Kızlar hani bebeklere dişleri çıktığında diş buğdayı yapılır ya, biliyorsunuzdur belki. Ben ondan yesem sizce ağır mı olur? İçinde yağ, şeker vs. yok. Tek korkum buğday. Buğday, nohut ve kuru fasulye haşlaması. Sizce olur mu? :44:
Resmi de şu:
Eki Görüntüle 397544
bence yeme canım diyetteysen hepsi çoook ağırrr
Teşekkür ederim.
rica canım ama üzülme :):) kilo verince bizlerde yerizzz tabii aşırıya kaçmamak kaydı ilee
slm kızlar kımse yokmu bugun yaw nerelerdesınız bakım
Selam canım...Bugün pek kimse yok pazar pazar gezmelere gittiler heralde..
Bende birazdan yürüyüşe çıkcam. Senden naber?
hahaha ay çok güldürdün beni yaaa sende ben gibisin bende zor dayanıyorummYine aşırıya kaçamıcaz.Of, aşeriyormuş gibi hissediyorum kendimi yaaaa...
ii cnm bende spor yaptım oturuorum karnım çok acıktı bugun
neyse ben kaçar kızlar geç kalıorum yürüyüşe grşzz :)))
Canım menünü yazmayı unutuyo musun ben hiç göremedim de . Menünü yazsan yorumlayabiliriz belki az yiyosundur boşuna. Ara öğünlerine dikkat edersen çok acıkıcağını sanmıyorum. En fazla 3 saat aç kalmaya çalış.Çok aç kalınca sonra yediğin zaman vücut depolama yapabiliyo.
anammm kızzz sen ne fenamışsınnnn
ama o gün eşiminde şöyle bir tepkisi olduu bak o konuda hakkını yiyemem
benim öyle kızıştığımı görünceee işte muhabbet ettiler bayaa sonra dedi sevgilim bilgisayarı istiyor vermek zorundayım dedi son ra görüşürüz falan dedi kız da :sevgiline selam söle öpüyorum onu çok dedi o da seni öpüyor yazdı eşimde sonra zaten biz konuştuk ama benim netten işte tel no m var eşinde ararsın beni falan bir konu hakkında ona danışmıştım o yüzden böle dedi bende direk eevet biliyorum fikrim değişirse ararım seni canım ben falan yazdım bildiğimi bilsin diye ki zaten her gece eşimin teli elimde oluyor geçenlerdede yine aradı eşimi ben çıktım tele bizimkide uyuyordu tele uyandı ama ben açayımmı deyiince sen aç tmm konuş ben konuşamıcam dedi bende konuştum falan kız sen sölersin arara o yine beni falan dedi ama bizimkinede söledim aramadı tabikiiiii hehehehe kolaymıı öleeee aramakkkkk eşimde tmm ben idare ederim aramaya gerek yok artık dedi konu öle kapandııı accık sanki ben çıkınca tele morali bozuldu sankimm KIZINtühh keşke şu an müsait değil deseydimm töbe töbeee ay ballıkaymak neler neelr soktun aklımaaa
hosgeldinSelam kızlarrr benimdee zayıflamamm gerekiyorrr hemde birann önceesiz nasıl verdiniz yada veriyorsunuz pko olduğum için zor gidiyor kilolar 2 kilo almışım yinee offff böyle gidersee kurtulamicam bu hastalıktann
döv beni dilekiimmSon 17 gün kaldı canım.
Zaman su gibi akıp geçiyo cidden.
Woowwww ablacımm süpersin uğramışsın buralaraa.
Gelince eğer kilo aldıysan halledersin sen zaten
Gelmeni 4 gözle bekliyoruz
Geçmiş olsun çekirgee
Selam canım.
Kuzeninin gittiği diyetisyene mi gideceksin?
Bi diyetisyen kontrolunda olmak en mantıklısı sen yavaş veriyorum diyordun zaten
Beğenmedim tatlım..
Sabahları bol yeşillikli 2 dilim ekmekli güzel bi kahvaltı yap.
Çay olarakta ıhlamur veya diğer bitki çaylarından iç.
Öğlen tavuk yemeklerinden ye salata ve yoğurtla.
Akşam k-fleksini yiyebilirsin
Oooo balım kaymağım gel de bi saçından yolıyım sen yokken kimsenin saçından yolamıyorum.
Güzelmiş şekerim afiyet olsun
İnşaallah bol eksileri görürsün.
Sosyete!!!
Yerimmm leynnnn seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tebrik ediyorum cancazım benim
Görüşürüz canım bol bol gezersiniz artık
İyiyiz canım seni sormalı sana da bişey diyemicem bende cozuttum çünkü
yok dilekim ben abartmadimSelam kızlar
Ben abarttım siz abartmayın
P.tesinden itibaren gene eski moda dönücem.
Bu sefer bünyeyi şaşırtmak için k-flekse başlıyorum.
Bakalım sonuçları nasıl olacak.
canim ben denedim ama beni doyurmdi :26:kızzzlarr k special doyuruyor mu
a.s canim bugün pazar ya fazla kise olmazslm kızlar kımse yokmu bugun yaw nerelerdesınız bakım
ay akrabami bulduuuuumm
ayni benn nasilda yuttu löp diye
Tek Seferde Hepsini Yuttu!.. - Video - SacitAslan.com
dıyet menumu deıştırdım cnm onceden kahvaltı yapmıyordum bugun 8de kaldım specıkal k ve süt 10da 1kıvı 12.de 2bardak yesıl cay 1 dılım ekmek 5 zeytın kıymalı yumurta 6.7 catal 3de bı kase yogurt bugun 6ogun yapmaya calısıyorum normalde 2 ogun beslenıodum
kızlar spor olarak ne yapıyorsunuz ben sabah 1 saat akşam 1 saat yürüyorum yeterli mi acaba
canim nohut ve kuru fasulye protein agirlikli ve lifli gidalar, o yuzden tok tutar seni..diyette tuketeblirsin ama bugday karbonhidrat agirlikli..ekmek niyetine dusunursen 4-5 kasik tuketebilirsin diye dusunuyorum..ya da bugdayi az koy icine..yanlissam uyarir arkadaslarKızlar hani bebeklere dişleri çıktığında diş buğdayı yapılır ya, biliyorsunuzdur belki. Ben ondan yesem sizce ağır mı olur? İçinde yağ, şeker vs. yok. Tek korkum buğday. Buğday, nohut ve kuru fasulye haşlaması. Sizce olur mu? :44:
Resmi de şu:
Eki Görüntüle 397544
deluuuuuay akrabami bulduuuuumm
ayni benn nasilda yuttu löp diye
Tek Seferde Hepsini Yuttu!.. - Video - SacitAslan.com
canim bolgesel kilolarin var mi bilmiyorum..yuruyus her zaman iyidir ama eger kalca gobek varsa bolgesel zayiflama hareketlerine yonel derimmkızlar spor olarak ne yapıyorsunuz ben sabah 1 saat akşam 1 saat yürüyorum yeterli mi acaba
pucccaaa beni duyabiliryomusun canımmm,
flakesi ne zaman tüketiyorsun akşam mı sabah mı?
Kahvaltı gerçekten senin söylediğin daha cazip geliyo kulağaÖğlen de biliyosunuz tavuk yiyodum ama tavuk butlarımın hepsi bozulmuuuş
Birde ben akşam kahvaltılık gevrek yiyince doymuyorum ki hiç yaa... Bi çözüm bulmam lazım biran önce bu duruma. Kendim için alışverişe çıkayım düzelticem hepiciğini
Kahvaltı da diğer bitki çayları demişsin ya canım...Bende şuan kayısılı form çay var ama içinde sinemeki otu var. Sen demiştin ya bağımlılık yapıyo diye. O yüzden içmeye cesaret edemedim. Birde ben henüz bu sıcak içecekleri şekersiz içemediğim için hiç ağzıma sürmüyorum. Alışamadım şekersiz içmeye.
ne yedin merak ettim
ben 1.5 hafta boyunca bitter çiko bile yemicem
sende kaçamak yapmasan iyi olur
cnm çektiği için demiyorum sırf seni düşündüğümden
bu arada sevdiğine kavuşmanada az kalmış
Evet canım o diyetisyene gideceğim, nasıl bir bünyem var bilmiyorummmm
Aç kaldığım diyetlere alışkın olduğum için sanırım, pek etkilenmiyorum diyetten
Konuşayım anlatayım derdimi, böyle kafama göre oluyor aslında.
Sonuçta bende kansızlık var, vitaminsizlik oluyor, belki başka bir diyet verir.
İnşallah işe yarar da yaz bitmeden 57 olurummm
Bugün de gaza geldim 17 dk eliptik bisiklet yaptım
Ayyy bebeğim yemedim yedirdim içmedim içirdim
Ne yedin len sen çekirge olarak bende yicem o zaman
valla yazdikda sonra bende anladim fena oldugumu
ee öyle olmaz böyle olur
de tabi daha neler neler de
hosgeldinburaya takil canim
döv beni dilekiimm
tut saclarimdan
parcala beni
hele bi cek baskalarinin saciniüzerime gül koklamak yooooookk