70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımı sıkanda war onlara pek ladırmıyom şekercim de ne biliim işte geldiler bana yine hrld
ohh ohh nerde ya çok istiyorum o deniz hawasını almayı

canımı sıkanda war onlara pek ladırmıyom şekercim de ne biliim işte geldiler bana yine hrld
ohh ohh nerde ya çok istiyorum o deniz hawasını almayı

bencede hiiiicc takma konussun dursunlar kendi kendi konusup susarlar sen yeterki sIkma tatli canInI
bak bu hafta eksi cikarsan sana külahli dondurma alcem

merhaba bayanlar, keyifler nasıl, diyetler kahvaltılar, ben yine kalktım tartıldım eksileri gördüm bugün, dün 10 km lik bir yürüyüş yapmıştım onun mu etkisi oldu bilemiyorum ama mutluyum fakat şimdi dışarıda deli gibi yağmur var, burdakilerin tabiriyle heavy rain:)) ama ben yürüyüş yapmak istiyorummmmm yaaaa, yine de oğluşumu okula götürüp yürücem ben valla :)

100 u doldurmak için yazmaya devam ediyorum:) herşey senı yormamak sana özelden msj atabilmek için dilekkkkkkkkk

Sıkma canını canım ya...Toparlarsın hemencik arada oluyo öyle elimizde olmayan şeyler. Spor yap 2 gün boyunca yediklerini yakmaya çalış mesela. Detokstan anlamam ama internetten araştırıp öyle bişey de yapabilirsin.

Diiiiileeeeeeeeeeeek

Sen demişsin ya spordan sonra 3yk nesfit yiyebilirsin diye...Bu menünün üzerine mi diyosun şekerim ? Çünkü spora akşam yemeğimi yedikten sonra gidiyorum...

regl mi yaklasiyor canim:26:
bak onu düsünemedim ay benim toto okadar kücülürmi kiz dileek
cok aci canim ben daha fazlasini duymustum yazmak bile istemiyorum okadar aci ve cirkin

Küçülür anam küçülür benimkinde bile birazcık incelme varsa
Accık tutcan gırtlagını işte.

sende gevşeme varsa ben kendimi öldüreyim dilekcim
valla süper gidiyorsun
sevdiğin seni görünce şaşkınlıktan küçük dilini yutacak

Ay insaallah ne güzel yazmışın
Yediğim herşey gözüme batmaya başladı da
Cuma insaallah güzel rakamlar görürüz.
Cuma dan sonra anneme tartıyı saklatıcam zaten.

Selam Elüff.
Resimlerine baktım bol giyinmişsin ama bence süper tam boydan göremesekte

Anaaaa neler yazmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım bi gazla gidiyo burdaki kızlar olmasaydı ben çoktan caymıştım onu biliyorum ama.
Destek olmayınca insan ne de olsa yedim diyo sallıyo.:26:

Dediğin gibi her olayda yemeğe veriyoruz kendimizi.
86 lık dönemim kabustu resmen.
Bende seni çok sevdim cancazım insaallah vericez kalan kiloları da beraber

100 u doldurmak için yazmaya devam ediyorum:) herşey senı yormamak sana özelden msj atabilmek için dilekkkkkkkkk

Süpersin sen
Ha gayret 77 olmuş

Diiiiileeeeeeeeeeeek

Sen demişsin ya spordan sonra 3yk nesfit yiyebilirsin diye...Bu menünün üzerine mi diyosun şekerim ? Çünkü spora akşam yemeğimi yedikten sonra gidiyorum...

Yok canım bence aksam yemegini spordan sonra ye nesfiti yani

kaç gündür yediklerimi yazamıyorum
şu saate kadar yediklerimi yazayımda saçımdan sürüklesin dilek beni buna ihtiyacım var:26:
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurtyla yapılmış pastırmalı yumurta, domates maydonoz

ara: 4 yemek kaşık special k(sade yedim çatır cutur canım tatlı istedi )

öğlen : borkoli haşlama, 5-6 yaprak marul,çeri domates

ara:4 tane benimo

akşam:4-5 kaşık bezelye,yoğurt salata

bol tatlım ewet sewiyorum öyle giyinmeyi zayıflayınca daha bi iyi oldu sankim bol kıyafetler :)
kolumu çıkartıyodum çekcem diye kızçem, olmadı zaten onlarda tiğsindim kendimden

menümüde yazayım
sabah
2 dilim denge ekmeğine kaşarlı tost
1 ç.b. şekersiz çay

kayısılı çay içtim

öğle

6 y.k. bakla yemeği
2y.k. yoğurt

ara toplam 6 tane fındık badem

akşam bilmiyom

işler war yine kaçıyorum cuma günü hepimizin KOCAMAN EKSİLERLE çıkması dileklerimle, sağlıklı uzun wadeli güzel kilolar wermek dileklerimlen hoşçakalın

dünya da ne çileler çekiyor insanlar. bazen kendime çok kızıyorum. hiç şükrettiğim yok şikayet şikayet...ama ne acılar var bu dünyada. savaş hep en korktuğum şey olmuştur. umarım ülkem asla bir savaşa girmez
boranı ıspanak yada yeşil domatesle yaparlar bizde. haşlarsın sonra ezersin onları. yoğurtla karıştırırsın üzerine de yağ yapılır.

aman doğum gününmüş canım. sen önüne bak olan olmuş. yediklerin o kadar vahim değil. hem 24 saatten önce yağa dönüşmezmiş:) bol su spor hemen gider onlar.

kızlar ne ediyonuz ben yine işlere gömüldüm çok yoruldum çoooooooooook. akşama ne yiycem ben ya. yemek yok. eşim hiçbir sebze yemeğini yemiyor. sinir ediyor beni. onun yüzünden pişirecek şey bulamıyorum. geçen gün et topalağı deriz biz. sulu köfteye benzer birşey. ondan yaptım onuda yemedi. ay yemek seçen biri ile yaşamak tam bir işkence. yediği kahvaltı patates kızartması balık (o da tava olacak ille) kavurma falan. bu adamla yaşamakta kilo almamın bir nedeni resmen

enercinden banada ver biraz totomun üstündde oturuyorum birde metroda da oturacak yer ariyorum
çok tatlısın ya sağol hemşom
çıkalım eksi suzimmmm
insallah sekerim
hoşçakal suzim öpüldünn

benimo seninmi o benimmi o
annem boraniyi yapardim yeme yeme unutmussum pissim birde haslanmis yumurtayla yogurtlu ha cilbir yapardik bak iyi fikir bidahakine cilbir yerim benim esimde öyle sebze yemez ona buna bahane bulur aman birde oglisimde ayni oldu
cnm tatlı istiyorrrrr.başım dönüyorrrrrrr:18::18::18::18:
:18: bende kendime sütlü kahve yaptim :26: sütlü tarcinde güzel oluyor

Bende tıka basa yemek yemek istiyorum ama böyle iskenderler beytiler falan...

Tabi ki tatlı bişeyler sonrasında...En çok patates kızartmasını özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…