gel anlaşalım 1 ısırık
:18: bende kendime sütlü kahve yaptim :26: sütlü tarcinde güzel oluyor
Bende tıka basa yemek yemek istiyorum ama böyle iskenderler beytiler falan...
Tabi ki tatlı bişeyler sonrasında...En çok patates kızartmasını özledim.
kızlar iyi bir haber aldım sizle de paylaşayım dedim.
biz barınaktan bir köpek almıştık. eşimin işyerinde bakmak için. köpeği kısırlaştırıp verelim dediler tabii olur dedik bizde. köpek geldi 3-4 gün çok halsizdi bizde herhalde ameliyattan diye çok üstüne düşmedik. sonra hayvan zayıflamaya hiç birşey yememeye ve devamlı yatmaya başladı. cuma veterinere götürdük. gençlik hastalığına yakalanmış. bu köpekler için çok öldürücü ve riskli bir hastalık. fakültede ki hoca %5 ihtimal yaşar demiş. çok üzüldükneyse biz başka bir veteriner arkadaşı aradık o kendi hocası ile konuştu. internette araştırdık falan kurtulan hayvan çokmuş. %50 ihtimal hastalık başlangıç aşamasında ise yaşaya biliyormuş. bir serumu varmış ama heryerde bulunmuyor. ankaradan bir yerden bu ilacı temin ettik. ama hayvan çok kötü durumdaydı. cumartesi pazar artık hareket bile edemiyordu. dün barınakla konuştuk ilacı biz uygularız getirin dediler. dün ilaç kargo ile geldi. 2 gündür barınakta. serum vitamin antibiyotik alıyor. bugünde ilaca başlamışlar. biraz önce eşim aradı yemek yemeye başlamış. çok sevindim. köpek bile olsa oda bir can ya. ölürse çok üzüleceğim umarım iyileşip ayağa kalkar. yemek yemesi bile mucize şuan
1 ??? ama doymamkiiiii:18:
bende türk kahvemi yapsamki????
iskender deme ne olur ağlayasım geliyor.hele patates kızartması hiç demeeee
Valla benimde ağlayasım geliyor inanılmaz istiyorum anlatılamaz bişey yani
Ya ben aç olmasam da yemek istiyorum yani yemek saati gelsin diye takla atmadığım kaldı bi...
Çok sinir boozucu bişey. Siz buna nasıl çare buluyosunuz ?
ben bu konuyu daha sabah düşündüm.sürekli gözüm saatte öğle yemeği saatimi bekledim.ve sinirlerim çok bozuldu.
ama alışırım diye bekliyorum
Psikolojik yani...Diyette olduğumuzu düşündüğüm için sürekli açmışız gibi bi sinayl mii oluyo beynimizde anlamadım ki... Aynı durumdayız
Zaman geçmiyo sanki şuan aç değilim ama akşam yemeği biran önce gelsin diye saçmaladım...Kitap okuyorum ondan film izlemeye atlıyorum evin içinde boş boş dolanıyorum vs.
Beynim yoruldu düşünmekten :44:
merhaba kızlar,
yoktum yine kaç gündür..cumartesi bir çıktım,balıkseir,bursa,istanbul...iyi gezdik.tabi gezince ne oldu diyet yalan oldu.sonuç:bu gün itibarıyle +300 gr!!!!moralim çok bozuldu motivasyonum düştü derken toparladım.sabah_ öğle menüm kötüydü anca uyandım dinlendim derken..ama akşam için çorbamı ve kabağımı pişirdim eski düzenime dönmeliyim.bikinilerimi denedim bugün eskisine göre çok güzel olsa da daha göbeğim duruyor.bisiklete de binmedim kaç haftadır akşama mekik aletimi çıkarcam artık yarın da bisiklete başlıycam.gitmeye 10 gün kaldı..havalar ısınacak inşllh artık.burda ne var ne yok herkes iyidir herşey yolundadır inşllh..
kızlar iyi bir haber aldım sizle de paylaşayım dedim.
biz barınaktan bir köpek almıştık. eşimin işyerinde bakmak için. köpeği kısırlaştırıp verelim dediler tabii olur dedik bizde. köpek geldi 3-4 gün çok halsizdi bizde herhalde ameliyattan diye çok üstüne düşmedik. sonra hayvan zayıflamaya hiç birşey yememeye ve devamlı yatmaya başladı. cuma veterinere götürdük. gençlik hastalığına yakalanmış. bu köpekler için çok öldürücü ve riskli bir hastalık. fakültede ki hoca %5 ihtimal yaşar demiş. çok üzüldükneyse biz başka bir veteriner arkadaşı aradık o kendi hocası ile konuştu. internette araştırdık falan kurtulan hayvan çokmuş. %50 ihtimal hastalık başlangıç aşamasında ise yaşaya biliyormuş. bir serumu varmış ama heryerde bulunmuyor. ankaradan bir yerden bu ilacı temin ettik. ama hayvan çok kötü durumdaydı. cumartesi pazar artık hareket bile edemiyordu. dün barınakla konuştuk ilacı biz uygularız getirin dediler. dün ilaç kargo ile geldi. 2 gündür barınakta. serum vitamin antibiyotik alıyor. bugünde ilaca başlamışlar. biraz önce eşim aradı yemek yemeye başlamış. çok sevindim. köpek bile olsa oda bir can ya. ölürse çok üzüleceğim umarım iyileşip ayağa kalkar. yemek yemesi bile mucize şuan
kekten 2 ısırık alsam olurmu:18::18::18:
kaç gündür yediklerimi yazamıyorum
şu saate kadar yediklerimi yazayımda saçımdan sürüklesin dilek beni buna ihtiyacım var:26:
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurtyla yapılmış pastırmalı yumurta, domates maydonoz
ara: 4 yemek kaşık special k(sade yedim çatır cutur canım tatlı istedi )
öğlen : borkoli haşlama, 5-6 yaprak marul,çeri domates
ara:4 tane benimo
akşam:4-5 kaşık bezelye,yoğurt salata
patates kizartmanin tadini unuttum ben sanirsam ama canimda istemiyor nedense herhalde löpür löpür yag olduguna kendi kendime kandirdimBende tıka basa yemek yemek istiyorum ama böyle iskenderler beytiler falan...
Tabi ki tatlı bişeyler sonrasında...En çok patates kızartmasını özledim.
tabii kide onunda cani var ve bazi insanlardan daha dostdur insanakızlar iyi bir haber aldım sizle de paylaşayım dedim.
yap bence tatli istegini belki bastirir :26:1 ??? ama doymamkiiiii:18:
bende türk kahvemi yapsamki????
zaten esler genelde planimizi bozuyorlarunuttum yazmayı hanı yemek yasakya:))
aksam esım markete gıttı seker pare ve sam tatlısı almıss ve yanında dondurmaaa ne zamandır cnm ıstıyordu
ama rejım de olunca yasak lıstesıne gırdı ve unuttum dunde esım almıs gelmıs cok kotu oldummm esım normalde kılo veremessın sen dıyodu tartıyı gosunce ınnandıkı dun cok ısrar ettı gunumde gecıncı bırsey ne olur dıye bollısrar ettı bende 2 seker pare yanındede 1kasık dondurma yedımmm bılıyorum sucluyummmm ama ne yapımmm
bence incecik olmak her tatliya bedel kizlaraynen anlatılmaz yaşanır.incecik olmayı yiyip kilo almamayı okadar isterdimki.
böyle olunca dünyanın tadını almıyormuşum gibi geliyor
ben buraya takilinca yemegi unutuyorumYa ben aç olmasam da yemek istiyorum yani yemek saati gelsin diye takla atmadığım kaldı bi...
Çok sinir boozucu bişey. Siz buna nasıl çare buluyosunuz ?
şimdi ben çalıştığım için vakit daha çabuk geçiyor.ama anladığım kadarıyla sen evdesin işte ozaman işin çok zor cnm.
hafta sonları ben evde dört dönüyorum ne yesem diye.bi türlü aşamıyorum bu durumu.kilo verdikçe mutlu oluyorum ama
bi yandan da sürekli cnm bişeler yemek istiyor.diyete başlayalı 2 ay oldu.alışamadım hala.inş ileriki günlerde alışırım temennim bu
patates kizartmanin tadini unuttum ben sanirsam ama canimda istemiyor nedense herhalde löpür löpür yag olduguna kendi kendime kandirdim
tabii kide onunda cani var ve bazi insanlardan daha dostdur insanaay cok sevindim isallah düzelir canim
yap bence tatli istegini belki bastirir :26:
zaten esler genelde planimizi bozuyorlar
bence incecik olmak her tatliya bedel kizlararada birde unuttum yemesem
ben buraya takilinca yemegi unutuyorum
Yemin et
Yemin etttt
bence incecik olmak her tatliya bedel kizlararada birde unuttum yemesem
ben buraya takilinca yemegi unutuyorum
ay çok sevindim kızmadın banaSelam şeker
Süper gezmişsin ve +300 gram güzel bence
Bi tuvaletlik işin var
Anammm yirim siziii duyarlılığınızdan dolayı tebrik ederim canım.
Çoğu insan önemsemiyor ne de olsa hayvan diye...
Çok sevindim insaallah gün geçtikce daha iyi olur bıdık.
Yemin et
Yemin etttt
İyiymiş şekerim Saçından çekilcek benimo ve kfleks var bi
ALLAH'ım, ÇİRKİN Şansından Vazgeçtim, Bana Yiyip Yiyip de Kilo Almayan İNSANLARIN Şansından Ver. :) diyorummm ve aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn