- 7 Mart 2011
- 9.186
- 4
merhaba demeyi unuttummmnapiyosunuz yawrularim..bugun saat 12 de kalktik 1e dogru anca kahvalti yapabildik..
kahvalti
1 dilim salam
1 kk peynir
1 dilim tam tahilli ekmek
domates,salatalik,maydonoz
1 tane zeytin
ara
1 elma
1 buyuk bardak yesil cay
3-4 findik,badem
sonra spora gittim,550 kalori yaktimmm:118::118::118::118::118::118::118:tabi eve gelene kadar aksam 8 oldu
aksam
2 kepce pirasa yemegi
3-4 kasik yogurt
bol salataa
simdi de 1 buyuk bardak yesilcayimi hupletiyorummm,iste boyle hatunlar..sizler napiyosunuzzzz?
selam kızlar
gezdim geldim bende
nasılsınız görüşmeyeli
eşim evde maç izliyor bide komşumuz var yanında
bende mutfakta kaldım arada servis yapıyorum onlara
sanırım biz yeneceğiz eşimin morali 0 olur
kızlar banada biel atın yaaa
motivasyon falan yerlerdeeeee
çok fena durumdayım
diyetten eser kalmadı
yarın tekrar başlıyorumda diyemiyorum çünkü inancım kalmadı
eski kilomun altına indim yaa yeter diyemi bakıyorum neee
ama yetmez daha zayıf görünmüyorum
üüüüüffff çok üzülüyorum aslında ama icraatte yok
erik yiyorum şuan kütür kütür
annem tvde dinlemiş
sınırsız yeşil erik yiyebilirsiniz demiş bitane diyetisyen
hoşgeldin bacımpazarı şerifleriniz hayır olsun geleceğin çıtırık hatunları,gerçi gün bitti amaaaa
napıyonuz bakem
veremeyecem diye değil canım ben zaten az az veriyorum diyet olayına hiç kaptıramadım kendimiinancın mı kalmadı,kaç kilo vermişsin neden vereme ki bence gayet başarılısın ama yok hala inanmıyorum diyosan
AL SANA
hoşgeldin bacım
ben takılıyorum öyle mutfak köşelerinde
sende ne var ne yok
hoşgeldin bacım
ben takılıyorum öyle mutfak köşelerinde
sende ne var ne yok
veremeyecem diye değil canım ben zaten az az veriyorum diyet olayına hiç kaptıramadım kendimi
sağlıklı beslenme olayı, kaşık saymak falan motivasyon bitti yani
nepcam bilmem
toparlanmam lazım
[/QUOTE
Bence çizelgene bakman yeterli
Merhaba
Sabah:
2 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 biber
yarım haşlanmış yumurta
Öğlen:
1 kase sütlü speciel k
2 galeta
Akşam:
1 bardak çorba
1 tabak tavuk döner(tatlı tabağı ile )
2 tabak salata
Birazdan da 1 greyfurt ve 1 elma yiyeceğim:26:
yesil cay icmeyi de unutma tatlimmbizim evde artik aliskanlik oldu.yemekten sonra hemen yesilcay demliyoruz esim bir yesil cay paketi bir de meyveli bir cay atiyo bazen..tadindan skilmiyoruz boylecee
bence canim diyetisyene git tahlil yaptir,belki bi yerlerde farkinda olmadan yanlis yapiyosun..icin rahat eder en azindanselam kızlar
gezdim geldim bende
nasılsınız görüşmeyeli
eşim evde maç izliyor bide komşumuz var yanında
bende mutfakta kaldım arada servis yapıyorum onlara
sanırım biz yeneceğiz eşimin morali 0 olur
kızlar banada biel atın yaaa
motivasyon falan yerlerdeeeee
çok fena durumdayım
diyetten eser kalmadı
yarın tekrar başlıyorumda diyemiyorum çünkü inancım kalmadı
eski kilomun altına indim yaa yeter diyemi bakıyorum neee
ama yetmez daha zayıf görünmüyorum
üüüüüffff çok üzülüyorum aslında ama icraatte yok
erik yiyorum şuan kütür kütür
annem tvde dinlemiş
sınırsız yeşil erik yiyebilirsiniz demiş bitane diyetisyen
yok tatlim ya haftada 3 gun gidiyorum spora..evde esofmanla pineklemeyi kim istemezoh oh sporda yapmışsınbe yapmadım bugün miskin miskin oturdum :26::26::26:
pazarı şerifleriniz hayır olsun geleceğin çıtırık hatunları,gerçi gün bitti amaaaa
napıyonuz bakem
iyiyiz yawrucum..sende havadisler nasil?hayirlisiysa olur isallah canimm,bu arada adasiz tubikk hanimmmkafam ağrımaya başladıpc vuruyo başıma sanırım oturana kadar bişiycik yoktu
bugün gezdik tozduk parklarda oturduk,ablamla yeğenlerle yavruşlarımla turladık,onlar parkta oynadı biz çene çaldık ablamlahttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/aklinialirimsmile.gif
e bide gelirken çok güzel bi ev buldum kiralıkbayıldım eve yarını iple çekiyorum,sabahtan konuşmaya gidicez,inşallah fiyatı indirirlerde tutarız,tam istediğim gibi bi ev,banyosu eşimin istediği gibi geniş ,mutfağıda tam benim istediğim gibi daha yeni yapılmış full ALLAAAAH düşündükçe dahada hevese giriyorum,inşallah olur
kafam ağrımaya başladıpc vuruyo başıma sanırım oturana kadar bişiycik yoktu
bugün gezdik tozduk parklarda oturduk,ablamla yeğenlerle yavruşlarımla turladık,onlar parkta oynadı biz çene çaldık ablamla
e bide gelirken çok güzel bi ev buldum kiralıkbayıldım eve yarını iple çekiyorum,sabahtan konuşmaya gidicez,inşallah fiyatı indirirlerde tutarız,tam istediğim gibi bi ev,banyosu eşimin istediği gibi geniş ,mutfağıda tam benim istediğim gibi daha yeni yapılmış full ALLAAAAH düşündükçe dahada hevese giriyorum,inşallah olur
bence canim diyetisyene git tahlil yaptir,belki bi yerlerde farkinda olmadan yanlis yapiyosun..icin rahat eder en azindan
merhaba demeyi unuttummmnapiyosunuz yawrularim..bugun saat 12 de kalktik 1e dogru anca kahvalti yapabildik..
kahvalti
1 dilim salam
1 kk peynir
1 dilim tam tahilli ekmek
domates,salatalik,maydonoz
1 tane zeytin
ara
1 elma
1 buyuk bardak yesil cay
3-4 findik,badem
sonra spora gittim,550 kalori yaktimmm:118::118::118::118::118::118::118:tabi eve gelene kadar aksam 8 oldu
aksam
yemekten once 1 tatli kasigi keten tohumu
2 kepce pirasa yemegi
3-4 kasik yogurt
bol salataa
simdi de 1 buyuk bardak yesilcayimi hupletiyorummm,iste boyle hatunlar..sizler napiyosunuzzzz?
Selam kızlar , çok başım ağrıyor deli gibi
Ev şuan benim kaldıramayacağım kadar kalabalık. Ve ben evde yalnız olamamaktan çok sıkıldım.
Bi huzur bulamıyorum ne rahat spor yapabiliyorum hergün nede bugün rahat rahat maç izleyebildim. İnsanın deliresi geliyo bazen. Artık kendi evim olsa ,
ben karar versem msafirine bilmem nesine süper olcak. Evlenmek istiyoruuuum arrtık!!
hadi canım senindemi adın tubiikiyiyiz yawrucum..sende havadisler nasil?hayirlisiysa olur isallah canimm,bu arada adasiz tubikk hanimmm
allah gönlünüze göre versin canım
kiracı olmak çok zor