canim unut simdiye kadar yediklerini dün dogum günündün bugünde toparlayamadin sabah yemissin sandvici öglen aksam karbonhydrat almamaya calisirsan toparlarsin geri
sagol tatlim
biri canini mi sIkdI elifim yoksa öylesine mi bunaldin seker :26:
gel ben sana meditasyon yapayimkapa simdi gözlerini düsün sahildesin acma gözlerini günes yüzüne vuruyor hava deniz kokuyor :98:
canımı sıkanda war onlara pek ladırmıyom şekercim de ne biliim işte geldiler bana yine hrld
ohh ohh nerde ya çok istiyorum o deniz hawasını almayı
bencede hiiiicc takma konussun dursunlar kendi kendi konusup susarlar sen yeterki sIkma tatli canInI
bak bu hafta eksi cikarsansana külahli dondurma alcem
ben kactim kizlar molaya cikacam öpüldünüz
yaa dün doğum günümdü,arkadaşlarla temal otele gittik akşam yemek yemek için dışarı çıktık.
yemek istemedim ama gönül koydular,bi de benim için toplandığımızdan bişey diyemedim artık yoğurtlu döner yedim akşam.:26::26:Sabahda sandvic yedim kaşarlı salamlı :26::26:
bütün konsantrem bozuldu
Menümü yazayım kaçayım ben. Vücudumun her bir noktası ağrıyor
Spor yapabilir miyim ondan da emin değilim
Kahvaltı (10:00) : Bi dilim ekmek , kk peynir , 3 zeytin, bi küçük domates, bi tutam çeçil peyniri
Ara (11:30) : Salatalık , yeşilçay ( bu ara spor öncesi arası)
Öğlen ( 13:30) : tavuk göğsünden ızgara , bi dilim ekmek , yoğurt , salata ( salatadan emin değilim alışverişe gitmeye bağlı )
Ara (15:00) : 6 badem
Ara ( 16:30) : Elma
Akşam (18:00) : Special K ve belki spora gidersem dönüşte 6-7 badem yerim bilmiyorum şuan...
regl mi yaklasiyor canim:26:
bak onu düsünemedimay benim toto okadar kücülürmi kiz dileek
cok aci canim ben daha fazlasini duymustum yazmak bile istemiyorum okadar aci ve cirkin
sende gevşeme varsa ben kendimi öldüreyim dilekcim
valla süper gidiyorsun
sevdiğin seni görünce şaşkınlıktan küçük dilini yutacak
selamm kızlar
ay güzel heycanlar bunlar
minenin dediği gibi sevdicen seni görünce küçük dilini yutacak
biz burdaki hepimiz öyle değilmiyiz
sevinir yeriz üzülür yeriz kızarız yeriz
millet bunları yaşayınca yemeden kesilir biz öyle değiliz malesef
şimdi sen kendini frenleyerek yemiyorsun :)) keşke canımız onlar gibi istemese
ay karışıkmı yazdım ne:26:
zaman şaka gibi hızla ilerliyo vallla
80 lerde bu topiğe ve 50 ye kadar düşersin sen bu azimle
60 ı bile hayal edemezken 5 lerdesin süpersin
seni seviyorum dileğim
100 u doldurmak için yazmaya devam ediyorum:) herşey senı yormamak sana özelden msj atabilmek için dilekkkkkkkkk
Diiiiileeeeeeeeeeeek
Sen demişsin ya spordan sonra 3yk nesfit yiyebilirsin diye...Bu menünün üzerine mi diyosun şekerim ? Çünkü spora akşam yemeğimi yedikten sonra gidiyorum...
Küçülür anam küçülür benimkinde bile birazcık incelme varsa
Accık tutcan gırtlagını işte.
Ay insaallah ne güzel yazmışın
Yediğim herşey gözüme batmaya başladı da
Cuma insaallah güzel rakamlar görürüz.
Cuma dan sonra anneme tartıyı saklatıcam zaten.
Selam Elüff.
Resimlerine baktım bol giyinmişsin ama bence süper tam boydan göremesekte
Anaaaa neler yazmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım bi gazla gidiyo burdaki kızlar olmasaydı ben çoktan caymıştım onu biliyorum ama.
Destek olmayınca insan ne de olsa yedim diyo sallıyo.:26:
Dediğin gibi her olayda yemeğe veriyoruz kendimizi.
86 lık dönemim kabustu resmen.
Bende seni çok sevdim cancazım insaallah vericez kalan kiloları da beraber
Süpersin sen
Ha gayret 77 olmuş
Yok canım bence aksam yemegini spordan sonra ye nesfiti yani
dünya da ne çileler çekiyor insanlar. bazen kendime çok kızıyorum. hiç şükrettiğim yok şikayet şikayet...ama ne acılar var bu dünyada. savaş hep en korktuğum şey olmuştur. umarım ülkem asla bir savaşa girmez
çok acı yaaaaa
hamile kalıncaya kadar tecavüze uğramışlar
hamile kalanlar salınıvermiş
bu olaylarda gerçekmiş
hem okuyorum hem ağlıyorum neler yaşamışlar
felaket etkilendim
2. kitap bu çok üzülerek okuduğum
hemde sadece türk-müslüman oldukları için bütün çileleri çekmişler
boranı ıspanak yada yeşil domatesle yaparlar bizde. haşlarsın sonra ezersin onları. yoğurtla karıştırırsın üzerine de yağ yapılır.he dogru ya biz senle sakiz cigniyordukben bu aralar sakiz cignemeye korkuyorum yeni yaptirdigim dolgu düser mazallah
güzel seyler düsün canim :26:
1 mayisda lunapark acilissi var oraya gitmeyi düsünüyorum avazim cikdigi kadar bagirasim var
menü planim degisti annemle konusdum dün ispanak almisdim onu yapiyormus benim icin
ne katayim dedi bende pirinc katma az bulgur pilavi olur ama az olsun yogurtlar yeriz dedim tamam dedi :26:
borani gibi yeriz dedi dedi de borani neydin ya unuttum :44:
yaa dün doğum günümdü,arkadaşlarla temal otele gittik akşam yemek yemek için dışarı çıktık.
yemek istemedim ama gönül koydular,bi de benim için toplandığımızdan bişey diyemedim artık yoğurtlu döner yedim akşam.:26::26:Sabahda sandvic yedim kaşarlı salamlı :26::26:
bütün konsantrem bozuldu
kekten 2 ısırık alsam olurmu:18::18::18:
enercinden banada ver biraz totomun üstündde oturuyorum birde metroda da oturacak yer ariyorummerhaba bayanlar, keyifler nasıl, diyetler kahvaltılar, ben yine kalktım tartıldım eksileri gördüm bugün, dün 10 km lik bir yürüyüş yapmıştım onun mu etkisi oldu bilemiyorum ama mutluyumfakat şimdi dışarıda deli gibi yağmur var, burdakilerin tabiriyle heavy rain:)) ama ben yürüyüş yapmak istiyorummmmm yaaaa, yine de oğluşumu okula götürüp yürücem ben valla :)
insallah sekerimçok tatlısın ya sağol hemşom
çıkalım eksi suzimmmm
hoşçakal suzim öpüldünn
benimo
kaç gündür yediklerimi yazamıyorum
şu saate kadar yediklerimi yazayımda saçımdan sürüklesin dilek beni buna ihtiyacım var:26:
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurtyla yapılmış pastırmalı yumurta, domates maydonoz
ara: 4 yemek kaşık special k(sade yedim çatır cutur canım tatlı istedi )
öğlen : borkoli haşlama, 5-6 yaprak marul,çeri domates
ara:4 tane benimo
akşam:4-5 kaşık bezelye,yoğurt salata
annem boraniyi yapardim yeme yeme unutmussum pissimdünya da ne çileler çekiyor insanlar. bazen kendime çok kızıyorum. hiç şükrettiğim yok şikayet şikayet...ama ne acılar var bu dünyada. savaş hep en korktuğum şey olmuştur. umarım ülkem asla bir savaşa girmez
boranı ıspanak yada yeşil domatesle yaparlar bizde. haşlarsın sonra ezersin onları. yoğurtla karıştırırsın üzerine de yağ yapılır.
aman doğum gününmüş canım. sen önüne bak olan olmuş. yediklerin o kadar vahim değil. hem 24 saatten önce yağa dönüşmezmiş:) bol su spor hemen gider onlar.
kızlar ne ediyonuz ben yine işlere gömüldüm çok yoruldum çoooooooooook. akşama ne yiycem ben ya. yemek yok. eşim hiçbir sebze yemeğini yemiyor. sinir ediyor beni. onun yüzünden pişirecek şey bulamıyorum. geçen gün et topalağı deriz biz. sulu köfteye benzer birşey. ondan yaptım onuda yemedi. ay yemek seçen biri ile yaşamak tam bir işkence. yediği kahvaltı patates kızartması balık (o da tava olacak ille) kavurma falan. bu adamla yaşamakta kilo almamın bir nedeni resmen
:18: bende kendime sütlü kahve yaptim :26: sütlü tarcinde güzel oluyorcnm tatlı istiyorrrrr.başım dönüyorrrrrrr:18::18::18::18:
kekten 2 ısırık alsam olurmu:18::18::18: