği var. Kendi kendime konuşuyorum aç değilsin sakin ol diyorum ama yok..

canımı sıkanda war onlara pek ladırmıyom şekercim de ne biliim işte geldiler bana yine hrld
ohh ohh nerde ya çok istiyorum o deniz hawasını almayı

evet spora yükeneyim biraz ama içimdeki ses ayşe diyetin gittin ye diyo

hahahaha bizdeki bin dirhem bin ayip olayi olduzaten eskiler degilmi ye ye diyen annem bana 65 kilo oldugumda iyi oldun yüzün ortaya cikdi diyordu simdide acik dikkatet kizim diyor

bnm annemde çok zayıflarsan seni eve koymam diyor.65 iyiymiş.daha fazla vermemeliymişim

evet spora yükeneyim biraz ama içimdeki ses ayşe diyetin gittin ye diyo

Diyet gitmez canım boşver içinde ki sesi sen başla diyetin yine gelir otomatik olarak... Cumaya az kaldı toparlan o zamana kadar..Cuma da yepyeni bi diyetmiş gibi başlarsın işte..Haftaya cuma da artık görelim eksileri..

Zayıflamayı hayal et işte. Deli gibi alışveriş yapabilirsin alışverişte indirime giren sadece small kalmış kıyafetlerden alabilirsin. Bir sürü şey var düşüncek

kizlaaarr

neöörüyonz bakem

cozutan oldumu ben yokken

sakiinn ben burda aclikdan tükürügümü yutarken

cozutani yolariiimmmm

ay yazmayin öyle yok ciko yedim yok dürüm yedim diyeee

sonra dertleniyom burda

yakinda su gecirmez laptop alicam :26:agzimin sularindan mahvoldu benimki

sözün kisasiii aciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm :84::84::84::84::84:

ay amaa aklimdan neler geciyo neler yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…