Canım yaa öyle deme anlıyorum kolay değil,ben de çok sıkıntı yaşadım evimde üniversiteyi kazanıp geldim ve uzaktayım.Ama şu var ki içim yine acıyo bana bunları yaşattıkları için,evlensen belki bu sıkıntıları yaşamayacaksın evet ama yine canını sıkacak..:96:
550 kalori süper
spor salonunda kaç saat kalıyosun merak ettim hangi aletleri kullanıyosun :44:
ben 1 saat kalıyorum en fazla 350 kalori yakıyorumda :26:
Bende şehir dışında okumuştum dayanamadım bıraktım... Ama gerçekten son zamanlarda ben artık dayanamıyorum. Ben çok sevmem öyle bıcır bıcır misafiri falan. Sevgilimle bi evleneyim başbaşa takılcam öyleee.. Sıkılcağımı sanmıyorum ya evlenince. Müstakbel kocişim çok eğlenceli
Özledim zaten gelse de beni kurtarsa o burdayken gene çıkıyoduk sürekli kafam dağılıyo şimdi hep evdeyim. Tahammül edemiyorum.
Bende şehir dışında okumuştum dayanamadım bıraktım... Ama gerçekten son zamanlarda ben artık dayanamıyorum. Ben çok sevmem öyle bıcır bıcır misafiri falan. Sevgilimle bi evleneyim başbaşa takılcam öyleee.. Sıkılcağımı sanmıyorum ya evlenince. Müstakbel kocişim çok eğlenceli
Özledim zaten gelse de beni kurtarsa o burdayken gene çıkıyoduk sürekli kafam dağılıyo şimdi hep evdeyim. Tahammül edemiyorum.
anladim yawrucum o zaman,sehre indiginiz bi gun diyetisyeni aradan cikarmaya bak
bulunduğum ilçede özel diyetisyon yok canım
devlette varmış ama oda kilolu bir bayanmış gidenlerde memnun değil
eşimde pek desteklemiyor diyetisyen konusunda bpğazını tut yeter diyor
il merkezide 1,5 saat devamlı gitmek zor olur öyle işte şimdilik kendi çapımda dikkat edmeye çalışıyorum
kaçamak yapmadan duramıyorum ben malesef
kendime hakim olmam lazım
kiyamam canim yaa,odana gir kapiyi kapatSelam kızlar , çok başım ağrıyor deli gibi
Ev şuan benim kaldıramayacağım kadar kalabalık. Ve ben evde yalnız olamamaktan çok sıkıldım.
Bi huzur bulamıyorum ne rahat spor yapabiliyorum hergün nede bugün rahat rahat maç izleyebildim. İnsanın deliresi geliyo bazen. Artık kendi evim olsa ,
ben karar versem msafirine bilmem nesine süper olcak. Evlenmek istiyoruuuum arrtık!!
hadi canım senindemi adın tubiikmemnun oldum
bu arada sağol canım inşallah
zor olmazmıyaa4yılda 6.cı evdi bu ,,dedik artık burası son olsun 6-7yıl dururuz ama yok canımyaa olmadımı olmuyo,aha noldu 1sene dolmadan uçuyoruz başka eve çıkcaz nşallah o ev son olur bıktım taşınmaktaaaaaaannnn
bende sevmezdim bekarken annemin evindeyken misafiri falan,hoş hala sevmiyorum ama,nasılsa kırk yılda bi geliyolar misafirler oyüzden çokta rahatım yani,,ama şu varki yalnızlıkta zor canımyaa,şuan misafilerden kafana göre biri yoksa sıkar seni tabi,,ama kendi evine elbetki kafana denk insanlar gelicek oda güzel olur yani,,ama hergün değil haftada bir 2 kafi dimi,,ama fazla düşünme bunları sonra ararsın nemelazım:26:relax ol dicemde davulun sesi uzaktan hoş tabi diceksin haklısın ne diyim allahım muradına erdirsin tez zamandaa:123:
anladim yawrucum o zaman,sehre indiginiz bi gun diyetisyeni aradan cikarmaya bak
kiyamam canim yaa,odana gir kapiyi kapatben oyle yapardim,bahanem de hazir ders caliscamm saolsun misafirler sayesinde universiteyi kazandimmm walla insanin kendi evi gibisi yok..annemlere gidiyorum 3-4 gun sonra kendi evimi,duzenimi ozluyorumm hayirlisiyla evlenirsiniz isallah fistik :62:
he yaa bende tubik,yumusak g de yohhniye o kadar ev degistiriyonuz yaa?3.mu geliyo yohsamm
hoşbuldum cnmm sağolllvalla yazdikda sonra bende anladim fena oldugumu
ee öyle olmaz böyle olur
de tabi daha neler neler de
hosgeldinburaya takil canim
döv beni dilekiimm
tut saclarimdan
parcala beni
hele bi cek baskalarinin saciniüzerime gül koklamak yooooookk
yok dilekim ben abartmadim
kahvaltida 5 6 dilim ekmek peynir tere yagi salam.........yedim
az öncede 3 tane cikolu bisküvü götürdüm
simdilik okadan
hazirim hadi basla
canim ben denedim ama beni doyurmdi :26:
a.s canim bugün pazar ya fazla kise olmazsende yenisin galiba hosgeldin
bizde 3,5 yılda 4 ev değiştirdik en son evimizde kalırdık tayinimiz buraya çıktızor olmazmıyaa4yılda 6.cı evdi bu ,,dedik artık burası son olsun 6-7yıl dururuz ama yok canımyaa olmadımı olmuyo,aha noldu 1sene dolmadan uçuyoruz başka eve çıkcaz nşallah o ev son olur bıktım taşınmaktaaaaaaannnn
oy oy maşallahkızlar bugün tartıya cıktım ve tamm 7 kilo vermişim yaa...ben tickera 1 ay önce tartıldığım kilomu yazmıstım demek oluyor ki 1 ayda tm 7 kilo vermişim inş tartı yanlış değildir
bendede var koşu bandı ama ben çook sıkılıyorum onda yaaacanim ben kosu bandina asigimmm,bilmiyorum neden hic inesim gelmiyorbugun kimse de yoktu salonda 45 dakika kosu bandindaydim..ilk 5 dk yurudum..sonraki 10 dakika tempolu yurudum.tabi bu arada nabzim yukseldi,nabzimi da kontrol ediyorum aletten..cunku nabiz yukselmeyince yeteri kadar vucut enerji tuketmiyo..nabzim 150 falan olunca kosmaya basladim,20 dakika 7-8 hizi arasi kostum,son 10 dakika hizimi azaltarak yurudum..bu sekilde 380 kalori yaktim(yag yakma ozelligini aktif hale getiriyorum)
sonra eliptik aleti kullandim yaklasik 20 dakika onda da hizimi 65 in altina dusurmemeye calisiyorum,120 kalori yaktim..en son da bisiklet kullandim 50 kalori zorlandigimi hissettim,biraktim..sonra da bacaklara yonelik 2 alette egzersiz yaptim..tum aletleri yag yakma butonuna bastiktan sonra kullaniyorum..yag yakma butonundayken aletler biraz daha agir oluyo hissettigim kadariyla,fazla efor harcadigin icin normale gore daha cok kalori kaybediyosun..ben kullandigim aletlerin hizlarini yazdim ama diger aletlerde nasil oluyo bilmiyorum canimm
bu arada kilo verdim d,ye kendime ödül verdim yarım porsiyon künefe :18::18::18:
selam kızlar herkese iyi geceler
bugün dışardaydım
akşam eve girdik
diyet miyet kalmadı
iskenderler kolalar uçtu havada
he yaa bende tubik,yumusak g de yohhniye o kadar ev degistiriyonuz yaa?3.mu geliyo yohsamm
merhaba demeyi unuttummmnapiyosunuz yawrularim..bugun saat 12 de kalktik 1e dogru anca kahvalti yapabildik..
kahvalti
1 dilim salam
1 kk peynir
1 dilim tam tahilli ekmek
domates,salatalik,maydonoz
1 tane zeytin
ara
1 elma
1 buyuk bardak yesil cay
3-4 findik,badem
sonra spora gittim,550 kalori yaktimmm:118::118::118::118::118::118::118:tabi eve gelene kadar aksam 8 oldu
aksam
yemekten once 1 tatli kasigi keten tohumu
2 kepce pirasa yemegi
3-4 kasik yogurt
bol salataa
simdi de 1 buyuk bardak yesilcayimi hupletiyorummm,iste boyle hatunlar..sizler napiyosunuzzzz?
Merhaba
Sabah:
2 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 biber
yarım haşlanmış yumurta
Öğlen:
1 kase sütlü speciel k
2 galeta
Akşam:
1 bardak çorba
1 tabak tavuk döner(tatlı tabağı ile )
2 tabak salata
Birazdan da 1 greyfurt ve 1 elma yiyeceğim:26:
selam kızlar
gezdim geldim bende
nasılsınız görüşmeyeli
eşim evde maç izliyor bide komşumuz var yanında
bende mutfakta kaldım arada servis yapıyorum onlara
sanırım biz yeneceğiz eşimin morali 0 olur
kızlar banada biel atın yaaa
motivasyon falan yerlerdeeeee
çok fena durumdayım
diyetten eser kalmadı
yarın tekrar başlıyorumda diyemiyorum çünkü inancım kalmadı
eski kilomun altına indim yaa yeter diyemi bakıyorum neee
ama yetmez daha zayıf görünmüyorum
üüüüüffff çok üzülüyorum aslında ama icraatte yok
erik yiyorum şuan kütür kütür
annem tvde dinlemiş
sınırsız yeşil erik yiyebilirsiniz demiş bitane diyetisyen
pazarı şerifleriniz hayır olsun geleceğin çıtırık hatunları,gerçi gün bitti amaaaa
napıyonuz bakem
selam kızlar nasılsınız
bugunku menumu yazıyorum
sabah
1 domates
1 salatalık
dereotu,biber
1 çay kasıgı tereyağ
1 çay kasıgı bal
2 dilim peynır
1,5 dilim uno denge ekmeği
1 bardak sekersız cay
ara yok kahvaltıyı gec yapmıstım
öğle
4 yk.nohut yemeği
3 yk.yoğurt
ara 1 avuç leblebi
akşam
200 gr.uskumru
salata
3 yk.makarna
1 bardak zero
1 dilim ekmek
yemekten sonra bır avuç cekırdek 2 bardak sekersız cay içtim ve 1 çay kasıgı bal yedım...
bugun cok oldu yarın kaldıgım yerden devam edıcem.su 2 gunden berı motıvasyon dusuklugum var umarım yarından ıtıbaren eskı halıme donebılırım.........herkese ıyı geceler....
ilave:2,5 lt su,2 kupa form cayı,1 bardak nescafe..
slm kızlar
canim ben kosu bandina asigimmm,bilmiyorum neden hic inesim gelmiyorbugun kimse de yoktu salonda 45 dakika kosu bandindaydim..ilk 5 dk yurudum..sonraki 10 dakika tempolu yurudum.tabi bu arada nabzim yukseldi,nabzimi da kontrol ediyorum aletten..cunku nabiz yukselmeyince yeteri kadar vucut enerji tuketmiyo..nabzim 150 falan olunca kosmaya basladim,20 dakika 7-8 hizi arasi kostum,son 10 dakika hizimi azaltarak yurudum..bu sekilde 380 kalori yaktim(yag yakma ozelligini aktif hale getiriyorum)
sonra eliptik aleti kullandim yaklasik 20 dakika onda da hizimi 65 in altina dusurmemeye calisiyorum,120 kalori yaktim..en son da bisiklet kullandim 50 kalori zorlandigimi hissettim,biraktim..sonra da bacaklara yonelik 2 alette egzersiz yaptim..tum aletleri yag yakma butonuna bastiktan sonra kullaniyorum..yag yakma butonundayken aletler biraz daha agir oluyo hissettigim kadariyla,fazla efor harcadigin icin normale gore daha cok kalori kaybediyosun..ben kullandigim aletlerin hizlarini yazdim ama diger aletlerde nasil oluyo bilmiyorum canimm
Selam kızlar , çok başım ağrıyor deli gibi
Ev şuan benim kaldıramayacağım kadar kalabalık. Ve ben evde yalnız olamamaktan çok sıkıldım.
Bi huzur bulamıyorum ne rahat spor yapabiliyorum hergün nede bugün rahat rahat maç izleyebildim. İnsanın deliresi geliyo bazen. Artık kendi evim olsa ,
ben karar versem msafirine bilmem nesine süper olcak. Evlenmek istiyoruuuum arrtık!!
iyiakşamlar kızlar
bugünki menümü yazıyorum
sabah:domates salatalık 5 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim tam bugday ekmeği maydonoz yeşilçay
ara:10 badem
2.ara 2 grisini 1 bardak ayran
akşam17:00 3 kaşık corba 4 kaşık ıspanak yemeği salata yoğurt 1 dilim ekmek
20:30da 1 elma
gün içinde 3 ltre su yemeklerden önce keten tohumu
bugüngün içinde 2 saat 45dk spor yaptım bunu sabah öğle ve akşam olarak yaydım
az sonrada kayısı cayı içicem
selam kızlar herkese iyi geceler
bugün dışardaydım
akşam eve girdik
diyet miyet kalmadı
iskenderler kolalar uçtu havada
inşallah canım gelsinde hallolsun inşallahAmiiin inşallah bi sağ salim gelsin de hayatım. Gerisi hallolacak bi şekilde. Kafama göre olmasını bırak bizimkilerde bi okey takıntısı var alllaaah yani. Başım şişti şıkır şıkır. Sohbet falan da yok tabi haliyle. Çok sıkılıyorum çok. Hayır normalde de annemler çok çıkmıyo artık önceden sürekli giderlerdi şimdi hep evdeler. Huzur yok bana.
Haklısın ders çalışmayı düşünebilirim zaten sınavlara şurda ne kaldı...Bi buçuk ay falan var. İyi aklıma soktun haaaSaol canım güzel duaların için. İnşallah olur hayırlısıyla. Üniversitedeyken şehirden mutsuzdum ama gerçekten öğrenci evi bile olsa kendi evin gibisi yok diyebilirim. Artık benimde evim olsun yaa
bizde 3,5 yılda 4 ev değiştirdik en son evimizde kalırdık tayinimiz buraya çıktı
kiracılıkla uğraşmayalım diye ev aldık
şimdi öyle bir derdimiz kalmadı
darısı başınıza inşallah
hayırlısıyla güzel bir ev versin rabbim