iyi akşamlar balık etli hatunlar
kilom 74
amacım hamilelikte almış olduğum kiloları vermek . ilk hedefim 64 daha sora 58 başarılı olacağıma inanıyorum
İlk önce çorba-salata-su ile başla bari de, şişsin miden
Amaaan ne olcek kız, 1 saatin lafı mı olur, koca günü bitirdik, geçer şimcik o da.cuf cuflarız biz de.
Resmi tatilde çalışmanız çok saçmaBende özel sektörde çalışmıştım. Bütün resmi dini bayramlar ve cumartesi pazar tatildi.
Saçmalamışlar
Ufff yine kaçamak yine kaçamak yaa
İki adet köfte kaçırdım ya
Ama ekmeksiz ve mangalda yapılmıştı yağda kızartılmadı... Acaba çok zarar verir mi diyetime ?
Bi sakıncası olmaz canım, ekmek yememişin, pilav yememişin. Bol yeşilik-ayranla tamamlasaydın menünü.
Valla çoğu özel sektör böyle canım, çalışmayan çok az yer var. Onlara da biz denk gelemedik maalesef.
Sıkma canını, akşam hafif geçiştirirsin, bişey olmazzz.Canım işte sorun o köftelerin ana öğün dışında yenmesi
Öğle yemeğimi 13:30 da yemiştim , köfteleri de saat 4 gibi yedim... 7 de de akşam yemeğimi yicem...
Bekliyoruz bakalım geçsinn zamann bi an önceeee
Özel sektör de maalesef böyle adamlar işine geliyorsa diyo.
Bide mesai falan diye de geçmiyo bizim. Normal çalışma işte.
Çok abartıyorsun şeker.
O kaçamak değil ki.
Köfteden bişey olmaz.
Yaşasın o zaman... Bişey olmasın zaten. Bu hafta ki hedefim çok fazla ama ben boğazımı tutamıyorum regl yüzünden.
Bu arada hangi sektör de çalışıyosun yani ne iş yapıyosun çok merak ettim :26:
Ev tekstili ve perde canım.
Bilgi işlem yazılımdayım :)
Keşke regl oldugumda köfteyle geçiştirsem
Nerde tatlı var yutuyorum ben.
Selammm güzellerrrr nayyybersiniizz
Benim canım sıkılıyorr canım tatlı istiyor her dakika zor tutuyorum kendimi
Sizde durumlar nasıl
Bende iyiyim canım sağol ahh ahh ben bitter çikolata sevmem ki.. Aynen benimde annem babam sadece bitter yiyor evde ama ben açık çikolata birde ben şerbetli tatlılar istiyorum ne yazık ki normal birşey değil bendeki tatlı sevdasıSelam canım , iyidir benden senden naber ??
Bende bugün fazladan köfte yedim ama neyseki bişey olmazmış
Çok krizdeysek light çikolotalar var ya k fleksin di sanırım ondan ye bi tane yada küçük bi parça bitter yiyeblirsin. Bitteri anneme önermişti doktor diyette.
Hımm güzelmiş işin... Allah bozmasın canım
Ben şanslıyım normalde hiç tatlı aramam çok nadir çikolata falan yerim...Regl döneminde de canım çok istemez ama kan şekerim çok düşüyo titremeler geliyo buz gibi oluyorum. Mecburen bi küp atıyorum falan. Anca öyle yerim yani.
Bu konuda senden daha tecrübeli değilim ama çok tatlı krizine girdiğinde illa yiceksen sütlü tatlılardan bişeyler olabilir sanki... Kedi diliyle falan yapılıyo byleee çok lezzetli şeyler
Sizde durumlar nasıl
Bende iyiyim canım sağol ahh ahh ben bitter çikolata sevmem ki.. Aynen benimde annem babam sadece bitter yiyor evde ama ben açık çikolata birde ben şerbetli tatlılar istiyorum ne yazık ki normal birşey değil bendeki tatlı sevdasıEvet az önce okudum seninde yazını canım köfte yağdada pişmemiş madem zararı olmaz zaten işimiz zorr
1 hafta sıkabilseydin dişini, sonucunu görürdük. Badem veya cevizin yok mu, onlardan yesen problem olmaz sanırım.
Sizde durumlar nasıl
Ev tekstili ve perde canım.
Bilgi işlem yazılımdayım :)
Keşke regl oldugumda köfteyle geçiştirsem
Nerde tatlı var yutuyorum ben.
Teşekkür ederim canım biraz önce bir kayısı yedim şimdi daha iyiyim.. Sütü daha önce duymuştum birdahakine de onu yaparımTatlı krizini önlemek için 1 bardak sütün içine çubuk tarçın atıp içebilirsin, çubuk yoksa toz tarçın da olur, yarım saat sonraya tatlı isteğini bastırıyor. Ya da kuru kayısı-incir türü 1 tane ara öğünlerde yiyebilirsin. Bu dönemlerde, fındık-fıstık-ceviz de tatlı isteğini giderirmiş.
bugünkü menüm
sabah
spordan önce 1 greyfurt suyu, 2 kuru kayısı
spordan sonra 2 kuru kayısı,2 çay kaşığı pekmez,1 avuç leblebi
öğlen
200 gr tavuk eti
bol salata
ara
12 tane çilekkkk(bu senenin ilk çileğini yedim)
1 avuç leblebi
akşam
5 yemek kaşığı mısır gevreği
belki az light süt
ara
acıkmam gibime geliyo
2.5 litre su
3 kupa yeşil çay
hahahah aynennnnn hiiiç fena olmazdı hemdee bende varda yıyemıyorummBen de okul tatil,odamda pinekliyorum
ımmmh olsa da yesemdondurma da fena olmazdı:131::131::131::131:
Afiyet olsun da kuzu doydun mu bunlarla.
Hepsi bol enerji verir de ne bilim ben doymazdım