- 17 Kasım 2009
- 209
- 0
işin zor canım bende tutamıyorum kendimi hep bugun diyete baslıyorum diyerekten uyanıyorum ama olmuyorrboğazımızı tutmalıyıızz
inşAllah verirsin ya bu arada k flakes işe yarıyor muu canım bende denesem miiEvet bogazimiz tutmadan bisey yok bole dobis kalcaz yoksa. Gecen hafta basladim diyete spor yapmama ragmen cokiyiydim 1.2 kilo verdim cumartesi misafir pazar gunude kocam evde derken herkeslebirlikt,e yedim yarin. Cok dikkat edicem aksam salata öglen k flakes yemegi dusunuyorum bakalim bu hafta 5 gun bole yapicam ins iyi olur 2 kilo. Vermeyi hedefliyorum :
ogle yemegi yetersizzsabah(7:15)
domates,salatalık,kk peynir,4 siyah zeytin,simitin4/1 i ,1haşlanmış yumurta,bir bardak çay
ara(10:00)
1 portakal veya,salatalık
öğlen(13:00)
tarhana çorbası ve cacık,4-5 siyah zeytin
Ara(16:00)
1portakal veya salatalık
akşam(19:30)
fırında tavuk yemeği ve yanınada üşenmezsem salata ya da cacık yaparım bakalım ne gösterecek zaman
böyle işte varmıdır kusur :44::44:
gece 1 de yattim sabah 12 de kalktimsormaa canım yaa kociş kıskançlık duygularımı kabarttı bide bazı şeyler oluo hayatımızda sinir oluom o benim yanlış anladığımı düşünüo ama bilmiyorum ya kime hak vereceğimi artık
aynen sabah erken kalkınca düzenli oluyor canım +daha çabuk verebiliosun kilo hoş geçen hafta ben sağlıksız beslenmeme rağmen kilo verdim(1.100 kg)ama şöyle bir durumda oldu geçen hafta sırf kocişe kızdığım için birgün hiç yemek yemediğimi biliyorum
bu arada bendensin canım çünkü uyumamak için bende zor tutuom kendimi
off yaa deli oldun haaaynen eet işyerindeki kızdan
sizce biri sizin eşinize ne bileyyim isminin sonuna sahiplenme eki koysa örn:ahmetim mehmetim vs.gibi konuşurken hoş olurmu :44:benim eşime göre konuşma tarzı öylemiş yaa bıktımm valla artık bazen kendimden nefret eder oldum yaaaa hep benmi haksızım acaba o kızda hiçmi anormallik yok sırf kızın yüznde mesai saatleri değişti çünkü diğer bekar oğlanlar bu kıza aşık olmuşlar pehhhhhhadi ben kocama güveniyorum ama ya o kıza nasıl güveneyimmm gece sırf bu yüzden uyuyamadım nerdeyse ağlıyacaktım ,sabahta söledim dedim üstüme gelip durma kociş benim sonra tartışma çıkıo aramızda bu yüzden diom ben dio seni kızdırmak için yappıom dio sonra ben kızışıncada ama kavga çıkıo (kavga dediğimde yanlış anlaşılmasın ağız tartışması en fazla)
sakın takma canım kafana öle şeyleri benim takmamın sebebi bazı şeyler olduğu içinsende olaylar olmadığına göre hiç kuruntu yapma kendine
oyy gecmis olsun kuzummmNabıyonuz leen
Günaydın kızlar, ben varyaaa beeeen, çok hastayıım beeenn..
Dün eve giderken bi yağmura yakalandım boğazlarım fln çok feciiii
Ankarada havalar hala düzelmedi , mal gibiyim resmen
muz,misir,havuc harici sebze ve meyvelerden bir tane yiyebilirsin..kavrulmamis findik,badem,ceviz,1 porsiyon dondurma, yogurt..Kızlar öğle-akşam yemeği arasında yapacağım ara öğün için öneriye ihtiyacım var bilemedim bi türlü ne yicemi
gördüüüüm, gördüüüüüm, yıllar sonra bu sabah tartıda ilk kez 6yı gördüüüümmmm!
Allah sifani versin canimmpolikistik over canım yani birden fazlacaa kist.. kilom 70 e çıktı adet göremediğim için 4 aydır. Çocuk olmasınada engel ayrıca.. Yani anlayacağınız canım çook sıkkın sürekli acı çekiyorum ağrılar dinmiyor en kısa sürede kilo vermem gerek..
ogle yemegi yetersizzne biliyim bi sebze yemegi olabilirdi..yesil cay yok,ogle ve aksam salata yap,tembel olma eccuk onun haricinde guzel
gece 1 de yattim sabah 12 de kalktim11 saat
off yaa deli oldun haasen bence kizi cek bir kenara konus..konusmana dikkat et de..ahmetim,mehmetim hepsi benim bu ne yaa de..isyerinde bey diye hitap edilir pazarda mi saniyon kendini dee..off cok sinirlendimm yaa kusura bakma canim sinirden boyle yazdimm
oyy gecmis olsun kuzummmnane-limon kaynat hemen,sifa olsunn
muz,misir,havuc harici sebze ve meyvelerden bir tane yiyebilirsin..kavrulmamis findik,badem,ceviz,1 porsiyon dondurma, yogurt..
Allah sifani versin canimm
Bu günlük menüm değişti yeniden yazayım en iyisi
Kahvaltı : Special K (yoğur ile) , Yeşilçay
Ara: 7 adet kuru dut
Spor - ne kadar yaptım hiç bakmadım :26:
Ara: Yarım kepekli galeta
Öğlen : Mantar-Tavuk sote , bi dilim tahıllı ekmek , yoğurt , orta boy bi domates
Ara: Elma
Spor : Yürüyüşe çıkacağım inşallah yağmr yağmazsa
Akşam : Barbunya , salata , yoğurt
(Kahvaltımı değiştiricem kızlar Dilek'imin önerisiyle...)
Telefondan yazıyorum zor oluyor böylede kocisin kollarindayim su an :))
ogle yemegi yetersizzne biliyim bi sebze yemegi olabilirdi..yesil cay yok,ogle ve aksam salata yap,tembel olma eccuk onun haricinde guzel
gece 1 de yattim sabah 12 de kalktim11 saat
off yaa deli oldun haasen bence kizi cek bir kenara konus..konusmana dikkat et de..ahmetim,mehmetim hepsi benim bu ne yaa de..isyerinde bey diye hitap edilir pazarda mi saniyon kendini dee..off cok sinirlendimm yaa kusura bakma canim sinirden boyle yazdimm
oyy gecmis olsun kuzummmnane-limon kaynat hemen,sifa olsunn
muz,misir,havuc harici sebze ve meyvelerden bir tane yiyebilirsin..kavrulmamis findik,badem,ceviz,1 porsiyon dondurma, yogurt..
Allah sifani versin canimm
Nasıl kilo verebiliyorsan öyle yap şekerim bende duraksama dönemindeyim, hayat çok anlamsız geliyo
Sağol bebişiiimm
Ben böyle aşkın ızdırabını diyorum sen anla
Kızz ben hastayım diyorum sen iştahın kesilir diyorsun, dobiç olmak böyle birşey işte
Sağol beybi
Sağol yavru kuşş
aayyy ben canavar gibi değilim ama bünyem camışa bağladı gram vermiyor valla
Acaabaa nasıl bi duyduu
Tebrikler canım
Sağol diilom inciyle de buluşamadık benim halim yüzümden
LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNN SAKIN HASTA OLMAYIN HOŞ BİRŞEY DEĞİL
bence de normal kahvaltı yapsan daha iyi olur
Haklısınız kızlar... Ekmeği azaltmak için bi öğünü special k yapayım dedim ama Dilek de akşamları ye diyor ben hiç doymuyorum akşam onu yiyince
Bi çözüm bulana kadar karmaşık gitcem böyle heralde. :26:
akşamları k-special+süt yiyince doymuyosan ondan sonra bir meyve yiyebilirsin
kızzzlarr k special doyuruyor mu
kızzzlarr k special doyuruyor mu
Valla beni doyurmuyor açıkcası
Bi kaç arkadaşımız yiyor akşamları ve şikayet duymadım. Doyuyorlar demekki
akşamları k special+süt yiyebilirsin eğer doymazsan yanında bi meyvede yiyebilirsin
şimdi böyle konuştuğuma bakma başta bende hiç doymuyodum
bünye alıştı heralde
ben aç kalamıyorum daaondan sordum anladım canım işe yarıyor mu bu kahvaltı dıyorlarda genelde
mantıklıymıs canım ne yazık ki kahvaltı etmeyi hiç sevmiyorum düzensiz besleniyorum... Ama birşeyleri istiyorsak katlanmamız gerekiyormuş... inşAllah hepimiz istediğimiz kiloya en kısa zamanda kavuşuruzvalla kahvaltı önemli bir öğün ben normal kahvaltılık(çavdar ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,yeşillik gibi) yemeği tercih ediyorum.
bi sitede kahvaltı önemiyle ilgili şöyle bi yazı vardı
***Sabah kahvaltısı atlanırsa 12 saatlik açlıktan sonra öğlene kadar bir şey yenmemiş ve vücut 16-17 saat aç kalmış demekfir. Bundan sonra birden yendiğinden hem fazla kaçırılır hem de yediklerimiz doğrudan yağa çevrilir***
bu yazıya katılıyorum
güne kahvaltıyla başlıyoruz ne de olsa