70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar yemeğimi saat 1 buçuğu geçiyordu yedim..

Spor yapıcam bekliyorum. Ne kadar zaman geçmeli. Spor için yemekten sonra. Yemekten hemen sonra yapınca kilo yapıyormuş

Kızlar yemeğimi saat 1 buçuğu geçiyordu yedim..

Spor yapıcam bekliyorum. Ne kadar zaman geçmeli. Spor için yemekten sonra. Yemekten hemen sonra yapınca kilo yapıyormuş
Aç karnına daha faydalı olduğunu biliyorum da, tok karnına yapılınca kilo aldırır diye de duymadım ama. Googlden araştır istersen.

hosbuldum canim

sagol amiin Rabbim isteyen herkese nasip etsin

bu hafta olmaz canim reglim geldi gelicek haftaya belkii suziyle kapisirik yine

Son düzenleme:
Kanal d'deki diyeti yapan sen miydin canım? Karıştırıyorum bir de barerse var da.

Evetttt bendimmmm bu sabah listede yazan kahvaltıyı yapamadım acelem vardı nesfit yedim çıktım evden... Diğer herseye devam ediyorummm Yarin regl olucammmm cok acikiyorummmm canım hersey istiyoooo ama yemedim daha..
Gecen hafta başladım ben bu adar acıkmadım normaldi yani....ama Reglden olsa gerek tatlı krizim tuttu resmen....

Anasayfa / Sağlıklı Yaşam / Spor-Egzersiz
09-03-2011HT Gazete Haftada kaç saat spor yapılmalı?
Kilo vermek için ve kilomuzu korumak için kaç saat spor yapmalıyız? Spordan önce ve sonra neler yemeliyiz? Uzmanlardan yanıtlar pudra.com'da...
Spor yapmak kişiyi obezite, kalp hastalıkları, tansiyon ve diyabet gibi kronik hastalıklardan koruyor. Ayrıca, kilo vermeyi sağlıyor ve solunum ile bağışıklık sistemlerini güçlendirip iyi kolesterolü yükseltiyor.

Sağlık için haftada 3 gün 30-35 dakika, kilo vermek içinse haftada en az 4 gün 45 dakika egzersiz yapmak gerekiyor.

YAĞ YAKMAK İÇİN YÜRÜYÜN
Beslenme ve Diyet Uzmanı Müge Özyurt ile Beslenme ve Diyet Uzmanı Burcu İnce, “Yağ yakmak için en az 15-20 dakika spor yapılmalı. İdeal olan; düşük veya orta yoğunlukta 45-50 dakikalık yürüyüştür” diyor. Metabolizmayı hızlandırdığından yürüyüş ve koşma gibi egzersizlerle birlikte ağırlık kaldırılması da tavsiye ediliyor. Bilinçsiz yapılan sporun yarardan çok zarar getirdiğine dikkat çeken Özyurt ile İnce, “Sağlıklarını korumak amacıyla spor yapanların bunu haftada en az 3-4 kez gerçekleştirmeleri gerekiyor. Kişinin spora yönelme amacı kilo vermekse koşu ve yüzme gibi kardiyo egzersizlerden yararlanılmalı ve bu tablo ağırlık çalışmalarıyla desteklenmeli” diye konuşuyor.

AÇ KARNINA YAPILMAMALI
Sabah sporunu seven ve “Ancak bu saatlerde spor yapabilirim” diyenlerin karınlarının tok olması isteniyor. Bu durumda olanlara kahvaltıdan 2 saat sonra spor yapmaları öneriliyor. Zaman sorunu kişiyi kalktıktan sonra 1 saat içinde spor yapmaya zorluyorsa biraz karbonhidrat, kuru üzüm, 2-3 kuru kayısı, 2 ceviz tüketilmesi öneriliyor.

Öğlen spor yapanlar için sağlam bir kahvaltı şart! Kahvaltıda tam tahıllı ekmekle hazırlanan peynirli sandviç, domates ve salatalık iyi bir alternatif olarak değerlendiriliyor.

Spordan 1 saat önce süt ile meyve, yoğurt veya sadece meyveden oluşan ara öğün tüketmek yararlı oluyor. Spora akşam iş çıkışında gidenlerin bir sandviç ve meyve suyu tüketmeleri isteniyor. Spora aç gidildiğinde, çok enerji harcanıyor. Bu da, spor sonrasında çok yemeye yol açıyor.

Spordan sonra muz ve domates suyu
Spordan sonra boşalan deponun, muz ya da meyve suyu gibi glisemik indeksi yüksek besinlerle doldurulması gerekiyor.

E vitamini ihtiyacının giderilmesi için de, günde 10-15 adet fındık ya da badem tüketilmeli.

Spordan geç saatte çıkılması halinde (saat 21.00 gibi) akşam yemeği yenilmemeli. Alternatif olarak meyve suyu ve sandviç veriliyor.

Spor sırasında, 15-20 dakika aralıklarla, 1 çay bardağı su tüketilmesi gerekiyor. Kalp kası açısından önemli olan sodyum ve potasyumun kaybı suyla yerine konulamadığı için, domates suyu tüketimine ağırlık vermek de şart!

Allah bağışlasın canım

gelll 5 geeeeeeeeel
gelde bıtsın bu ıskence cok sıkldm bennnn:2::2::2::2::2:

Aman 5 gelince de mutlu olmuyosun ki ya

slm dilek nasılsın
bende cumartesiye 67 yi görmeyi hedeflemiyorum çünkü görücem
inşllah yazın sonuna doğru 5 li rakamlarıda görürüm senin gibi

iyidir canım seni sormalı.
Çizelgen yok yapsana çizelge

Selam şeker zerodan bişi olmazki kalorisi çok az zaten
Ben son zamanlarımda hep içiyorum.

Kizlar ben bu aralar doymuyorummmmmm yaaa hep acimmmm niye????
Yarin regl olcam bu hafa + yada sabitim yine.......

Reglden dolayı hep aç hissediorsundur ellerinde bişilere gider zaten.

30dK yurudummmm 195kal yaktimmmmm üstünede bir salatalık yedim...
...
Puccaammm kaynanam iyi cok şükür bişeyi kalmadi:) bu aksam gidicez yine ziyaretine

Geçmiş olsun tatlım tekrar.

slm dileğim olayımda cumaya birazcık eksii çıkayım

Topiğin gene regl günü gelmiş
İnsaallah olursun ya Cuma'ya kadar.

kizlaaarr

ne örüyonuz ay ben bunu gördükce elisi yapmak istegi doguyor icimde nasilda hamarat hamarat örüyo

Selammm kaymakk.
Sıkılıyorum ben
İş bitse de gitsem pef

Selam şeker çalışmaca
Sen naban_?

1 hafta sıkabilseydin dişini, sonucunu görürdük. Badem veya cevizin yok mu, onlardan yesen problem olmaz sanırım.

biter canim ya :26:

hadi ben ise kaciyoruumm

Sabah:
Salata ( Göbek, peynir, domates, salatalık),
Ihlamur

Ara:
Beyaz leblebi

Öğlen:
Kapuska,
Yoğurt

Ara:
10 tane fındık,
Şekersiz Türk kahvesi

Akşam:
Yağsız süt ve nesfit

Plan bu değişmezse tabi

Kızlar selaaam

Ya ben artıda gözüküyorum. Neyse bugünden itibaren kendime geldim ve cumaya çok iyi bir sonucum olmasa da artıda olmamak için çabalıcam.

Akşama da kabak yemeği var ondan yicem biraz...
bende arti gördüm bugün sIkkI basladim hayirlisiyla cumaya birsey kalmaz isallah
isallah basinizdan defolup gider ögretmendin herhalde belki baska yere cikar birsey olur allah büyük
benimde canim tavuk istiyor olmazsa salata yogurt corba yerim
ayy lafimi olur canim tabii yiyecen affiyet bal seker olsun tatlim oo ona bakarsan survivorda makarna yediler onda bile gözüm kaldi bana bakma sen herseyde canim ceker benim
Dişin nasıl oldu canım, geçmiş olsun.
cok sagol canim sis yanagim arada sizi yapiyor ama azaldi sanki sisligi
aslim eskisi gibi denk gelmiyoruz seker isallah reglin gelirde rahatlarsin canisi
sen napiyon
güzel fikir benimde hosuma gitti
Kizlar ben bu aralar doymuyorummmmmm yaaa hep acimmmm niye????
Yarin regl olcam bu hafa + yada sabitim yine.......
ya aslinda bende hep acim niye ki yesemde doymuyorum
zerodan birsey olmaz canim dilekde iciyor
slm dilek nasılsın
bende cumartesiye 67 yi görmeyi hedeflemiyorum çünkü görücem
inşllah yazın sonuna doğru 5 li rakamlarıda görürüm senin gibi

gelll 5 geeeeeeeeel
gelde bıtsın bu ıskence cok sıkldm bennnn:2::2::2::2::2:

gelllinn 6li rakamlar gelinnnn :84::84::84::84:

Selam kizlar arami yaptim bi kayisi biraz karpuz yedim
Ay niye bilmem acim sanki ama icimdeki canavara
Diyorum...
gidip su iceyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…