Evet canım gebelik içinde faydalı tabii.. Kilon kaç.. Yaşım 19
21 yasindayim canim su an 68 kiloyum 78 le baslamistim boyumda 1.75 senin kac boyun ? Kac kilo vermek istiyosun
oo senin boyun varmış canım yaa masAllah vermesen bile birşey olmazmıış ki :)) Ne yazık ki benim boyda yok 163 boyum ve 15 kilo vermek istiyorum sonrası gelir zaten... Beraber Katedebiliriz bu yolları aslında :):)
Hayır canım nişanlıyım ya sen ? :) Ya birde benim sorunum ne biliyormusun sürekli canım tatlı istiyorr şuan bile önümde baklava var inanır mısınnn ofoffAslinda ben pek gostermiyodum ama doktor biraz zayifla dedi. Verirsin istedikten sonra istedigin seyleri yerken o anda cok mutlu oluyosun ama yedikten sonra insan uzuluyocips kola cikolatayi birakinca daha guzel verdim ben tabi sende bugunden basla hemen canim evlimisin ?
Hayır canım nişanlıyım ya sen ? :) Ya birde benim sorunum ne biliyormusun sürekli canım tatlı istiyorr şuan bile önümde baklava var inanır mısınnn ofoff
Ben evliyim 2 sene olcak temmuzda.Baklava onundeyken gercektende guzel motive olursun
hadi ya masAllah erken evlenmişsinn :)) aslında ennn iyisi sormaa hemde nasıl motiveee olurummm bir dilim yiyip kaldırdım evet şimdi başlayabiliriz
işin zor canım bende tutamıyorum kendimi hep bugun diyete baslıyorum diyerekten uyanıyorum ama olmuyorrKizlar dun ve bugun berbat benim icin diyet acisindan cok kotu gecti bu hafta kesin artilarda olurum boledevam edersem kaynim dondurma getirmis bir kücçük magnum yedim nasil tekrar motivasyon elde ederim nasil tekrar diyete konsantre olurum bilemiyorum ama suan cok iradesizim bisey deyin kizlar bana napsam haftasonlari ve misafir geldigindediyet yapmak cok zorlasiyor:43
Hayır canım nişanlıyım ya sen ? :) Ya birde benim sorunum ne biliyormusun sürekli canım tatlı istiyorr şuan bile önümde baklava var inanır mısınnn ofoff
kız kaldır onu çabuk yemeeeeeee öle sağlıklı beslenmemi olur bakk ben öle şerbetli tatlıyla aram yoktur ama çikolataya aşırı deliriyorum fakat 1 aydan beri ıı-ıh sadece geçen hafta yedim ve tadı da hiç hoşuma gitmedi sırf sinirden yemek için yedim o da 2 paket gofredo ve eti uzun çubuk antep fıstıklı çikolatalarından yedim inanki ciddiyim saana yedikten sonra midem rahatsızlandı gerçekten insan yemeyince tadını unutuoo ve sağlıklı yaşamaya alışıoun artıko yüzden ilk 1 hafta zorlanırsın ama sabret yeme sakın onu yiyince mutlu olucaksan ye ama inan vicdan azabı yetio onu yedikten sonra o yüzden yedikten sonra ne hale gelceğini düşünürsen eminim bırakıcaksın yemeyi hadi bakalım dene
Günaydın kızlar,
Kilo vermem öyle yavaşladı ki, ne kadar dikkat de etsem sabit kalıyorum.
Ben de geçen hafta koruma diyetindeki gibi 1 gün her istediğimi yedim sonra diyete devam ettim.
67.9 çıktım
Bu hafta tartılmadım bilhassa, yarın diyetisyene gideceğim randevu iptali olursa beni alacaklar.
Anladım ki diyetisyen beni görmeden, ölçüp biçmeden kilo veremeyeceğim ben
Hepinize iyi pazarlar diliyorummm
geçmiş olsun
noldu kızçem sana geçmiş olsun dikkat et kendine canım benim :18:sana ihtiyacımız var toppikte sonra enseye şaplağı kim atacak bize hadi ley yeme diye kim sölenecek bizee
ıhlamur,karabiberli bal,tuzlu limon suyu içmeni tavsiye ederim ,heemen önlüyor gribi falan
bu arada kız sen hani doktorla yapıoduk aranı barışmışsın erkek arkadaşınlaşaka bir yana çok sevindim senin adına ben tamamen bitti herşey sanmıştım ama siz de sanırım 2 haftada bir rahatlıktan geliyor başınıza ayrılık kız birbirinizin kıymetini bilin doya doya yaşayın günleri nazlanın kızın barışın ama hemen hepp çok sevin birbiriniziii
ahanda topiğin aşk böcüğü geldiii yinee başladım aşklı sözlere
Günaydın canımEvet bi türlü düzelmedi gerçekten! Geçmiş olsun canım iştahın kesilir belki hasta olunca benim öyle oldu bi kilo vermiştim
Gecmis olsun canim....
sorma canim sorma bi acildimi benim bogazda toparlaya bilirsen toparla reglde yaklasiyo canavar gibiyim inan
gecmis olsun canim
gördüüüüm, gördüüüüüm, yıllar sonra bu sabah tartıda ilk kez 6yı gördüüüümmmm!
Geçmiş olsun çekirgee
kız ben seni diğer arkadasla karıstırdım bak assağıda yazdım nasıl verdin on kilo falan dıye töbe töbe :)))) Diyorum niye cvp vermedı ruzgarguluuu :) çok su içemiyorum ne yazık kiii..Su icmeye basla o zaman
Selam kızlar
Ben abarttım siz abartmayın
P.tesinden itibaren gene eski moda dönücem.
Bu sefer bünyeyi şaşırtmak için k-flekse başlıyorum.
Bakalım sonuçları nasıl olacak.
kız ben seni diğer arkadasla karıstırdım bak assağıda yazdım nasıl verdin on kilo falan dıye töbe töbe :)))) Diyorum niye cvp vermedı ruzgarguluuu :) çok su içemiyorum ne yazık kiii..ama alısırım ufak ufakk
Anladım diyet yapmadın mı canım peki ve bebişin varmıı :)Canim haftada 3 gün 1 saat yürüyüş 3 litre su vede vakitli yedim haftada 1 kezde tatlı yedim az tabiki.
Anladım diyet yapmadın mı canım peki ve bebişin varmıı :)
ay iyi iyii bende tahıllı yiyorum zatenn beyazı çıkarttım hayatımdann kız ben 16ımdayken inceciktim 55 ten çok olmamıstıım aah ahh o günlere geri dönüücemmm az kaldıı taktım bukez tamamm :)) Görmessinn kuzum kıızzmaaYaptım tabi kıztahilli ekmek yedim aksam ekmek yemedim. Su içmeyi bende sevmem ama iciyorum zor bisi değil yani icmek
:) burayı takip et sen zayıflarsıno baklavayida görmeyim bidaha
Bebis yok daha uğraşıyoruz