- 7 Mart 2011
- 9.186
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
menun guzlde sekerm nescafeler sekersz dmı
KIZLARRR kafamı dolabın sivri ucuna çarptım selpakla bastırıyotum naapmalıyım kan biraz azaldı gibi ama
Diyet gitmez canım boşver içinde ki sesi sen başla diyetin yine gelir otomatik olarak... Cumaya az kaldı toparlan o zamana kadar..Cuma da yepyeni bi diyetmiş gibi başlarsın işte..Haftaya cuma da artık görelim eksileri..
Zayıflamayı hayal et işte. Deli gibi alışveriş yapabilirsin alışverişte indirime giren sadece small kalmış kıyafetlerden alabilirsin. Bir sürü şey var düşüncek
canim dikis falan atilmasi gerekebilir.bence doktora gitgecmis olsun..
ay canim gecmis olsun ya :26::26:nasilsin simdi ..KIZLARRR kafamı dolabın sivri ucuna çarptım selpakla bastırıyotum naapmalıyım kan biraz azaldı gibi ama
kavanoz nasildi kavanooz recel kavanozumu tursumu neee ona göre saplagi yicenselam hatunlar!
gecmisi okuyamadim pek menumu paylasiyim hemen
sabah
1 tk keten tohumu
4 ince dilim fume hindi salam
2 kk peynir
domates,salatalik
ara
yesilcay
1 parca peynir
ara
turk kahvesi
ogle
ton balikli salata
ara
yesilcay
aksam
1 tk keten tohumu
5-6 kavanoz kapagi buyuklugunde izgarada yagsiz et (esim eti oyle guzel pisirmis ki..bi de yanina sarmisakli sos yapmistutamadim kendimiii cok yedimm:26:)
salata
1 bardak filtre kahve(azicik sut koydum)
10 findik,badem
simdi yesilcayimi icicem..
hosgeldinKızlarr ben geldim
23 nisan tatilini değerlendirip ailemin yanına gittim tabi bu durum bana pek yaramadı...Tartıya çıkmak bile istemiyorumAcayip bi kabızlık problemi çekiyorum aynı zamanda da regl oldum ve onun şişliği var ikisi üst üste gelince davul gibi oldum
Rezene çayımı yaptım içiyorumGeçmişe dalayım biraz bakayım neler kaçırmışım
Selam kızlar spora gitmiştim ama pek gelen giden olmamış topiğimize...
Spora gittim geldim yemeğimi yani special k mı yedim
Şimdik de bi kupa yeşilçayımı içeceğim ...
Sporuda zar zor yaptım karın ağrısından :105:
hosgeldin
canim o durumda spor yapman dogru degil bence :26:
Bencede çok doğru değil zorlandım zaten yapamadım bi kaç hareketi.. Hafif hafif yavaş yavaş yaptım geldim yarım saat bile sürmedi sabahta evde bi kaç dk yaptım yeter hastayken zor oluyo...
Zararlı mıymış kiii acaba
Psikolojik olarak huzursuz olduğumdan yaptım ya artı da çıkıyorum ya reglden dolayı..
canim zararlimi bilmiyorum ama bence sancin varsa kendini zorlaman dogru degil
ayrica hemen hemen her kadin regl döneminde + da olur neden buna bukadar tailiyorsinki normal bisey
haftaya fazla fazla gider kilolarin merak etme