70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

21 yasindayim canim su an 68 kiloyum 78 le baslamistim boyumda 1.75 senin kac boyun ? Kac kilo vermek istiyosun

oo senin boyun varmış canım yaa masAllah vermesen bile birşey olmazmıış ki :)) Ne yazık ki benim boyda yok 163 boyum ve 15 kilo vermek istiyorum sonrası gelir zaten... Beraber Katedebiliriz bu yolları aslında :):)

oo senin boyun varmış canım yaa masAllah vermesen bile birşey olmazmıış ki :)) Ne yazık ki benim boyda yok 163 boyum ve 15 kilo vermek istiyorum sonrası gelir zaten... Beraber Katedebiliriz bu yolları aslında :):)

Aslinda ben pek gostermiyodum ama doktor biraz zayifla dedi. Verirsin istedikten sonra istedigin seyleri yerken o anda cok mutlu oluyosun ama yedikten sonra insan uzuluyo cips kola cikolatayi birakinca daha guzel verdim ben tabi sende bugunden basla hemen canim evlimisin ?

Hayır canım nişanlıyım ya sen ? :) Ya birde benim sorunum ne biliyormusun sürekli canım tatlı istiyorr şuan bile önümde baklava var inanır mısınnn ofoff

Kizlar dun ve bugun berbat benim icin diyet acisindan cok kotu gecti bu hafta kesin artilarda olurum boledevam edersem kaynim dondurma getirmis bir kücçük magnum yedim nasil tekrar motivasyon elde ederim nasil tekrar diyete konsantre olurum bilemiyorum ama suan cok iradesizim bisey deyin kizlar bana napsam haftasonlari ve misafir geldigindediyet yapmak cok zorlasiyor :43

işin zor canım bende tutamıyorum kendimi hep bugun diyete baslıyorum diyerekten uyanıyorum ama olmuyorr boğazımızı tutmalıyıızz

Hayır canım nişanlıyım ya sen ? :) Ya birde benim sorunum ne biliyormusun sürekli canım tatlı istiyorr şuan bile önümde baklava var inanır mısınnn ofoff

kız kaldır onu çabuk yemeeeeeee öle sağlıklı beslenmemi olur bakk ben öle şerbetli tatlıyla aram yoktur ama çikolataya aşırı deliriyorum fakat 1 aydan beri ıı-ıh sadece geçen hafta yedim ve tadı da hiç hoşuma gitmedi sırf sinirden yemek için yedim o da 2 paket gofredo ve eti uzun çubuk antep fıstıklı çikolatalarından yedim inanki ciddiyim saana yedikten sonra midem rahatsızlandı gerçekten insan yemeyince tadını unutuoo ve sağlıklı yaşamaya alışıoun artık o yüzden ilk 1 hafta zorlanırsın ama sabret yeme sakın onu yiyince mutlu olucaksan ye ama inan vicdan azabı yetio onu yedikten sonra o yüzden yedikten sonra ne hale gelceğini düşünürsen eminim bırakıcaksın yemeyi hadi bakalım dene

sorma kız hemde ne vicdan azabııı şimdi bunu yedim ya bak moralim bozuldu işte bir an kendime engel olamıyorum tatlıyı görünce haklısın aslında yemesem birsüre unuturum belkii ama bırakıcam yok yokk kafaya taktımm valla ne giysem düzgün durmuyor ben 16 yasındayken 53 kiloydum fıstıkkk gibiydi fiziğim ne olduysa 3 senede oldu iştee Ama seni tebrik ettim 10 kilo vermek hiiç kolay değiil umarım bende başarırım canımm

Nasıl kilo verebiliyorsan öyle yap şekerim bende duraksama dönemindeyim, hayat çok anlamsız geliyo

Sağol bebişiiimm

Ben böyle aşkın ızdırabını diyorum sen anla

Günaydın canım Evet bi türlü düzelmedi gerçekten! Geçmiş olsun canım iştahın kesilir belki hasta olunca benim öyle oldu bi kilo vermiştim

Kızz ben hastayım diyorum sen iştahın kesilir diyorsun, dobiç olmak böyle birşey işte

Sağol beybi

Gecmis olsun canim....

Sağol yavru kuşş

sorma canim sorma bi acildimi benim bogazda toparlaya bilirsen toparla reglde yaklasiyo canavar gibiyim inan

gecmis olsun canim

aayyy ben canavar gibi değilim ama bünyem camışa bağladı gram vermiyor valla

gördüüüüm, gördüüüüüm, yıllar sonra bu sabah tartıda ilk kez 6yı gördüüüümmmm!

Acaabaa nasıl bi duyduu

Tebrikler canım

Geçmiş olsun çekirgee

Sağol diilom inciyle de buluşamadık benim halim yüzümden

LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNN SAKIN HASTA OLMAYIN HOŞ BİRŞEY DEĞİL

Selam kızlar
Ben abarttım siz abartmayın
P.tesinden itibaren gene eski moda dönücem.
Bu sefer bünyeyi şaşırtmak için k-flekse başlıyorum.
Bakalım sonuçları nasıl olacak.

Ayyy bebeğim yemedim yedirdim içmedim içirdim

Ne yedin len sen çekirge olarak bende yicem o zaman

Canim haftada 3 gün 1 saat yürüyüş 3 litre su vede vakitli yedim haftada 1 kezde tatlı yedim az tabiki.

Anladım diyet yapmadın mı canım peki ve bebişin varmıı :)

Yaptım tabi kız tahilli ekmek yedim aksam ekmek yemedim. Su içmeyi bende sevmem ama iciyorum zor bisi değil yani icmek
:) burayı takip et sen zayıflarsın o baklavayida görmeyim bidaha
Bebis yok daha uğraşıyoruz

Son düzenleme:
Yaptım tabi kız tahilli ekmek yedim aksam ekmek yemedim. Su içmeyi bende sevmem ama iciyorum zor bisi değil yani icmek
:) burayı takip et sen zayıflarsın o baklavayida görmeyim bidaha
Bebis yok daha uğraşıyoruz
ay iyi iyii bende tahıllı yiyorum zatenn beyazı çıkarttım hayatımdann kız ben 16ımdayken inceciktim 55 ten çok olmamıstıım aah ahh o günlere geri dönüücemmm az kaldıı taktım bukez tamamm :)) Görmessinn kuzum kıızzmaa Buarada en kısa zamanda olurr insAllah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…