Aynennnn yaaaaa 69 takili kaldı. Resmennnnnnnn offffff
sıkılmaa
biz senle aşağı yukarı aynı kilolardayız 5 lii günlerde gelecek benim umudum varrr
yaz da geliyo daha kolay veririz gibime geliyor :13:
Allah bağışlasın canım
Aman 5 gelince de mutlu olmuyosun ki ya
Sen naban_?
gelllinn 6li rakamlar gelinnnn :84::84::84::84:
hosbuldum canim
sagol amiin Rabbim isteyen herkese nasip etsin
bu hafta olmaz canim reglim geldi gelicek haftaya belkiisuziyle kapisirik yine
bende sus diye canavarin kafasina vurup duruyomSelam kizlar arami yaptim bi kayisi biraz karpuz yedim
Ay niye bilmem acim sanki ama icimdeki canavara
Diyorum...
gidip su iceyim
:80:Bende kaçtımmmm kizlar ufakligi uyutayimmmmm....
kısceler oldum gulmekten
ben saat 5 e gelsın de cıkayım demek ıstedım
he kılomda 5 lere geleblır tabıkısı
hahahayyyyyyy
Kız sen ağzının payını almadın mı daha anam, bir de geçmiş konuşuyonkiz ballii önceden süyle ona göre haftasonu dikkat edeyim :18:disli rakipsin tökeslemeyim yine
bende sus diye canavarin kafasina vurup duruyom
:80:
haftasonu ekmegin icini yedim cökelekle
bugünde sabah yogurt yedim öglen corba ictimölüyom aclikdan napcam ben :26: sert seyler yiyemiyorum
alternatifde aklima gelmiyor domates yiyemiyorum sag tarafim sis ve sizi yapiyor kulanamiyorum haftasonuda fazla zararli seyler yedigim icin ciss yemiyorum
tavuk yutarim herhalde aksamaleblebi var ara olarak yiyebliecegim ama yiyemiyorum elmamda var oda sert
1 bardak süt iceyim :26:
kısceler oldum gulmekten
ben saat 5 e gelsın de cıkayım demek ıstedım
he kılomda 5 lere geleblır tabıkısı
hahahayyyyyyy
Fevkalade nin fevkinde:))))
ballikaymak evet desin öyle gelecem öyle gelecem kiKız sen ağzının payını almadın mı daha anam, bir de geçmiş konuşuyon
Balkaymak ezer geçer seni demedi deme.
isyerinde cabuk corba yaptim dilegim onun icinde kücük ekmek taneleri vardin :26:Süt iyi fikir canım çorbayı da 2 kase falan içebilirdin.:26:
İçine ufak ufak etimek ezebilirdin tok tutardı seni.
Spor yaptım geldimm ölüyorum sanırım.
Kollarım parmaklarım bile tutmuyo valla...
Spor hakkında bi sorum daha olacak. Bi site de grdüm spordan sonra muz gibi yada muzlu süt gibi bişeyler tüketmeliymişiz...Doğrumu acaba spordan hemen sonra birşeyler yemek
Spor yaptım geldimm ölüyorum sanırım.
Kollarım parmaklarım bile tutmuyo valla...
Spor hakkında bi sorum daha olacak. Bi site de grdüm spordan sonra muz gibi yada muzlu süt gibi bişeyler tüketmeliymişiz...Doğrumu acaba spordan hemen sonra birşeyler yemek
bende hep öyle diyorum ama toparlayamıyorum canım yaaDiyetle ilgili motive olman gene senin elindeki
Bi kaç gün salarsın kendini sonra toplayacagım kendimi diyerek.
Yeniden başlıyormuş gibi bende hep işe yarar
benimkide öyle çok yemiyor pilavı falan ama oyun olarak algıladığı için ağzına götürüyoryok canım benimki tabağına koyuyorum akşamları mesela biz yemekteyken
o hepsini dışarı atıyor
evin hertarafı yemek oluyor
onun yemek için değil oyun sanıyor
pofff
pilavı felan makarnayı hiç sevmez
babası kılıklı yemiyo ya
kendim yediriyorum
hemen dışarı çıkarmaya çalışıyor
bende hayır deyince yapmıyor ama istemiyor
çiğnemek istemiyor
löp löp yutmaya çalışıyor
ayyy ne kadar zormuş çocuk büyütmek ahh anam ahhh şimdi hak veriyorum sana
Offf çok sıkıldımmmmmmmm
Daha da 1 saat 15 dk var
İlk önce çorba-salata-su ile başla bari de, şişsin midenselam kızlar
kayınvalidemlerdeyiz kızlar
biselam vereyim dedim
birazdan eltime yemeğe geçecez yine pilav milav götürcem sanırım
Offf çok sıkıldımmmmmmmm
Daha da 1 saat 15 dk var
Bi sakıncası olmaz canım, ekmek yememişin, pilav yememişin. Bol yeşilik-ayranla tamamlasaydın menünü.Ufff yine kaçamak yine kaçamak yaa
İki adet köfte kaçırdım ya
Ama ekmeksiz ve mangalda yapılmıştı yağda kızartılmadı... Acaba çok zarar verir mi diyetime ?
Valla çoğu özel sektör böyle canım, çalışmayan çok az yer var. Onlara da biz denk gelemedik maalesef.Resmi tatilde çalışmanız çok saçmaBende özel sektörde çalışmıştım. Bütün resmi dini bayramlar ve cumartesi pazar tatildi.
Saçmalamışlar