- 20 Mart 2012
- 2.266
- 4
ALLAH'ım, ÇİRKİN Şansından Vazgeçtim, Bana Yiyip Yiyip de Kilo Almayan İNSANLARIN Şansından Ver. :) diyorummm ve aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH'ım, ÇİRKİN Şansından Vazgeçtim, Bana Yiyip Yiyip de Kilo Almayan İNSANLARIN Şansından Ver. :) diyorummm ve aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay çok sevindim kızmadın bana)olan oldu işte gezince yemeden olmuyor bakalım cumaya bir mucize olcak mı bari +300 kurtulsam..
ay aminnnn aminn ben de en çok o gıcık tiplere sinir olurum bu hayatta.yer yer kilo almazlar bana mısın demezler.Allahım onlar nasıl bir cinstir diye sorar dururum
merhaba canim sen monokini giymek istegen kizceydin herhalde :44:yoksa bursa arkadasimizdin :44:neyse sen onlari düsünmerhaba kızlar,
yoktum yine kaç gündür..cumartesi bir çıktım,balıkseir,bursa,istanbul...iyi gezdik.tabi gezince ne oldu diyet yalan oldu.sonuç:bu gün itibarıyle +300 gr!!!!moralim çok bozuldu motivasyonum düştü derken toparladım.sabah_ öğle menüm kötüydü anca uyandım dinlendim derken..ama akşam için çorbamı ve kabağımı pişirdim eski düzenime dönmeliyim.bikinilerimi denedim bugün eskisine göre çok güzel olsa da daha göbeğim duruyor.bisiklete de binmedim kaç haftadır akşama mekik aletimi çıkarcam artık yarın da bisiklete başlıycam.gitmeye 10 gün kaldı..havalar ısınacak inşllh artık.burda ne var ne yok herkes iyidir herşey yolundadır inşllh..
bende istiyorum aminALLAH'ım, ÇİRKİN Şansından Vazgeçtim, Bana Yiyip Yiyip de Kilo Almayan İNSANLARIN Şansından Ver. :) diyorummm ve aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nöbetci kizce bulursun canim topigimizde bulamadin imdat diye bagir cepden firar eder sacindan tutarimHerkes için tek temennidir heralde...Aynen dediğin gibi evde olduğumdan evde dört dönüyorum...
Evet buraya takılınca dediğin gibi geçiyo zaman öyle unutuyosun yemeği falan. Ama burası da her zaman yoğun olmuyo. Kimsenin olmadığı zamanlar oluyo işte o zaman kopuş anı benim için
canim duramiycak duruma gelme :26:mesela hmm salatalik nerdeyse hic kalorisi yok sayilan sebzelerden al bi salatalik hem doyuruyor hem sulu oluyor hemde ac hissetmesin kendini :26:yemedim abla valla yemedim
incecik olmak güzelde ben doğuştan ince olmak isterdim
valla ben unutamıyorum yemeği.çünkü sürekli yanımda birileri bişeyler yiyor.
biraz öncede baklava yediler bol fıstıklı
çok ısrar ettiler ye diye yemedim ama çok içim acıdı
incecik olduğumu hayal ettim.36 beden olduğumu.yemedim
merhaba canim sen monokini giymek istegen kizceydin herhalde :44:yoksa bursa arkadasimizdin :44:neyse sen onlari düsün
bende istiyorum amin
nöbetci kizce bulursun canim topigimizde bulamadin imdat diye bagir cepden firar eder sacindan tutarim
canim duramiycak duruma gelme :26:mesela hmm salatalik nerdeyse hic kalorisi yok sayilan sebzelerden al bi salatalik hem doyuruyor hem sulu oluyor hemde ac hissetmesin kendini :26:
by by kizlar :79:
o cinsden birde benim kardesim var gicik oluyorum 5 cocuk dogurdu dal gibi ayni anne ve babanin cocuguyuz onda bir hata yapmislar sanirim
geçmiş olsun canım.ne kadar duyarlısınız eşin ve sen.umarım tamemen iyileşir eski sağlığına kavuşur.ben de eşime sorayım belki bir fikri vardır.bişey öğrenirsem sana iletirim.
Selam şeker
Süper gezmişsin ve +300 gram güzel bence
Bi tuvaletlik işin var
Anammm yirim siziii duyarlılığınızdan dolayı tebrik ederim canım.
Çoğu insan önemsemiyor ne de olsa hayvan diye...
Çok sevindim insaallah gün geçtikce daha iyi olur bıdık.
Yemin et
Yemin etttt
İyiymiş şekerim Saçından çekilcek benimo ve kfleks var bi
SAĞOLUN KIZLAR EŞİMLE TEK ORTAK NOKTAMIZ hayvan sevgisipatates kizartmanin tadini unuttum ben sanirsam ama canimda istemiyor nedense herhalde löpür löpür yag olduguna kendi kendime kandirdim
tabii kide onunda cani var ve bazi insanlardan daha dostdur insana ay cok sevindim isallah düzelir canim
yap bence tatli istegini belki bastirir :26:
zaten esler genelde planimizi bozuyorlar
bence incecik olmak her tatliya bedel kizlar arada birde unuttum yemesem
ben buraya takilinca yemegi unutuyorum
ay çok sevindim kızmadın bana)olan oldu işte gezince yemeden olmuyor bakalım cumaya bir mucize olcak mı bari +300 kurtulsam..
ay aminnnn aminn ben de en çok o gıcık tiplere sinir olurum bu hayatta.yer yer kilo almazlar bana mısın demezler.Allahım onlar nasıl bir cinstir diye sorar dururum
şaka mı o ya 5 çocuk doğur dal gibi ol.insanın dibinde öyle birini olması çok can sıkıcıdır yaa.neyse artık biz zor elde ettiğimiz şahane vücutlarımız kıymetini onlardan daha iyi bilcez inşllh.
merhaba canim sen monokini giymek istegen kizceydin herhalde :44:yoksa bursa arkadasimizdin :44:neyse sen onlari düsün
bende istiyorum amin
nöbetci kizce bulursun canim topigimizde bulamadin imdat diye bagir cepden firar eder sacindan tutarim
canim duramiycak duruma gelme :26:mesela hmm salatalik nerdeyse hic kalorisi yok sayilan sebzelerden al bi salatalik hem doyuruyor hem sulu oluyor hemde ac hissetmesin kendini :26:
by by kizlar :79:
süpermiş canım çok sevindim inşlh 36 ya girdiğini de görürsün.Ben geldim kızlar nasılsnzz?
Ay nasıl özledim burayı anlatamam.
Kaç gündür eğitimlerle boğuşuyorum.23 nisan dolayısıyla izinleri birleştirdim izinliydim.
Buğünde geldim önümde fatura yığını sabahdan beri uğraşıyorum.
İşden çıkmadan geleyim bir bakayım dedim.
En son 67 kiloyuda gördüm:) Ama bu hafta yine tartılmadım bakalım cumaya ne olacak.
M beden deri ceketimi giydim önününe kapadım.Pantalonlar 42 idi 40 bedene düştüm.
Üst kısmım 38 dar oluyordu şimdi bol geliyor.Mutluyum inşallah böyle devam edeceğim.
Aklımda siz vardınız kaçamak yapmadım desem yeridir.
Sadece akşamları arada dondurma yedim kocişle ama çok etkisi olmadı şükür.
İşde böyle.Resimlerimide çektim aslında.Ama kardeşimin laptop'unun fişi kopmuş atamadım iş yerinde de yasak.
Biraz daha geçsin öyle ekliyeyim dedim uğraşmadım.Ama önceki halime bakıyorum da hoh diyorum.
İnşallah almıcam.Şu anda ilaç kullanıyorum vucutta su tutuyor biliyorum,bakalım en az etkiyle atlatıcam inşallah.
yok vallahi cok ciddiyim 36 beden giyor kizlari 38 ama bende onu sinir ediyorum kadinligin yüzkarasi diye kadin degil iskelet mübarek
süpermiş canım çok sevindim inşlh 36 ya girdiğini de görürsün.
iyi yapıyorsun annem de öyle der''ne o öyle tahta gibi kadın mı olur''der doğru valla azcık ama çok azcık et de olcak kadın vücudunda
süpermiş canım çok sevindim inşlh 36 ya girdiğini de görürsün.
bizdede bir dirhem et bin ayıp örter derler
canımı sıkanda war onlara pek ladırmıyom şekercim de ne biliim işte geldiler bana yine hrld
ohh ohh nerde ya çok istiyorum o deniz hawasını almayı
evet spora yükeneyim biraz ama içimdeki ses ayşe diyetin gittin ye diyoSıkma canını canım ya...Toparlarsın hemencik arada oluyo öyle elimizde olmayan şeyler. Spor yap 2 gün boyunca yediklerini yakmaya çalış mesela. Detokstan anlamam ama internetten araştırıp öyle bişey de yapabilirsin.
dünya da ne çileler çekiyor insanlar. bazen kendime çok kızıyorum. hiç şükrettiğim yok şikayet şikayet...ama ne acılar var bu dünyada. savaş hep en korktuğum şey olmuştur. umarım ülkem asla bir savaşa girmez
boranı ıspanak yada yeşil domatesle yaparlar bizde. haşlarsın sonra ezersin onları. yoğurtla karıştırırsın üzerine de yağ yapılır.
aman doğum gününmüş canım. sen önüne bak olan olmuş. yediklerin o kadar vahim değil. hem 24 saatten önce yağa dönüşmezmiş:) bol su spor hemen gider onlar.
gitsinler gitsinler:18::18:
kızlar ne ediyonuz ben yine işlere gömüldüm çok yoruldum çoooooooooook. akşama ne yiycem ben ya. yemek yok. eşim hiçbir sebze yemeğini yemiyor. sinir ediyor beni. onun yüzünden pişirecek şey bulamıyorum. geçen gün et topalağı deriz biz. sulu köfteye benzer birşey. ondan yaptım onuda yemedi. ay yemek seçen biri ile yaşamak tam bir işkence. yediği kahvaltı patates kızartması balık (o da tava olacak ille) kavurma falan. bu adamla yaşamakta kilo almamın bir nedeni resmen
hahahaha bizdeki bin dirhem bin ayip olayi olduzaten eskiler degilmi ye ye diyen annem bana 65 kilo oldugumda iyi oldun yüzün ortaya cikdi diyordu simdide acik dikkatet kizim diyor
evet spora yükeneyim biraz ama içimdeki ses ayşe diyetin gittin ye diyo